Švédsko – Korea 6:1 (kon.) | Švýcarsko – Japonsko 1:0 (kon.)
konec
Švédsko
6:1 (2:1, 1:0, 3:0)
Korea
Úterý 20.02.2018, 04:10Olympijské hry - ženy • O 7. - 8. místo
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    57:19 Lisa JOHANSSONOVÁ - 6:1
     
    57:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky potvrzují roli favorita dnešního utkání, na 6:1 navyšuje LISA JOHANSSONOVÁ. Asistence: Anna Borgqvistová, Sara Hjalmarssonová.
     
    49:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    FANNY RASKOVÁ si ke svým dnešním asistencím připisuje i gól. Po přihrávce z rohu kluziště našla mezeru mezi gólmankou a pravou tyčí a Švédky tak vedou už 5:1. Asistence: Maria Lindhová.
    49:31 Fanny RASKOVÁ - 5:1
    43:05 Annie SVEDINOVÁ - 4:1
     
    43:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Toto byla zajímavá situace. ANNIE SVEDINOVÁ trefila betony korejské gólmanky, od kterých se kotouč odrazil a na chvíli se ocitl v brance. Hra však pokračovala, až při přerušení přezkoumal záznam videorozhodčí a Švédsko vede už tříbrankovým rozdílem. Asistence: Lisa Johanssonová.
    36:27 Erika GRAHMOVÁ - 3:1
     
    36:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hezká souhra přináší Švédkám vedení o 2 branky. Fanny Rasková a ERIKA GRAHMOVÁ se dostaly před branku, druhá jmenovaná nikým neatakovaná trefuje přesně. Asistence: Fanny Rasková, Emma Nordinová.
    19:38 Emmy ALASALMIOVÁ - 2:1
     
    19:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Korejky ted dostaly tzv. "gól do šatny". Už to vypadalo, že po dobře odehrané 1. třetině půjdou do kabin za nerozhodného stavu, Švédky si však před koncem třetiny dokázaly vytvořit přesilovkový tlak, gólově se prosadila EMMY ALASALMIOVÁ. Asistence: Maja Nylénová-Perssonová, Hanna Olssonová.
    06:21 Soo-Jin HAN - 1:1
     
    06:21
    Korea právě vstřelila branku!
    A je tu vyrovnání! Korejky svoji další přesilovku sehrály velmi dobře, SOO-JIN HAN dostala přihrávku před branku a přesnou trefou vyrovnává na 1:1. Pro Korejky je to teprve druhý gól na turnaji. Asistence: Jong-Ah Park.
    05:50 Sabina KÜLLEROVÁ - 1:0
     
    05:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédské oslabení skončilo a hráčky Tre Kronor šly okamžitě do šance. SABINA KÜLLEROVÁ nebyla nikým bráněná a měla tak ideální prostor pro střelu, kterou umístila do pravého horního rohu. Asistence: Fanny Rasková, Erica Udénová Johanssonová.

    LB

    Branky a nahrávky: 6. Küllerová (Rasková, Udénová Johanssonová), 20. Alasalmiová (Nylénová-Perssonová, Olssonová), 37. Grahmová (Rasková, Nordinová), 44. Svedinová (Johanssonová), 50. Rasková (Lindhová), 58. Johanssonová (Borgqvistová, Hjalmarssonová) – 7. Soo-Jin Han (Jong-Ah Park)


    Švédsko: Muraseová – Lundbergová, Alasalmiová, Ramboldtová (C), Fällmanová, Svedinová, Olofssonová, Nylénová-Perssonová – Hjalmarssonová, Borgqvistová (A), Johanssonová – Grahmová, Nordinová, Carlssonová – Olssonová, Winbergová (A), Stenbergová – Udénová Johanssonová, Küllerová, Rasková – Lindhová.
    Korea: So-Jung Shin – Su-Yeon Eom, Chae-Lin Park, Park Yoon-Jung (A), Ye-Eun Park, Se-Lin Kim – Jiy-Eon Choi, Jin-Gyu Lee, Jong-Ah Park (C) – Parková, Griffinová, Danelle Im – Yu-Jung Choi, Soo-Jin Han, Un Hyang Kim – Hyang Mi Kim, Su-Sie Jo (A), Hae-In Ko – Hee-Won Kim.

    Rozhodčí: Fialova (SUI), Höveová (NOR) – Heikkinenová (FIN), Pagonová (SLO)
    bahis siteleri