Toronto – Florida 1:0 (kon.) | Philadelphia – Montreal 3:2 (po pr.) | New Jersey – Columbus 1:2 (kon.)
Washington – Tampa 2:4 (kon.) | Detroit – Nashville 2:3 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:3 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:4 (kon.) | Edmonton – Boston 2:3 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:5 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
Los Angeles Kings
Středa 21.02.2018, 02:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Patrik LAINE - 3:4
     
    59:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilovka! Scheifele vyhrál vhazování na Wheelera, který hned poslal puk PATRIKU LAINEMU, jenž měl před sebou dostatek prostoru a jeho střela příklepem následně skončila v bráně Los Angeles. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
     
    59:08
    Winnipeg si ještě vybírá svůj oddechový čas.
     
    59:08
    Drew Doughty (LAK) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Winnipeg tedy bude hrát v šesti proti čtyřem.
     
    57:40
    Hellebuyck míří na svou střídačku a domácí to ještě zkusí v šesti!
    55:54 Dustin BROWN - 2:4
     
    55:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se prosazují ihned po konci své přesilové hry, když Kopitar poslal puk do rohu kluziště, odkud Toffoli ihned přihrál před bránu DUSTINU BROWNOVI, jenž procpal kotouč mezi betony Hellebuycka. Asistence: Tyler Toffoli, Anže Kopitar.
     
    53:46
    Dustin Byfuglien (WPG) oslabuje svůj celek na dvě minuty, když trefil Thompsona holí do obličeje.
     
    48:59
    Po Kulikově chybě se do úniku dostával Toffoli, ale ten si společně s pukem vezl na zádech i ruského obránce, a tak jeho zakončení nebylo vůbec jednoduché a nakonec jen nahrnul puk na Hellebuycka.
    46:17 Torrey MITCHELL - 2:3
     
    46:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Muzzin poslal puk před bránu Winnipegu, kde si ho sebral Kempe, ale tomu kotouč vypíchl jeden z obránců, ale bylo to přímo mezi kruhy, kde byl TORREY MITCHELL, kterému se následně podařilo prostřelit Hellebuycka střelou mezi betony. Asistence: Adrian Kempe, Jake Muzzin.
     
    44:54
    Scheifele nahrál zpoza brány Wheelerovi, jenž mohl poslat domácí celek do vedení, ale Kuemper předvedl parádní zákrok.
     
    41:03
    Přesilovka Los Angeles však končí předčasně, protože Michael Amadio (LAK) podrazil jednoho z domácích, a dostává tak dvě minuty.
     
    40:39
    Právě Dustin Byfuglien (WPG) je následně vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    40:15
    Byfuglien se ihned na startu třetí části dostal do parádní příležistosti, když si narazil puk s Scheifelem a následně byl před Kuemperem zcela sám, ale toho už se mu nepodařilo překonat.
    38:55 Dustin BYFUGLIEN - 2:2
     
    38:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets uzavřeli svého soupeře v jeho obranné třetině a Myers nakonec nahrál na modré DUSTINU BYFUGLIENOVI, jehož ránu nešťastně tečoval bránící Kopitar a kotouč poté skončil za zády Kuempera. Asistence: Tyler Myers, Jack Roslovic.
    37:05 Dion PHANEUF - 1:2
     
    37:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Martinez na modré čáře nahrál svému kolegovi na pravou stranu DIONU PHANEUFOVI, jenž poté prostřelil Hellebuycka. Pro Phaneufa je to už jeho třetí branka ve čtyřech utkáních od jeho příchodu z Ottawy. Asistence: Alec Martinez, Mike Amadio.
     
    36:07
    Tak to je hodně zbytečné vyloučení Nicka Petana (WPG), jenž zcela nesmyslně oslabuje svůj tým, když vysekl hůl jednomu z hostujících hráčů, který do něj vletěl u mantineli.
     
    33:15
    Myers nahodil puk do útočného pásma, kde se následně překvapivě odrazil přímo před bránu, kde byl Perreault, jehož okamžitá střela skončila na betoně Kuempera.
     
    27:08
    Po vyražené střele Mitchella se puk dostal na modrou k Muzzinovi, jehož nenápadné nahození skončilo až na tyči domácí klece!
    21:49 Alec MARTINEZ - 1:1
     
    21:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Kempe nahrál puk na modrou ALECU MARTINEZOVI, jenž následně nahodil puk na domácí klec a kotouč zapadl přesně k bližší tyči, kde Hellebuyck moc neviděl, protože mu dobře stínoval Pearson. Asistence: Adrian Kempe, Tanner Pearson.
     
    20:13
    Kyle Connor (WPG) dostává hned na začátku druhé třetiny dvě minuty za podražení.
     
    13:48
    Jake Muzzin (LAK) ztratil puk na útočné modré, a tak musel následně hákovat Wheelera, za což dostává dvě minuty.
     
    13:32
    Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra, když na trestnou lavici putuje Patrik Laine (WPG), jenž dostává dvě minuty za sekání.
    05:46 Blake WHEELER - 1:0
     
    05:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru, když Byfuglien nahrál na pravou stranu BLAKEU WHEELEROVI, jenž přesně ze středu kruhu vystřelil k bližší tyči, kde se mu podařilo prostřelit Kuempera. Asistence: Dustin Byfuglien, Patrik Laine.
     
    05:12
    Kings jdou do tří! Folin (LAK) dostává dvě minuty za nedovolené bránění, a tak si domácí zahrají dlouhou dvojnásobnou přesilovku.
     
    04:34
    Drew Doughty (LAK) je prvním vyloučeným v utkání, když dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Wheeler (Byfuglien, Laine), 39. Byfuglien (T. Myers, Roslovic), 60. Laine (Wheeler, Scheifele) – 22. Martinez (Kempe, Pearson), 38. Phaneuf (Martinez, Amadio), 47. T. Mitchell (Kempe, Muzzin), 56. D. Brown (Toffoli, Kopitar)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey, T. Myers, Enström, Byfuglien, Chiarot, D. Kulikov – Connor, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Roslovic – Ehlers, Copp, Laine – Petan, Hendricks, Armia.
    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Doughty, Forbort, Martinez, Phaneuf, Folin, Muzzin – D. Brown, Kopitar, Iafallo – T. Mitchell, Kempe, Pearson – Toffoli, N. Thompson, Clifford – Brodzinski, Amadio, Andreoff.
    thejrc.org