Prešov – Podbrezová 0:2 (kon.) | Senica – Dunajská Streda 0:2 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Žilina – Ružomberok 2:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
0:2 (0:2)
FK Železiarne Podbrezová
sk Neděle 18.02.2018, 14:00 • NTC Poprad • Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Baéz prihrával na ľavú stranu Djordjevičovi, ale prihrávka cez dobre postaveného Dzuríka napokon neprešla. Následne na trávniku prebieha ošetrenie Stijepa Njireho. Za faul žltú kartu dostáva Nikola Gatarić.
     
    74
    Žltú kartu za svoj nedovolený zákrok na Biliča dostáva aj domáci hráč Erik Streňo. Následne aj v návale emócií kopol nešportovo do lopty a hlavný rozhodca ho ešte dodatočne napomenul.
     
    69
    Sily na trávniku sa vyrovnávajú. Druhú žltú kartu dostal aj hosťujúci kapitán Miroslav Viazanko a tiež odchádza predčasne dole z trávnika.
     
    60
    Žltú kartu za svoj nepríjemný zásah nohou do hrude Gatarića dostáva aj Lazar Djordjevič.
     
    58
    Tak toto je naozaj rýchly koniec pre domáceho Miroslava Petka, ktorý v priebehu 11 minút dostal druhú žltú kartu a videl zároveň aj červenú. Dostal ju za svoj faul, no a teraz to budú mať Prešovčania ešte podstatne ťažšie.
     
    47
    Prešovčania nie veľmi dobre začínajú druhý polčas. Miroslav Petko fauloval protihráča a dostáva za zákrok žltú kartu.
     
    41
    So žltými kartami sa nám v priebehu prvého polčasu akosi roztrhlo vrece. Dostáva ju aj Miroslav Viazanko za faul na Miroslava Petka.
     
    37
    Z druhej štandardky vypálil tvrdo Jakub Bartek a nemieril vôbec zle! Jeho delovka letela k pravej žrdi, ale Kuciak ju dokázal pohotovo vyraziť. Žltú kartu následne dostal aj domáci Dávid Keresteš.
     
    36
    A žltou kartou je ihneď potrestaný aj ďalší hráč Podbrezovej Aldo Baéz a Prešov má príležitosť na ďalšiu štandardku. Boli tam zrejme neoprávnené presuny hráčov.
     
    35
    Dávid Keresteš si pripravoval loptu na útočnej polovici pred šestnástkou a aj vystrelil, no nepresne. Faulovaný však bol Karlom Biličom, ktorý dostáva žltú kartu.
     
    5
    Hlavný rozhodca hneď v úvodných minútach potrestal žltou kartou Jána Dzuríka, ktorý si aj oscarovými spôsobmi pýtal v pokutovom území penaltu. Žiaľ, neoplatilo sa mu to.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 18. Leško (Mikuš), 27. Więzik (Leško)

    Karty:   5. Dzurík (PRE), 37. Keresteš (PRE), 47. Petko (PRE), 74. Streňo (PRE), 79. Gatarić (PRE) – 35. Bilič (POD), 36. Baéz (POD), 41. Viazanko (POD), 60. Djordjevič (POD)   58. Petko (PRE) – 69. Viazanko (POD)


    FC Tatran Prešov: Lukáč – Petko, Luberda (C), Prikryl, Bartek – Špyrka (46. Hošek), Dzurík, Keresteš (68. Dupkala), Kačala – Streňo (88. Katona), Gatarić.
    Náhradníci: Talian – Dupkala, Sedlák, Katona, Leško, Hošek, Jacko.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Djordjevič, Krivák, Viazanko (C) – Baéz, Njire, Bilič, Mikuš (71. Magda) – Leško (90+2. Mejri), Więzik (89. Sedláček), Bernadina.
    Náhradníci: Drobnjak – Magda, Kopičár, Káčerík, Lepieš, Sedláček, Mejri.

    Rozhodčí: Somoláni – Chládek, Galo

    Diváci: 265
    thejrc.org