Česko – USA 3:2 (1:0 po s.n.) | Olympijští sportovci z Ruska – Norsko 6:1 (kon.) | Švédsko – Německo 3:4 (po pr.)
Kanada – Finsko 1:0 (kon.)
po prodl.
Švédsko
3:4 (0:2, 0:0, 3:1 - 0:1)
Německo
Středa 21.02.2018, 13:10Olympijské hry - muži • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    61:30 Patrick REIMER - 3:4
     
    61:30
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo vítězí v dnešním zápase a postupuje do semifinále! Tohle je senzace! PATRICK REIMER se naprosto fantasticky protáhl kolem svého strážce a nadvakrát překonal brankáře Viktora Fastha! Asistence: Yasin Ehliz, Daryl Boyle.
     
    58:22
    Tak tohle by byla velká smůla pro Švédsko! Jeden z obránců rozehrával zpoza branky, trefil však pouze svého spoluhráče, od kterého se kotouč odrazil do branky. Fast ale stihl na poslední chvíli zastavit kotouč před brankovou čarou!
    51:37 Mikael WIKSTRAND - 3:3
     
    51:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To je přesně to, o čem jsem mluvil. Nedáš, dostaneš. MIKAEL WIKSTRAND si vybruslil do velmi výhodné střelecké pozice na ose hřiště a propálil přesnou ranou Dannyho Aus den Birkena. Asistence: Joakim Lundqvist.
     
    51:00
    Pokud Německo skutečně chce postoupit, tak musí podobné šance proměnit. Kink brilantně zavezl kotouč do útočného pásma, nahodil jej před branku, ale Plachta si z bezprostřední blízkosti na brankáře Fastha nepřišel. Následně se sám Kink dostal ke střele, Fasth nebyl v dobrém postavení, dokonce klečel, přesto však útočníka soupeře vychytal.
     
    50:27
    Danny Aus den Birken znovu drží Německo nad vodou! Joakim Lindström dostal přihrávku na levou stranu, nikoho před sebou neměl, ale brankáře Německa neprostřelil!
    49:35 Patrik HERSLEY - 2:3
     
    49:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko potřebovalo pouze sedm vteřin z přesilové hry na snížení! PATRIK HERSLEY dostal nabito na levý kruh a z oblíbené pozice Ovečkina zamířil přesně. Asistence: Linus Omark, Mikael Wikstrand.
     
    49:28
    Vyloučení v týmu Německo (Felix Schütz – 2 min., sekání).
    48:28 Dominik KAHUN - 1:3
     
    48:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla skutečně nádherná práce německého forvarda s číslem 72. Frank Mauer vybojoval kotouč ve středním pásmu kotouč a poslal DOMINIKA KAHUNA do souboje jeden na jednoho. V něm si počínal dvaadvacetiletý útočník jako zkušený mazák. Nejprve si obhodil brankáře a poté milimetrovou ranou prostřelil Viktora Fastha. Asistence: Frank Mauer.
    46:25 Anton LANDER - 1:2
     
    46:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko dává kontaktní gól! Dahlin nahodil od modré kotouč na Aus den Birkena, který jej dokázal vyrazit před sebe. Nejrychleji se zorientoval ANTON LANDER, který kotouč doklepl za záda brankáře. Asistence: Rasmus Dahlin, Linus Omark.
     
    44:05
    Tak tohle byla obrovská šance Švédska! Střelu Wikstranda před Aus den Birkenem tečoval šikovně Patrik Zackrisson, brankář Německa ale na poslední chvíli stihl vytasit beton a špičkou kotouč vyrazil!
     
    28:32
    Vyloučení v týmu Německo (Brooks Macek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:25
    Tohle byla obrovská šance Německa! Daryl Boyle dostal kotouč do mezikruží, měl před sebou pouze brankáře, ale nedokázal ho prostřelit!
    14:17 Marcel NOEBELS - 0:2
     
    14:17
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, Němci přidávají další gól! Kink obkroužil branku, pokusil se zasunout puk k tyčce, ale brankář Fasth včas přitiskl beton k tyčce. Puk se ale odrazil na hokejku volného MARCELA NOEBELSE, jenž jej uklidil do odkryté branky! Asistence: Marcus Kink.
    13:48 Christian EHRHOFF - 0:1
     
    13:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo se ujímá vedení! Skóre otevírá německý kapitán CHRISTIAN EHRHOFF, který dostal nabito na modrou čáru a dělovou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Patrick Hager, Felix Schütz.
     
    13:13
    Vyloučení v týmu Švédsko (Dennis Everberg – 2 min., faul kolenem).
     
    09:18
    Vyloučení v týmu Švédsko (Dennis Everberg – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:20
    Dick Axelsson si najel na zadní tyčku, dostal tam také kotouč, ale nedokázal zamířit přesně! Zívala na něj odkrytá branka, avšak hráč hráč hájící klubové barvy Färjestadu nezamířil přesně!
     
    03:30
    Vyloučení v týmu Německo (Christian Ehrhoff – 2 min., hákování).

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 47. Lander (Dahlin, Omark), 50. Hersley (Omark, Wikstrand), 52. Wikstrand (J. Lundqvist) – 14. Ehrhoff (Hager, Schütz), 15. Noebels (Kink), 49. Kahun (Mauer), 62. Reimer (Ehliz, Boyle)


    Švédsko: Fasth (Enroth) – Kronwall (A), Bertilsson, Hersley, E. Gustafsson (A), Wikstrand, Fransson, Dahlin – Lindström, P. Lindholm, Möller – F. Pettersson, J. Lundqvist (C), Axelsson – Everberg, Lander, Omark – Zackrisson, Bergström, Stålberg – Norman.
    Německo: Aus den Birken (Pielmeier) – Boyle, Krupp, J. Müller, Y. Seidenberg, Hördler, M. Müller, Ehrhoff – Reimer, Hager, Schütz – Plachta, Goc, Wolf – Ehliz, Kahun, Noebels – Macek, Kink, Mauer – Fauser.

    Rozhodčí: Lemelin (USA), Rantala (FIN) – Lhotský (CZE), Vanoosten (CAN)
    bahis siteleri