Česko – USA 3:2 (1:0 po s.n.) | Olympijští sportovci z Ruska – Norsko 6:1 (kon.) | Švédsko – Německo 3:4 (po pr.)
Kanada – Finsko 1:0 (kon.)
konec
Olympijští sportovci z Ruska
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
Norsko
Středa 21.02.2018, 08:40 • Hokejové centrum Kangnung • Olympijské hry - muži • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    53:15 Ivan TĚLEGIN - 6:1
     
    53:15
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Krásná akce Rusů končí šestým gólem v norské brance! Ilja Kablukov zavezl kotouč do útočného pásma, zpětnou přihrávkou našel Michaila Grigorenka, který jej ještě přenechal pro IVANA TĚLEGINA, jenž dokázal prostřelit Haukelanda! Asistence: Michail Grigorenko a Ilja Kablukov.
    33:06 Nikita NESTĚROV - 5:1
     
    33:06
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Další přesilová hra znamená další branku, už pátou v norské síti! Nikita Gusev nabil na ránu obránci NIKITU NESTĚROVI, jenž střelu pozdržel a nakonec střílenou přihrávkou otřel puk o obránce Bonsaksena, jenž si srazil puk do vlastní branky. Asistence: Nikita Gusev a Pavel Dacjuk.
    28:35 Sergej KALININ - 4:1
     
    28:35
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Rusové mají velmi rychle zpátky třígólový náskok, využívají další přesilovou hru! Ilja Kovalčuk si u levého mantinelu podržel kotouč, vyčíhal si ideální moment na přihrávku a pak fantasticky našel před brankou volného SERGEJE KALININA, jemuž se povedlo dostat kotouč před Haukelandův beton do branky! Asistence: Ilja Kovalčuk a Vjačeslav Vojnov.
    27:21 Alexander BONSAKSEN - 3:1
     
    27:21
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové se z ničeho nic prosazují! Bratři Olimbové se dostali v útočném pásmu ke kotouči, Mathis pak nezištně přihrál do prostoru mezi kruhy na volného ALEXANDERA BONSAKSENA, jenž rychlou střelou překvapil zcela dezorientovaného Košečkina! Asistence: Mathis Olimb a Ken André Olimb.
    19:20 Vjačeslav VOJNOV - 3:0
     
    19:20
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Ruská dominance nadále pokračuje! Při nabídnuté výhodě nabídl Kaprizov s Gusevem střeleckou příležitost VJAČESLAVU VOJNOVOVI, který se z mezikruží prosadil přesně pod Haugenovu vyrážečku! Asistence: Nikita Gusev a Kirill Kaprizov.
    13:25 Nikita GUSEV - 2:0
     
    13:25
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Rusové využívají přesilovou hru a přidávají druhou branku! Pavel Dacjuk nabil na tvrdou ránu Sergeji Mozjakinovi, jehož střela se odrazila od zadního mantinelu k NIKITU GUSEVOVI, jenž z nulového úhlu šikovně odrazil puk o brankáře Haugena, který si jej sám srazil do branky. Asistence: Sergej Mozjakin a Pavel Dacjuk.
    08:54 Michail GRIGORENKO - 1:0
     
    08:54
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Rusové se ujímají vedení! Ilja Kablukov se štěstím prostrčil ve středním pásmu puk do jízdy MICHAILU GRIGORENKOVI, jenž se prosadil svižnou ranou pod horní tyč! Haugen si znovu začal upravovat čočku, což mohlo znamenat i důvod, že na střelu nestihl zareagovat. Asistence: Ilja Kablukov a Ivan Tělegin.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 9. Grigorenko (Kablukov, Tělegin), 14. N. Gusev (Mozjakin, Dacjuk), 20. Vojnov (N. Gusev, Kaprizov), 29. Kalinin (Kovalčuk, Vojnov), 34. Nestěrov (N. Gusev, Dacjuk), 54. Tělegin (Grigorenko, Kablukov) – 28. Bonsaksen (M. Olimb, K. A. Olimb)


    Olympijští sportovci z Ruska: Košečkin (I. Sorokin) – Vojnov, Gavrikov, Kiselevič, Nestěrov, Zub, Zubarev, J. Jakovlev – Kalinin, Andronov (A), Kovalčuk (A) – Kaprizov, Dacjuk (C), N. Gusev – Barabanov, Prochorkin, Širokov – Grigorenko, Kablukov, Tělegin – Mozjakin.
    Norsko: Haugen (21. Haukeland) – Holös (C), Nörstebö, Sörvik, Bonsaksen, Espeland, Ödegaard, Johannesen – P. Thoresen (A), Roest, Rosseli Olsen – Hoff, M. Olimb (A), K. A. Olimb – Reichenberg, K. Forsberg, S. Thoresen – Kristiansen, Bastiansen, Röymark – Trettenes.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Mayer (USA) – Köhlmüller (GER), Ritter (USA)

    Diváci: 3553
    bahis siteleri