Vsetín – Benátky n/J 9:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 5:4 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 6:4 (kon.) | Prostějov – K. Vary 1:2 (kon.) | Havířov – Přerov 6:1 (kon.)
Slavia – Litoměřice 2:1 (po pr.)
konec
SK Trhači Kadaň
6:4 (1:1, 3:2, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 21.02.2018, 18:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Domácí čekají ještě horké chvilky. Pokud Ústí nedá gól, dohrají Trhači duel v oslabení.
     
    58:41
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jan Müller – 2 min., krosček).
     
    54:51
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí asistent kapitána JAN MÜLLER (6) si nyní vše vynahradil, ale měl docela štěstí. Puk po jeho teči pomalu došoural do branky za dezorientovaného Volkeho. Asistence: Darek Hejcman (15) a Patrik Kadeřávek (6).
     
    53:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po pro Trhače nešťastném momentu drama pokračuje. Melka vystřelil na pravé straně, rána byla sražena na druhou stranu k úplně volnému JIŘÍMU SEVEROVI (16), který pohodlně poslal puk do odkryté branky. Asistence: Antonín Melka (22) a Jaroslav Roubík (28).
    50:49 Václav REZEK - 5:3
     
    50:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní kombinace v podání Trhačů, kteří rozebrali hostujícího obránce a brankáře na součástky. Rezek přihrál Kůsovi, ten zadovkou posunul na Hejcmana, který měl na pravé straně dobrou pozici na střelu, ale ještě přihrál doleva VÁCLAVU REZKOVI (2), pro něhož nebyl problém poslat puk do prázdné branky.. Asistence: Darek Hejcman (14) a Jaroslav Kůs (13).
     
    47:36
    Pavlátovi musí ve třetím dějství pořádně zvonit v uších, hosté potřetí trefují tyč. Trefný sice vystihl Roubíkovu přihrávku a posunul kotouč do středního pásma, jenže hosté se rychle vrátili do útoku a tentokrát trefil brankovou konstrukci Volf.
     
    46:01
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jaroslav Kůs – 2 min., sekání).
     
    43:29
    Zvonkohra na domácí branku pokračuje opravdu rychle. Hned po buly dostal puk na modrou Bernad, popojel k brance, ale ostrou ranou trefil jen pravou tyč Pavlátovy branky – tedy tu druhou než před chvíli Krliš.
     
    43:21
    Mezi dvougólové střelce se mohl zapsat hostující Krliš, jehož rána z levého kruhu se odrazila od vzdálenější tyče mimo mantinely, aniž by Pavlát zasáhl.
     
    38:13
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Petr Chlán – 2 min., podražení).
     
    34:04
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Antonín Melka – 2 min., podražení).
    33:23 Josef RINDOŠ - 4:3
     
    33:23
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Přestřelka nám pokračuje a také Trahči mají dvougólového střelce. JOSEF RINDOŠ (4) vložil šikovně hůl do Kůsovy přihrávky z pravé strany a jemnou tečí poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Jaroslav Kůs (12) a Tom Ringler (1).
    30:45 Jaroslav ROUBÍK - 3:3
     
    30:45
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a začíná se v Kadani v podstatě od začátku. Weinhold napřáhl na modré a JAROSLAV ROUBÍK (15) se přesnou tečí mezi kruhy prosadil podruhé v utkání. Asistence: Martin Weinhold (3) a Jiří Severa (7).
    29:50 Václav KRLIŠ - 3:2
     
    29:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Rychlé snížení hostů obstarala pohledná kombinace v přečíslení tří na jednoho. Najman přihrál zprava doleva Markulincovi, který situaci ještě vyšperkoval přihrávkou na střed, odkud zblízka prostřelil Pavláta VÁCLAV KRLIŠ (2). Asistence: Petr Markulinec (1) a Ondřej Najman (3).
    28:52 Ondřej HAVLÍČEK - 3:1
     
    28:52
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Rychlá a přesná rána pod horní tyčku znamená vedení Trhačů o dva góly. Chrpa se na pravé straně neukvapil, počkal si na ONDŘEJE HAVLÍČKA (2), který z druhé vlny z prostoru mezi kruhy zakončil přesně. Asistence: Jakub Chrpa (8).
     
    26:24
    Teď vytáhl Pavlát parádní zákrok betony, které roztáhl po brankové čáře, čímž znemožnil skórovat Smolkovi. Ten dostal přihrávku z levé strany a zkusil dlouhý forhendový blafák, ale Pavlát mezírku mezi bruslí a tyčkou utěsnil.
     
    25:27
    Pšenička u pravého mantinelu po přejetí modré jen přenechal puk do jízdy Weinholdovi, který mířil z pravého kruhu do bližší šibenice, ale Pavlátova lapačka odrazil kotouč do bezpečí.
     
    22:26
    Pšenička měl na holi vyrovnání, když se ocitl úplně sám před Pavlátem, jehož zkoušel překonat střelou mezi betony. Marně. Hostující útočník neuspěl ani s dorážkou, kterou Pavlát chytil, takže se vhazuje v obranném pásmu Kadaně.
    20:49 Josef RINDOŠ - 2:1
     
    20:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Pouze jedenáct vteřin zbývalo z Volfova trestu, když Volke neudržel Kůsovu ránu od modré a JOSEF RINDOŠ (3) přehodil ležícího hostujícího brankáře. Asistence: Jaroslav Kůs (11) a Jakub Trefný(14).
     
    19:00
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Lukáš Volf – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:44
    Rindoš mohl vrátit domácí vedení. Uháněl sám na Volkeho, který mezírku mezi betony utěsnil a poradil si i s následnou dorážkou Rezka. Tohle byla velká šance domácích.
     
    16:10
    Krejčiřík se dostal k dorážce před brankou, ale jeho pomalou střelu zastavila tyč nebo špička Volkeho betonu.
     
    15:24
    Teď jsme viděli zajímavé situaci na obou stranách kluziště. Nejprve pálil Šefl ostře z pravého kruhu, ale k dorážce vyraženého puku se nikdo z jeho spoluhráčů nedostal. Na druhé straně jeli Najman s Markulincem na jediného obránce, ale první jmenovaný neudržel puk v souboji, takže nepřihrál volnému spoluhráči.
     
    12:49
    Havlíček si u zadního mantinelu vyměnil puk s Chrpou a přihrál před branku, kde v tísni střílel Tůma, jehož vychytal Volke.
     
    09:26
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (David Bernad – 2 min., podražení).
    08:42 Jaroslav ROUBÍK - 1:1
     
    08:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno. Pavlát neudržel Vágnerovu střelu a volný puk si našla hrající legenda WSM Ligy JAROSLAV ROUBÍK (14), který doklepl kotouč za brankou čáru. Asistence: Martin Vágner (18) a Jiří Severa (6).
     
    04:43
    Slovan sice vyhrál buly, jenže pomalá Roubíkova přihrávka vytvořila dvě šance pro Trhače. Nejprve Hejcman po úniku dva na jednoho nepřehodil betony ležícího Volkeho, následně neuspěl se střelou z levé strany ani Müller.
     
    04:16
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Karel Šefl – 2 min., faul loktem).
    00:53 Jakub CHRPA - 1:0
     
    00:53
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně rychlý a povedený úvod pro domácí. Kadeřávek na modré na nic nečekal, vystřelil. Už to vypadalo, že Volke má puk pod kontrolou, jenže z něj vypadl a pohotový JAKUB CHRPA (7) otevírá skóre. Asistence: Patrik Kadeřávek (6) a Martin Tůma (5).
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 1. Chrpa (Kadeřávek, Tůma), 21. Rindoš (Kůs, Trefný), 29. Havlíček (Chrpa), 34. Rindoš (Kůs, Ringler), 51. Rezek (Hejcman, Kůs), 55. J. Müller (Hejcman, Kadeřávek) – 9. Roubík (M. Vágner, Severa), 30. Krliš (Markulinec, Najman), 31. Roubík (Weinhold, Severa), 54. Severa (Melka, Roubík)


    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Danylec) – Ringler, Trefný, Kadeřávek, Blaha (A), Šefl, Hlaváček – Rezek (A), Rindoš, Kůs – Tůma, Havlíček, Chrpa – J. Müller (C), Hejcman, Krejčiřík – Chlán, Polák, Bláha.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (J. Dlouhý) – Weinhold, M. Vágner (C), Bernad, Vl. Brož, Mlčoch, M. Zdvořáček – Smolka, Roubík (A), Severa – Davídek, Melka, D. Merta (A) – L. Volf, Pšenička, Gengel – Krliš, Najman, Markulinec.

    Rozhodčí: Škrobák, Luczków – Kokrment, Toman
    ocianews.com