Olomouc – Jihlava 2:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:2 (2:0, 0:0, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Středa 21.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Necelých pět minut před koncem zápasu je vyrovnáno. Jihlavští aktivně napadli v útočném pásmu a přehráli domácí. K puku se dostal ZACH HAMILL, který střelou zápěstím k Falterově pravé tyči srovnává skóre. Asistence: Richard Diviš, Wacey Rabbit.
     
    46:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Parádní sólová akce ADAMA ZEMANA. U mantinelu přebral puk, odpoutal se od obránce, přejel před Faltera, kterého si položil a bekhendem poslal kotouč do horní části branky. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    19:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Velmi nešťastný gól pro Josefa Kořenáře! Ten se vydal za branku zastavit nahozený kotouč, který se od mantinelu odrazil dopředu před branku, kde měl PETR STRAPÁČ už velmi jednoduchý úkol doklepnout puk do prázné branky. Bez asistence.
     
    05:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z rychlé akce padá první gól dnešního utkání. Mráz dojel s pukem téměř až za branku a poslal zpětnou křižnou přihrávku na DAVIDA OSTŘÍŽKA, na kterého zívala odkrytá branka. Asistence: Bruno Mráz, Jan Káňa.

    Kamila Ludwigová

    Branky a nahrávky: 6. Ostřížek (Mráz, Káňa), 20. Strapáč – 47. Zeman (Čachotský), 56. Hamill (Diviš, Rabbit)


    HC Olomouc: Falter (Hasala) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Rutar, L. Galvas, J. Galvas, Smutný – Laš, Knotek Eberle – Macuh, Strapáč, Irgl – Holec, Herman, Skladaný – Káňa, Mráz, Ostřížek
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Šidlík, Stříteský, Suchánek, Zdráhal, Váňa, Bryhnisveen, Kajínek, de la Rose – Diviš, Hubáček, Jiránek – Anděl, Hamill, Rys – Rabbit, Straka, Skořepa – Čachotský, Seman, Zeman

    Rozhodčí: Kašík, Zbořil – Hanzlík, Lukš

    Diváci: 612
    thejrc.org