Letňany – Pardubice 6:7 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 1:6 (kon.)
HK MD Šumperk – Technika Brno 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 1:8 (kon.)
Warriors Brno – Třinec 0:5 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 1:2 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 2:4 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:4 (1:0 po s.n.) | Třemošná – Kladno 3:8 (kon.)
Zlín – Přerov 2:3 (po pr.) | Poruba – Vsetín 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 2:13 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:13 (0:5, 1:5, 1:3)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 22.02.2018, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Děkuji vám za pozornost, z tohoto zápasu je to vše! (20:04:49)
     
    Je konec! Liberec nasázel domácímu týmu třináct (!) branek a po zásluze si připisuje do tabulky tři cenné body. I přes velkou gólovou ztrátu domácí hokejisté v některých fázích utkání drželi s Libercem krok.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zápas pomalu končí. Poslední dvacetiminutovka se odehraje v obranné třetině Bílých Tygrů.
     
    58:02
    Jakub Korytar zabránil další trefě ve své síti. Střelu od modré, i přesto, že neměl dobrý výhled, zneškodnil. S následnou dorážkou Williama Praye si taktéž poradil.
     
    57:17
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Janoch – 2 min., podražení).
     
    56:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A domácí se mohou alespoň maličko radovat ze své druhé trefy. Ondřej Kovář si položil Čajan, kterého následně přehodil z bekhendu.
     
    56:15
    Uvidíme trestný nájezd! Hladík fauloval Kováře, který tak nemohl plnohodnotně zakončit. Ondřej Kovář už se chystá ke svému nájezdu.
     
    55:52
    Kanonýr Liberce William Pray zasekl puk u hrazení, ale následně mu byl odebrán. Rychlý útočný výpad zakládají domácí hráči!
     
    54:54
    Lukáš Nezbeda byl v útoku zcela sám, přesto domácí obranu v čele s Korytarem zaměstnal. Jeho pokus do horního rohu domácí branky ovšem Korytar svou lapačkou zneškodnil.
     
    53:58
    Jeden z domácích hráčů to nemyslel vůbec špatně. Zkusil vystřelit zpoza vracejícího se obránce, jenže střela na vzdálenější tyč skončila těsně mimo.
     
    52:29
    V útočném pásmu Motoru se málem dostal k pokusu z otočky Ondřej Kovář, avšak v tomto úmyslu mu jeden z libereckých beků dokázal zabránit.
     
    51:33
    Z obranné řady vystoupil Sebastian Jasečko, aby změnil dráhu kotouče, který klouzal směrem na jednoho z hostí. Právě hostující hráč by býval šel do dalšího samostatné úniku.
     
    50:33
    Dělovku od modré čáry vyslal směrem na domácí branku Martin Böhm. Projektil zadáka Libereckých proplachtil nad horní tyčí.
     
    48:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    V síti českobudějovických hokejistů se třepotá třináctá branka. Filip Hladík bezvadnou přihrávkou poslal do samostatného nájezdu WILLIAMA PRAYE. Liberecký útočník proměnil svůj sólo únik bekhendem mezi betony. Asistence: Filip Hladík.
     
    46:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jen stále potvrzuje svůj velmi dobrý výkon v dnešním utkání! Lukáš Nezbeda poslal přihrávku na modrou čáru. Tam byl připravený ADAM STARÝ, jenž z velké vzdálenosti prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Nutno říct, že Korytar měl zakrytý výhled. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., hákování).
     
    46:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec dnes utkání dominuje, a to hned od začátku utkání. O vítězi je už navíc dávno rozhodnuto. Jaroslav Chmelař v přečíslení tři na dva poslal kotouč na druhou stranu ledové plochy. Tam z první pálil VOJTĚCH JIRUŠ, který nasměroval kotouč pod lapačku českobudějovického brankáře! Asistence: Jaroslav Chmelař, Vojtěch Strnad.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 33. Janoch (Hail), 57. Kovář (TS) – 2. Pray (Starý), 5. Jiruš (Starý), 5. Chmelař (Strnad), 9. Gajda (Pray, Kollert), 14. Strnad, 23. Jiruš (Hladík), 24. Nezbeda (Šedivý), 26. Nezbeda (Hladík), 27. Starý (Nezbeda), 37. Nezbeda (Pray, Gajda), 47. Jiruš (Chmelař, Strnad), 47. Starý (Nezbeda), 49. Pray (Hladík)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (9. Korytar) – Svach, Pojar, Fousek, Dvořák, Pavlát, Hail, Jasečko – Dohnal, Masopust, Pouzar, Kašpar, Janoch, Lukeš, Ryba, Schwartz, Michal, Brouček, Cháb, Kovář, Dub
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Krátký) – Kovář, Hladík, Moc, Böhm, Šedivý, Starý, Koller – Pray, Jansa, Jakubec, Jiruš, Měchura, Strnad, Nezbeda, Chmelař, Gajda, Vodlan

    Rozhodčí: Horáček – Jindra, Kreuzer
    thejrc.org