Lok. Moskva – Nice 1:0 (kon.) | Atlético – Kodaň 1:0 (kon.) | Dynamo Kyjev – AEK Atény 0:0 (kon.)
Zenit – Celtic 3:0 (kon.) | RB Lipsko – Neapol 0:2 (kon.) | Villarreal – Lyon 0:1 (kon.)
Plzeň – Partizan Bělehrad 2:0 (kon.) | Lazio – FCSB 5:1 (kon.) | Sporting – Astana 3:3 (kon.)
Atalanta BC – Dortmund 1:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Spartak 1:2 (kon.) | Salzburg – Real Sociedad 2:1 (kon.)
AC Milán – Ludogorec 1:0 (kon.) | Arsenal – Östersunds FK 1:2 (kon.) | Braga – Marseille 1:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:0 (1:0)
FC Kodaň
Čtvrtek 22.02.2018, 19:00 • Estadio Metropolitano, Madrid • Evropská liga • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:51:55)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:8.
     
    Je konec! Atlético Madrid zvládlo i odvetu proti Kodani a postupuje do osmifinále Evropské ligy! V dnešním utkání se Atlético bleskově dostalo do vedení, když se krásnou střelou prosadil Kévin Gameiro. Od té doby se dění na hřišti uklidnilo. Atlético sice bylo aktivnějším celkem, ale na další šanci jsme čekali až do 64. minuty, kdy Gameirův únik zneškodnil brankář Stephan Andersen. Poté se do hry dostala také hostující Kodaň, jenže nikdo v modrém dresu Oblakovu svatyni neohrozil a Atlético si výhru s přehledem pohlídalo.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Blíží se závěr dnešního střetnutí. O postupu domácího celku už je dávno rozhodnuto. Kodaň se ale dere do pokutového území a snaží se získat alespoň cennou remízu.
     
    89
    Thomas Partey si na hranici pokutového území patičkou přehodil míč na levačkou, ale Denis Vavro jeho úmysl přečetl a vypíchl mu míč daleko od nohy.
     
    88
    Robert Skov si řekl o přihrávku na pravou stranu, poslal pobídku do pokutového území, ale dobře bráněný Andrija Pavlović mu balón nestačil vrátit.
     
    87
    Asistent rozhodčího se nyní umávl. Podle něj stál Andrija Pavlović za hranicí ofsajdu, jenže Diego Godín se zapomněl v pokutovém území. Kodaň tak přišla o možnost.
     
    86
    Oblak musel po dlouhé době zasahovat. Denis Vavro našel Pavloviće, který si přehodil míč na pravačku, jenže s jeho přízemní střelou neměl Oblak problém.
     
    85
    Nicolás Gaitán se na hranici pokutového území dostal k odraženému balónu, nicméně místo zakončení zvolil přihrávku na Ňígueze. Atlético drží míč.
     
    84
    Ján Greguš si na vlastní polovině nechtěl zadělat na problémy a místo riskantní přihrávky na polovinu Atlética si pomohl malou domů. Duel se už pouze dohrává.
     
    83
    Thomas Partey roztáhl akci Atlética do strany. Juanfran míč potáhl až do blízkosti pokutového území, jenže místo centru zvolil zpětnou přihrávku. U míče je Godín.
     
    82
    Hostující stoper Vavro musel sprintovat za dlouhým nákopem za obranu dánského celku. Před dotírajícím Fernandem Torresem si pomohl malou domů.
     
    81
    Střídání v týmu FC Kodaň: ze hřiště odchází Pieros Sotiriou, přichází Jonas Wind.
     
    80
    Nicolás Gaitán se tentokrát rychlou kličkou uvolnil do střelecké pozice, jenže střela placírkou mu vůbec nesedla a balón prosvištěl kolem zadní tyče.
     
    79
    Nicolás Gaitán si naběhl na pěknou přihrávku do pokutového území a pohotově se snažil odcentrovat. Andrija Pavlović jeho pobídku srazil na rohový kop.
     
    78
    Kodaň se usadila na polovině Atlética a fotbalisté v modrých dresech přenášejí hru z jedné strany hrací plochy na druhou. Atlético vyčkává na hranici pokutového území.
     
    77
    Saúl Ñíguez střílel zpoza hranice pokutového území, jenže zakončení se mu vůbec nepovedlo a jeho střela skončila někde v desáté řadě na tribuně.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Gameiro (Á. Correa)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:8.
    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Godín, J. Giménez, Sergi – Á. Correa (60. Gaitán), Koke (46. Saúl Ñíguez), Gabi (C), Vitolo – F. Torres, Gameiro (68. Partey).
    Náhradníci: Moyà – Griezmann, Partey, Saúl Ñíguez, Vrsaljko, Gaitán, Montoro.

    FC Kodaň: Andersen – P. Ankersen, Vavro, Lüftner, Bengtsson – Thomsen, Greguš, Kvist (C) (46. Skov), Fischer (46. Falk) – Sotiriou (81. Wind), Pavlović.
    Náhradníci: Christensen – U. Matić, Roerslev, Skov, Holse, Falk, Wind.

    Rozhodčí: Mažejka – Rumšas, Valikonis (všichni LIT)
    15.02.2018
    Kodaň - Atlético 1:4

    Branky: 15. Fischer (P. Ankersen) – 21. Saúl Ñíguez (Griezmann), 37. Gameiro (Lucas Hernández), 71. Griezmann (Ferreira-Carrasco), 77. Vitolo (Partey)

    Karty:   23. Skov (KOD) – 44. Á. Correa (ATM)

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:10.
    thejrc.org