Calgary – Boston 1:2 (po pr.) | Nashville – Ottawa 5:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vegas – Anaheim 0:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Los Angeles Kings
Úterý 20.02.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:42 Patrick SHARP - 1:3
     
    41:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jonathan Quick vyrazil táhlou střelou od modré čáry Blackhawks levým betonem pouze před sebe, čehož využil PATRICK SHARP a z dorážky zamířil po ledě ke vzdálenější pravé tyči! Chicago se konečně zapsalo na střeleckou listinu a prohrává 1:3. Asistence: Carl Dahlström.
    24:05 Dion PHANEUF - 0:3
     
    24:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tanner Pearson skvěle clonil před bránou a střela DIONA PHANEUFA z vrcholu levého kruhu pro vhazování mezi jeho nohama zamířila do bližšího horního rohu brány! Kings využili přesilovou hru a vedou v United Center už 3:0! Asistence: Alec Martinez a Adrian Kempe.
    16:37 Andy ANDREOFF - 0:2
     
    16:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dvojice hráčů Kings se na vrcholu levého kruhu rychle překřížila a Johny Brodzinski nahodil puk před bránu, kde do něj vložil hůl clonící ANDY ANDREOFF a kotouč se od jeho čepele odrazil pod horní tyč! V United Center je hrobové ticho. Asistence: Jonny Brodzinski a Michael Amadio.
    08:31 Torrey MITCHELL - 0:1
     
    08:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings neumožnili na levém křídle Chicagu vyhodit a TORREY MITCHELL napřáhl na vrcholu mezikruží k prudké střele s příklepem, která se od pravé ruky Antona Forsberga odrazila do brány! Brankář Blackhawks pokrčil rameny, protože vůbec nic neviděl, a LA vede 1:0! Asistence: Nate Thompson a Kyle Clifford.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 42. Sharp (Dahlström) – 9. T. Mitchell (N. Thompson, Clifford), 17. Andreoff (Brodzinski, Amadio), 25. Phaneuf (Martinez, Kempe)


    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (Bérubé) – Keith (A), Oesterle, Dahlström, Seabrook (A), E. Gustafsson, C. Murphy – Saad, J. Toews (C), Wingels – Anisimov, Schmaltz, P. Kane – Sharp, Hartman, DeBrincat – Bouma, Kämpf, Hinostroza. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Forbort, Doughty (A), Phaneuf, Martinez, Muzzin, Folin – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, Kempe, T. Mitchell – Clifford, N. Thompson, Toffoli – Andreoff, Amadio, Brodzinski. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Kevin Pollock. Čároví: Shandor Alphonso, Derek Amell

    Diváci: 21339
    thejrc.org