Lazio – Hellas Verona 2:0 (kon.)
konec
S. S. Lazio
2:0 (0:0)
Hellas Verona
Pondělí 19.02.2018, 20:45 • Stadio Olimpico (Řím) • Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:0. Střely mimo: 13:5. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:10. (22:36:50)
     
    Je tu konec! Lazio nakonec dokázalo svůj drtivý nápor přetavit v kýženou branku a z dnešního utkání tak bere plný počet bodů. Římané se nakonec střelecky prosadili hned dvakrát, avšak brankový rozdíl mohl být daleko vyšší.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dnešní utkání se spíše už jen dohrává. Hellas se sice snaží zkorigovat nepříznivý výsledek, domácí obrana ale funguje naprosto bez problémů.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Caicedo se dostal do sólového úprku, který nakonec vyřešil tím nejlepším možným způsobem. Branka ale nebyla uznána kvůli jasnému ofsajdu.
     
    86
    Luličovi se sice nepovedl centr, nicméně ten byl kupodivu hodně nebezpečný. Nícolas měl plně ruce práce, avšak míč vyrazil nad břevno.
     
    85
    Hosté se dostali k sympatickému tlaku, který nakonec soupeř s trochou štěstí dokázal přežít. Zejména Romulova přízemní nabídka byla nesmírně nebezpečná.
     
    84
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Felipe Caicedo.
     
    83
    Lazio mělo k dispozici další rohový kop, který byl odvrácen urostlým Vukovičem. Následně si Fares pohlídal náběh Immobileho.
     
    82
    Immobilemu byla adresována další velmi hezká kolmice, po které domácí útočník odcentroval pouze do území, ve kterém se nacházel Nícolas.
     
    81
    Střely celkem: 29 – 3.
     
    80
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Stefan Radu, přichází Alessandro Murgia.
     
    79
    To nebylo vůbec špatné! Zničheonic se do balónu opřel hostující Calvano a jeho dělovka prosvištěla kousek vedle tyče. V ochozech to pouze zahučelo.
     
    78
    Caracciolo se neodvážil k ničemu individuálnímu a balón poslal pouze vedle stojícímu Valotimu. Hra se v tuto chvíli vyrovnala.
     
    77
    Verona si přichystala zajímavou standardní situaci, se kterou měla domácí obrana velké starosti. Strakoša nakonec mohl zůstat klidný.
     
    76
    Fares si mohl rozmyslet, kam vlastně pošle balón, tento fakt mu ale naopak spíše uškodil. Jeho centr totiž doputoval na kopačku hned prvního protihráče.
     
    75
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Jordan Lukaku, přichází Luiz Felipe.
     
    74
    Na hrací ploše se neděje nic moc zajímavého a spíše sledujeme řadu nepřesností z obou stran. Verona se stále nemůže dostat k ničemu nebezpečnějšímu.

    David Suchý

    Branky: 56. Immobile (Alberto), 60. Immobile

    Karty:   51. Nícolas (VRN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:0. Střely mimo: 13:5. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:10.
    S. S. Lazio: Strakoša – Wallace, de Vrij, Radu (80. Murgia) – Marušić, S. Milinković-Savić, Parolo, Lulić (C), J. Lukaku (75. Luiz Felipe) – Alberto – Immobile (84. F. Caicedo).
    Náhradníci: Vargić, Guerrieri – Basta, Patric, Nani, Anderson, Cáceres, F. Caicedo, Bastos, Luiz Felipe, Di Gennaro, Murgia.

    Hellas Verona: Nícolas – Rômulo (C), Caracciolo, Vuković, Boldor – Fares, Valoti, Marcel Büchel (58. Calvano), Verde (64. Aarons) – Matos (68. Petković) – Kean.
    Náhradníci: Silvestri, Coppola – F. Zuculini, Fossati, Aarons, Lee Seung-woo, Calvano, Bearzotti, Souprayen, Petković, Heurtaux, Felicioli.

    Rozhodčí: Calvarese – Di Iorio, Rocca
    ocianews.com