Olomouc – Jihlava 2:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:2 (2:0, 0:0, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Středa 21.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Jihlavští se dožadovali trestného střílení, ale rozhodčí Eberleho (OLO) vyloučili za sekání a počet hráčů na ledě se vyrovná.
     
    58:24
    Jiránek upláchl domácím a byl faulován, rozhodčí zatím signalizují výhodu.
     
    58:07
    Olomouc má možnost rozhodnout utkání – Rabbit (JIH) obdržel dvě minuty za hákování.
     
    55:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Necelých pět minut před koncem zápasu je vyrovnáno. Jihlavští aktivně napadli v útočném pásmu a přehráli domácí. K puku se dostal ZACH HAMILL, který střelou zápěstím k Falterově pravé tyči srovnává skóre. Asistence: Richard Diviš, Wacey Rabbit.
     
    53:09
    Do přečíslení dva na jednoho vyrazili Káňa s Ostřížkem, první jmenovaný po přihrávce pálil z první, Kořenář se stihl přesunout.
     
    52:08
    Nyní je Jihlava hodně aktivní v útočném pásmu, už už to vypadalo, že Diviš pošle puk za povyjetého Faltera, ale forvard hostů kotouč poslal pouze skrz brankoviště a do branky se netrefil!
     
    48:52
    Přesilová hra pro domácí hráče. Suchánek (JIH) obdržel menší trest za vysokou hůl.
     
    46:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Parádní sólová akce ADAMA ZEMANA. U mantinelu přebral puk, odpoutal se od obránce, přejel před Faltera, kterého si položil a bekhendem poslal kotouč do horní části branky. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    44:20
    Macuh našel krásnou přihrávkou zcela volného Jakuba Galvase v mezikruží, ten dokázal Kořenáře překonat, ale puk zastavila tyčka! Macuh v dorážce nebyl úspěšný.
     
    41:55
    Rabbit z levé strany nabil Divišovi do mezikruží, jihlavský forvard ihned vypálil, Falter kotouč vyrazil!
     
    41:25
    Jihlava má hned v úvodu třetiny šanci na zdramatizování zápasu, Ondrušek (OLO) obdržel dvě minuty za krosček a putuje na trestnou lavici.
     
    33:11
    Výhodu domácí nevyužili, a tak je čeká přesilová hra, za hákování pyká Skořepa (JIH).
     
    29:08
    Do přečíslení dva na jednoho ujeli Irgl se Strapáčem, Irgl se rozhodl pro přihrávku, ta však přes bránícího hráče neprošla.
     
    28:51
    Druhá přesilová hra pro Jihlavu. Eberle (OLO) se provinil vysokou holí.
     
    25:53
    Hosté si zahrají svou první přesilovou hru. Jaroměřský (OLO) podrazil protihráče a odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    19:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Velmi nešťastný gól pro Josefa Kořenáře! Ten se vydal za branku zastavit nahozený kotouč, který se od mantinelu odrazil dopředu před branku, kde měl PETR STRAPÁČ už velmi jednoduchý úkol doklepnout puk do prázné branky. Bez asistence.
     
    13:14
    Lukáš Galvas vystřelil tvrdý projektil od modré čáry, který prošel Kořenářovi mezi betony, ale byl značně zpomalen a gólman hostů ho dokázal rychlým skokem za sebe vyškrábnout mimo tři tyče před dojíždějícímm Strapáčem!
     
    11:32
    Uvidíme první přesilovou hru zápasu. Straka (JIH) byl vyloučen za podražení.
     
    07:20
    Irglovu střelu Kořenář pouze vyrazil, poskakující kotouč jen těsně netrefil Macuh.
     
    05:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z rychlé akce padá první gól dnešního utkání. Mráz dojel s pukem téměř až za branku a poslal zpětnou křižnou přihrávku na DAVIDA OSTŘÍŽKA, na kterého zívala odkrytá branka. Asistence: Bruno Mráz, Jan Káňa.

    Kamila Ludwigová

    Branky a nahrávky: 6. Ostřížek (Mráz, Káňa), 20. Strapáč – 47. Zeman (Čachotský), 56. Hamill (Diviš, Rabbit)


    HC Olomouc: Falter (Hasala) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Rutar, L. Galvas, J. Galvas, Smutný – Laš, Knotek Eberle – Macuh, Strapáč, Irgl – Holec, Herman, Skladaný – Káňa, Mráz, Ostřížek
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Šidlík, Stříteský, Suchánek, Zdráhal, Váňa, Bryhnisveen, Kajínek, de la Rose – Diviš, Hubáček, Jiránek – Anděl, Hamill, Rys – Rabbit, Straka, Skořepa – Čachotský, Seman, Zeman

    Rozhodčí: Kašík, Zbořil – Hanzlík, Lukš

    Diváci: 612
    bahis siteleri