Prešov – Podbrezová 0:2 (kon.) | Senica – Dunajská Streda 0:2 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Žilina – Ružomberok 2:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
0:2 (0:2)
FK Železiarne Podbrezová
sk Neděle 18.02.2018, 14:00 • NTC Poprad • Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Nicolas Mejri.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Jakub Więzik, prichádza Jakub Sedláček.
     
    88
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Erik Streňo, prichádza Peter Katona.
     
    79
    Baéz prihrával na ľavú stranu Djordjevičovi, ale prihrávka cez dobre postaveného Dzuríka napokon neprešla. Následne na trávniku prebieha ošetrenie Stijepa Njireho. Za faul žltú kartu dostáva Nikola Gatarić.
     
    78
    Obrovská šanca pre hostí na tretí gól! Leško si spracoval perfektnú prihrávku do šestnástky. Sám mohol strieľať, no prihrával lepšie postavenému Bernadinovi, ktorý z tutovky napálil iba priamo do Lukáča!
     
    74
    Žltú kartu za svoj nedovolený zákrok na Biliča dostáva aj domáci hráč Erik Streňo. Následne aj v návale emócií kopol nešportovo do lopty a hlavný rozhodca ho ešte dodatočne napomenul.
     
    71
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Matúš Mikuš, prichádza Daniel Magda.
     
    69
    Sily na trávniku sa vyrovnávajú. Druhú žltú kartu dostal aj hosťujúci kapitán Miroslav Viazanko a tiež odchádza predčasne dole z trávnika.
     
    68
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Dávid Keresteš, prichádza Martin Dupkala.
     
    67
    Tak teraz mohli Prešovčania znížiť! Erik Streňo sa ocitol s loptou na hranici šestnástky, Kuciak proti nemu vybehol, Streňo ho oblúčikom obstrelil, no bránu už netrafil!
     
    67
    Djordjevič loptu z ľavej strany perfektne nasmeroval do šestnástky, kde si po ňu došiel Endy Bernadina, no z prvej mieril vysoko nad!
     
    60
    Žltú kartu za svoj nepríjemný zásah nohou do hrude Gatarića dostáva aj Lazar Djordjevič.
     
    58
    Tak toto je naozaj rýchly koniec pre domáceho Miroslava Petka, ktorý v priebehu 11 minút dostal druhú žltú kartu a videl zároveň aj červenú. Dostal ju za svoj faul, no a teraz to budú mať Prešovčania ešte podstatne ťažšie.
     
    47
    Prešovčania nie veľmi dobre začínajú druhý polčas. Miroslav Petko fauloval protihráča a dostáva za zákrok žltú kartu.
     
    46
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jozef Špyrka, prichádza Petr Hošek.
     
    41
    So žltými kartami sa nám v priebehu prvého polčasu akosi roztrhlo vrece. Dostáva ju aj Miroslav Viazanko za faul na Miroslava Petka.
     
    37
    Z druhej štandardky vypálil tvrdo Jakub Bartek a nemieril vôbec zle! Jeho delovka letela k pravej žrdi, ale Kuciak ju dokázal pohotovo vyraziť. Žltú kartu následne dostal aj domáci Dávid Keresteš.
     
    36
    A žltou kartou je ihneď potrestaný aj ďalší hráč Podbrezovej Aldo Baéz a Prešov má príležitosť na ďalšiu štandardku. Boli tam zrejme neoprávnené presuny hráčov.
     
    35
    Dávid Keresteš si pripravoval loptu na útočnej polovici pred šestnástkou a aj vystrelil, no nepresne. Faulovaný však bol Karlom Biličom, ktorý dostáva žltú kartu.
     
    32
    Pred Gatarićom a Špyrkom sa otváral sľubný priestor v šestnástke. Jedna zlá prihrávka však celú šancu na zníženie zmarila.
    27. Jakub WIĘZIK - 0:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    27
    Podbrezová dala gól!
    Úspešná kombinácia hostí znamená ďalší gól! Dávid Leško poslal vynikajúci center do malého vápna, kde si stihol načasovať svoj pohyb JAKUB WIEZIK a hlavičkou parádne zakončiť do ľavého horného rohu!
     
    26
    Veľmi šikovne to teraz urobili hostia. Z ľavej strany poslal Leško loptu do pokutového územia, kde sa ocitol voľný Jakub Wiezik. Útočník Podbrezovej zakončoval v sklze a Lukáč si musel dať veľký pozor.
    18. Dávid LEŠKO - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    18
    Podbrezová dala gól!
    Železiari sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Hostia sa šikovne dostali na útočnú polovicu. Mikuš pálil z otočky z hranice vápna, no nastrelil iba pravú žrď. To však nebolo v konečnom dôsledku na škodu, keďže sa lopta odrazila priamo k DÁVIDOVI LEŠKOVI a ten pohodlnou dorážkou skóroval.
     
    5
    Hlavný rozhodca hneď v úvodných minútach potrestal žltou kartou Jána Dzuríka, ktorý si aj oscarovými spôsobmi pýtal v pokutovom území penaltu. Žiaľ, neoplatilo sa mu to.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 18. Leško (Mikuš), 27. Więzik (Leško)

    Karty:   5. Dzurík (PRE), 37. Keresteš (PRE), 47. Petko (PRE), 74. Streňo (PRE), 79. Gatarić (PRE) – 35. Bilič (POD), 36. Baéz (POD), 41. Viazanko (POD), 60. Djordjevič (POD)   58. Petko (PRE) – 69. Viazanko (POD)


    FC Tatran Prešov: Lukáč – Petko, Luberda (C), Prikryl, Bartek – Špyrka (46. Hošek), Dzurík, Keresteš (68. Dupkala), Kačala – Streňo (88. Katona), Gatarić.
    Náhradníci: Talian – Dupkala, Sedlák, Katona, Leško, Hošek, Jacko.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Djordjevič, Krivák, Viazanko (C) – Baéz, Njire, Bilič, Mikuš (71. Magda) – Leško (90+2. Mejri), Więzik (89. Sedláček), Bernadina.
    Náhradníci: Drobnjak – Magda, Kopičár, Káčerík, Lepieš, Sedláček, Mejri.

    Rozhodčí: Somoláni – Chládek, Galo

    Diváci: 265
    bahis siteleri