Vsetín – Benátky n/J 9:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 5:4 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 6:4 (kon.) | Prostějov – K. Vary 1:2 (kon.) | Havířov – Přerov 6:1 (kon.)
Slavia – Litoměřice 2:1 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
9:1 (3:0, 3:1, 3:0)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 21.02.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ HOLOMEK od modré zasáhl levý horní roh. Asistence David Březina a Anatolij Protasenja.
     
    49:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    FILIP DUNDÁČEK nakonec Stezku překonal. Sjel si od modré na levý kruhu a poslal kotouč mezi betony. Asistence Jaroslav Markovič a Jakub Teper.
     
    43:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAROSLAV MARKOVIČ si přehodil kotouč na bekhend, položil si Stezku a bez problému zakončil nad levý beton. Bez asistence.
     
    38:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    PETR BERÁNEK vystřelil z levého kruhu, odkud putoval kotouč přímo za záda Žajdlíka, který byl mimo brankoviště. Asistence Ondřej Kopta a Jaroslav Markovič.
     
    34:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ANATOLIJ PROTASENJA využil zmatku v brankovišti a signalizované výhody a dostal kotouč za záda Žajdlíka, který byl mimo bránu. Asistence Radim Kucharczyk a Jaroslav Markovič.
     
    24:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID BŘEZINA se pomalu dostává do čela tabulky střelců. Z mezikruží poslal kotouč na Žajdlíka, který byl proti jeho střele bezmocný. Asistence Anatolij Protasenja a Radim Kucharczyk.
     
    24:14
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    MATEJ PSOTA dostává Benátky do hry. Dostal se do úniku, odkud prostřelil kotouč mezi nohy Šurého. Asistence Jan Šír a Ladislav Bittner.
     
    16:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAKUB TEPER je nejen sympaťák, ale také střelec! Od modré čáry zahlédl volný pravý horní roh a poslal kotouč tam. Asistence Filip Dundáček a Jakub Illéš.
     
    13:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ANATOLIJ PROTASENJA chtěl poslat kotouč na Březinu, ale jak se Žajdlík přemisťoval, aby mohl čelit následné střele Březiny, tak si kotouč do brány poslal sám. Asistence Radim Kucharczyk a Jakub Teper.
     
    01:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID BŘEZINA zachytil kotouč u modré čáry a vydal se do úniku. Jeho střelu pod lapačku Žajdlík nečekal a Valaši jsou ve vedení. Bez asistence.
    Marken.cz

    Kristýna Zigmundová

    Branky a nahrávky: 2. Březina, 14. Protasenja (Kucharczyk, Teper), 17. Teper (Dundáček, Illéš), 25. Březina (Protasenja, Kucharczyk), 35. Protasenja (Kucharczyk, Markovič), 39. P. Beránek (Kopta, Markovič), 44. Markovič, 50. Dundáček (Markovič, Teper), 58. Holomek (Březina, Protasenja) – 25. Psota (Šír, Bittner)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Dundáček, Teper, Slováček, Ostrčil, Frolo, Holomek – Vávra, Podešva, Illéš – Březina, Kucharczyk, Protasenja – P. Beránek, Kopta, Markovič – Kajaba, Šilhavý, Vítek.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (41. Stezka) – Husa, T. Hanousek, Maier, Kunst, Jandejsek, Mirochnikov, Tržický – Šír, Bittner, Psota – Hrabík, Chrtek, Jeník – Wiencek, R. Veselý, Hrníčko – Bělohorský, Nezbeda.

    Rozhodčí: Kopeček, Skopal – Bryška, Novak
    thejrc.org