Litvínov – Chomutov 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Trenčín 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Soči 7:1 (1:1 po s.n.)
SC Langnau Tigers – Vítkovice 1:2 (kon.)
konec
SC Langnau Tigers
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 20.02.2018, 19:45 • Sportzentrum Grindelwald, Langnau • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Svěřenci Jakuba Petra zvládli svůj první zápas na švýcarském turné. Zítra se ve stejný čas představí na ledě Bernu. Dnešní vítězství zajistil Vítkovicím Ondřej Roman a Samson Mahbod. Ode mě je to pro dnešek vše. Na počtenou! (21:53:50)
     
    Konec zápasu.
     
    44:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Svou první branku v modrobílém dresu střílí kanadský útočník SAMSON MAHBOD. Vítkovice jdou poprvé v zápase do vedení! Radoslav Tybor si dnes připisuje už druhou asistenci. Asistence: Radoslav Tybor.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    O vyrovnání se postarala sehraná vítkovická dvojice. V roli nahrávače se objevil Radoslav Tybor a v roli střelce nejproduktivnější hráč týmu a zároveň dlouholetá opora týmu ONDŘEJ ROMAN. Punnenovs poprvé loví puk ze své sítě. Asistence: Radoslav Tybor.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    01:06
    Langnau Tigers právě vstřelili branku!
    Autorem branky je EERO ELO. Domácí poprvé v zápase překonávají Daniela Dolejše. 1:0. Asistence: Anthony Huguenin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ve Vítkovické sestavě dneska schází Patrik Bartošák, Ivan Baranka, Roman Szturc, David Květoň a Lukáš Kucsera.
     
    Úvodní sestavy:

    SC Langnau Tigers: Punnenovs (Ciaccio) – Johansson, Albrecht, Blaser, Berger, Elo, Erni, Dostojnov, Gagnon, Gerber, Kuonen, Gustafsson, Huguenin, Nussli, Lardi, Peter, Neukom, Randegger, Zryd, Seydoux, Thuresson

    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Dana) – Sloboda, Klok, Hrbas, Urbanec, Trška, Výtisk, Krenželok – Olesz, Lev, Bartovič, Tybor, Roman, Dej, Mahbod, Kolouch, Zdráhal, Pytlík, Jáchym, Stránský.
     
    HC VÍTKOVICE RIDERA

    Ostravský celek tímto zápasem zahájí své švýcarské turné během Olympijské pauzy. Svěřenci Jakuba Petra a Pavla Trnky se utkají s Langnau, Bernem a Lausanne. Vítkovicím patří čtvrté místo tabulky, pátá Kometa Brno má však stejný počet bodů a lepší vzájemné zápasy. Vypadá to, že tyto dva kluby si to s největší pravděpodobností rozdají v březnovém čtvrtfinále play off. Vítkovice se mohou v letošní sezoně spolehnout na výborného brankáře Patrika Bartošáka a také na kvalitní ofenzívu. Právě Patrik Bartošák bude společně s obráncem Ivanem Barankou Vítkovicím dnes chybět, oba totiž reprezentují svůj národní tým na OH. Kromě Patrika Bartošáka se Ridera může spolehnout na defenzivní práci Jana Výtiska či Karola Slobody nebo na ofenzivně laděné obránce, mezi které patří Marek Hrbas nebo právě Ivan Baranka. Útočnou sílu mužstva tvoří hlavně Ondřej Roman, Jakub Lev, Rostislav Olesz nebo David Květoň. Produktivní jsou také mladí hráči jako Patrik Zdráhal, Šimon Stránský nebo Daniel Kurovský. O kvalitní práci hlavně při oslabeních se stará útočník Roman Szturc, který zároveň ve Vítkovicích ze všech hráčů už nejdéle slouží.
     
    SC LANGNAU TIGERS

    Langnau je hokejový klub ze Švýcarska, který sídlí v kantonu Bern. Byl založen v roce 1946 a jeho klubové barvy jsou červená a žlutá. Za pár dní čeká tento celek velice důležité období. Langnau totiž ztrácí na postup do play off dva body a momentálně drží devátou pozici. Nejproduktivnějším hráčem týmu je v letošní sezoně Eero Elo, který zaznamenal 29 bodů, druhý je jeho finský krajan Antti Erkinjuntti. Brankářskou jedničkou týmu je Ivars Punnenovs.
     
    Pěkný hokejový večer při sledování online přenosu z přípravného zápasu mezi SC Langnau Tigers a HC Vítkovice Ridera. Zápas začíná v 19:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 2. Elo (Huguenin) – 29. Roman (Tybor), 45. Mahbod (Tybor)


    SC Langnau Tigers: Punnenovs (Ciaccio) – Johansson, Albrecht, Blaser, Berger, Elo, Erni, Dostojnov, Gagnon, Gerber, Kuonen, Gustafsson, Huguenin, Nussli, Lardi, Peter, Neukom, Randegger, Zryd, Seydoux, Thuresson
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Dana) – Sloboda, Klok, Hrbas, Urbanec, Trška, Výtisk, Krenželok – Olesz, Lev, Bartovič, Tybor, Roman, Dej, Mahbod, Kolouch, Zdráhal, Pytlík, Jáchym, Stránský
    ocianews.com