Chicago – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.) | Anaheim – Dallas 2:0 (kon.) | Vegas – Calgary 7:3 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
7:3 (2:1, 2:2, 3:0)
Calgary Flames
Čtvrtek 22.02.2018, 04:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:18 Cody EAKIN - 7:3
     
    54:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Ryan Carpenter vyhrál v pravém kruhu vhazování a CODY EAKIN z jeho vrcholu prudkou střelou zápěstím propálil Davida Ritticha! 7:3 pro Vegas. Asistence: Ryan Carpenter.
    51:15 Tomáš NOSEK - 6:3
     
    51:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Luca Sbisa na levém křídle po zpětná krátce přihrávce od Davida Perrona napřáhl k prudké střele s příklepem, kterou na vzdálenější pravé tyči rukavicí tečoval TOMÁŠ NOSEK, a puk zamířil pod víko! Calgary s Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře neuspělo. Asistence: Luca Sbisa a David Perron.
    43:17 Luca SBISA - 5:3
     
    43:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    LUCA SBISA se dostal na vrcholu mezikruží ke kotouči a bez přípravy ho ránou s příklepem poslal mezi levým betonem a vyrážečkou Davida Ritticha ke vzdálenější pravé tyči! Gól Calgary na 4:4 nebyl před pár okamžiky kvůli postavení mimo hru uznán a Vegas krátce na to udeřilo! Asistence: Alex Tuch.
    34:00 Alex TUCH - 4:3
     
    34:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    David Perron z levého křídla nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde z ostrého úhlu ALEX TUCH zamířil z blízkosti střelou zápěstím do bližšího pravého horního rohu brány! Asistence: David Perron a Erik Haula.
    31:07 Matthew TKACHUK - 3:3
     
    31:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Dougie Hamilton z vrcholu pravého kruhu nahodil puk před bránu, kde se od brusle jednoho z hráčů Vegas a následné teči MATTHEWA TKACHUKA odrazil pod horní tyč! Marc-André Fleury byl bezmocný a Calgary po využití své první přesilové hry v zápase vyrovnalo na 3:3! Asistence: Dougie Hamilton a Johnny Gaudreau.
    21:18 Reilly SMITH - 3:2
     
    21:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Colin Miller po zpětné přihrávce z levé strany napřáhl na vrcholu mezikruží k prudké střele s příklepem, kterou sice David Rittich vyrazil skvěle pravým ramenem, jenže puk se snesl za jeho záda a český brankář si ho pod tlakem dorážejícího REILLYHO SMITHA srazil holí do brány! Asistence: Colin Miller a Jonathan Marchessault.
    20:20 Dougie HAMILTON - 2:2
     
    20:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DOUGIE HAMILTON na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a puk nad levým ramenem Marca-Andrého Fleuryho poslal pod horní tyč! Fantastická střela téměř z nulového úhlu a na začátku druhé třetiny je vyrovnáno! Asistence: Mikael Backlund a Mark Giordano.
    19:29 William KARLSSON - 2:1
     
    19:29
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Reilly Smith z vrcholu pravého kruhu nahodil puk zápěstím před bránu, kde ho na přední tyči skvěle tečoval WILLIAM KARLSSON a puk se od lapačky Davida Ritticha odrazil do sítě! Asistence: Reilly Smith a Nate Schmidt.
    16:45 TJ BRODIE - 1:1
     
    16:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ BRODIE na přední tyči vložil čepel hole do střelu Travise Hamonica, který na pravém křídle vypálil od modré čáry s příklepem, a puk zamířil mezi betony Marca-Andrého Fleuryho – 1:1! Asistence: Travis Hamonic a Matt Stajan.
    02:28 Ryan CARPENTER - 1:0
     
    02:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    RYAN CARPENTER se dostal před bránou k odraženému puku po nahození Tomáše Hyky z levého křídla a zády k bráně ho mezi nohama parádní střelou poslal k levé tyči! David Rittich nepředvedl jistý zákrok a Vegas udeřilo jako první!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Carpenter, 20. W. Karlsson (R. Smith, Schmidt), 22. R. Smith (C. Miller, Marchessault), 34. Tuch (Perron, Haula), 44. Sbisa (Tuch), 52. Nosek (Sbisa, Perron), 55. Eakin (Carpenter) – 17. Brodie (Hamonic, Stajan), 21. D. Hamilton (Backlund, Giordano), 32. Tkachuk (D. Hamilton, J. Gaudreau)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lagacé) – McNabb, Schmidt, Sbisa (A), Engelland (A), C. Miller, Merrill – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Perron, Haula, Tuch – Carpenter, Eakin, Nosek – Matteau, O. Lindberg, Hyka. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Calgary Flames: Rittich (Gillies) – Brodie, D. Hamilton, Giordano (C), Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Brouwer (A) – Lazar, Stajan, Hathaway. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Dean Morton, Jean Hebert. Čároví: Matt MacPherson, Jonny Murray

    Diváci: 18014
    thejrc.org