Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
San Jose – Dallas 5:2 (kon.) | Winnipeg – Florida 7:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 3:5 (kon.)
Buffalo – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Boston 1:2 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 19.02.2018, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Auston MATTHEWS - 2:3
     
    59:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    William Nylander si sjel z pravého kruhu před bránu, kde se sice do zakončení bekhendem nedostal, AUSTON MATTHEWS ale na levém křídle ano a z ostrého úhlu zamířil střelou zápěstím pod horní tyč! Detroit 30 sekund před koncem utrpěl těžkou ránu! Asistence: William Nylander a Zach Hyman.
    49:17 Henrik ZETTERBERG - 2:2
     
    49:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Gustav Nyquist z vrcholu pravého kruhu nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde do něj vložil hůl HENRIK ZETTERBERG a z ostrého úhlu ho sklepl do odkryté brány! Detroit vyrovnal! Asistence: Gustav Nyquist a Darren Helm.
    27:20 Mitchell MARNER - 1:2
     
    27:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nazem Kadri parádní přihrávkou zpoza brány našel v mezikruží MITCHELLA MARNERA, který si úžasnou stahovačkou stáhl puk do levého kruhu a poté z úhlu zápěstím zamířil do odkryté části brány! Maple Leafs po využité přesilové hře Red Wings skórovali dvakrát v rozmezí pouhých 18 sekund a otočili zápas na svou stranu! Asistence: Nazem Kadri.
    27:02 James van Riemsdyk - 1:1
     
    27:02
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jake Gardiner před vrcholem levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele, která se na vzdálenější pravé tyči od kolene levé nohy JAMESE VAN RIEMSDYKA odrazila pod lapačkou Petra Mrázka do pravého horního rohu brány! Asistence: Jake Gardiner a Tyler Bozak.
    25:51 Anthony MANTHA - 1:0
     
    25:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tomáš Tatar si na vrcholu levého kruhu srovnal puk u hrazení na hůl a poté ho poslal před bránu, kde Gustav Nyquist z vrcholu mezikruží mířil zápěstím pod horní tyč a možná dokonce nad ní, jenže ANTHONY MANTHA skvělou tečí sklepl puk do sítě! Asistence: Gustav Nyquist a Tomáš Tatar.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Mantha (Nyquist, Tatar), 50. Zetterberg (Nyquist, Helm) – 28. J. van Riemsdyk (Gardiner, Bozak), 28. Marner (Kadri), 60. Matthews (W. Nylander, Hyman)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Jensen, Ericsson, Daley, Kronwall (A), Ouellet – Mantha, Zetterberg (C), Nyquist – Tatar, D. Larkin, Athanasiou – Helm, Nielsen, Abdelkader (A) – Bertuzzi, Glendening, Witkowski. Hlavní trenér: Jeff Blashill.
    Toronto Maple Leafs: McElhinney (Andersen) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Dermott, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau, Kadri, Marner – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Co. Brown – Komarov (A), D. Moore, Kapanen. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Frederick L'Ecuyer. Čároví: David Brisebois, Scott Driscoll

    Diváci: 19515
    bahis siteleri