Vsetín – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 22.02.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O účast
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! V těchto dnech začínají v Extralize staršího dorostu boje o udržení a také o play-off. V dnešní předehrávce druhého kola skupiny "o účast v play-off" se setkají VHK ROBE Vsetín a BK Mladá Boleslav. Celky se potkaly poměrně nedávno, Bruslaři se na Lapači představili naposledy 2.2.

    Vzájemná utkání v sezóně
    17.12.2017 Ml. Boleslav – Vsetín 2:1
    2.2.2018 Vsetín – Ml. Boleslav 3:2
    Oba duely nebyly na góly a šance příliš bohaté. V prvním utkání šli domácí do vedení již ve druhé minutě, náskok však navýšili až devět minut před koncem zápasu. Ve druhém vzájemném utkání byl stav i po dvou třetinách 0:0 a Valaši rozhodli ve svých smrtících přesilovkách, jejichž úspěšnost je 27,15%. V tomhle případě ale proti zbrani stojí velmi dobrý štít – boleslavská oslabení s úspěšností 90,91%.
     
    BK Mladá Boleslav

    Z posledních dvou kol nadstavby brala Mladá Boleslav pět bodů. Nejprve v pátek na ledě Havlíčkovu Brodu v souboji Bruslařských klubů remizovala a Andrej Moravčík si připsal vítězný nájezd, když ani prodloužení nerozhodlo. V neděli pak porazili Litvínov 6:3, uzavřeli tak chemikům cestu do play-off a přispěli k tomu, aby v elitní čtveřici setrval jejich dnešní soupeř z Valašska.

    Nejproduktivnějším hráčem Mladé Boleslavi je Samuel Dotter (13+13), který už se prosadil také proti Vsetínu. Dotter je však obránce, mezi nejlepší útočníky týmy pak patří Jakub Šípek (13+10), Jan Grim (15+7) a Michal Čermák (11+10). Nejvíce zápasů má odchytaných David Mašek, a to s úspěšností 92,19% a průměrem 2,36 inkasované branky na zápas. Také druhý gólman Bruslařů se může pochlubit podobnými čísly – procentuální úspěšnost Adama Dusila činí 90,13%.
     
    VHK ROBE Vsetín

    V prvním únorovém týdnu si po domácí výhře nad Mladou Boleslaví a skalpu Žďáru nad Sázavou připsal Vsetín šest bodů a do posledního týdne nadstavby šel s výhodnou pozicí. Pokud by Valaši v dalším kole na Lapači proti vedoucí Olomouci uspěli, měli by postupovou příčku jistou. Vsetínské trápila marodka, i přes to se na vlastním ledě snažili a favoritovi nakonec podlehli jen o gól 6:7. Do posledního kola kvůli volnému losu nezasáhli. Štěstí se ale přiklonilo na jejich stranu, když Mladá Boleslav příhodně porazila Litvínov a Třinec Chomutov.

    Pod šesti góly z minulého zápasu se podepsali tři střelci. Dva góly vsítili obránce Šimon Jenáček (10+20) a útočníci Daniel Klímek (22+23) s Michalem Matiaškem (28+34). Kanadské bodování nejen Vsetína, ale také celé extraligy, vede Roman Půček (23+41). Do čtyřiadvaceti zápasů pak do brány nastoupila gólmanská jednička Valachů – Viktor Chrástecký (88,45%).
     
    O play-off bojují čtyři týmy, pokud ale vedoucí Olomouc výrazně nezaváhá, uhájí svůj šestibodový náskok na druhý Havířov a nebude mít s postupem problém. Vstupenka do vyřazovacích bodů už je tak jenom jedna, adepti na její zisk jsou tři. Valaši mají ze čtvrtého místa a s 53 body nejméně vhodnou startovní pozici. Mladá Boleslav má na třetím místě o pět bodů více.

    Jak dopadne třetí vzájemné měření sil v sezóně?
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Zetocha, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Krupa.

    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Sýkora, Dotter, M. Houška, Červenka, Klikorka, Imlauf – Vasilev, Zajíček, Šípek, Simon, Moucha, Čermák, V. Houška, Jindra, Moravčík, Grim, Jelínek.

    Rozhodčí: Vaněk – Goňa, Poláček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Valaši vyhráli úvodní vhazování a Jenáček stahuje kotouč do vlastního pásma, odkud rozehrává.
     
    00:29
    Vsetín se díky své rychlosti dostal do útočného pásma, kde první formace zblízka zahrozila. První pokus ale nebyl přesný a Mašek zasahovat nemusel.
     
    01:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., napadení).
     
    01:17
    Bruslaři vyhráli vhazování před Chrásteckým a nepříliš sebejistá kombinace skončila u Dottera, který mířil do odkryté brány. Hostující kapitán branku minul.
     
    02:20
    Vsetín dostal puk nejen do středního pásma, ale také před Maškovo brankoviště. Z pravého kruhu zamířil Lukačka, jeho střelu vytěsnil brankář vyrážečkou.
     
    02:41
    Mladá Boleslav si vytvořila tlak před Chrásteckým, domácí gólman svůj tým zatím drží nad vodou.
     
    03:09
    Domácí v plném počtu.
     
    03:21
    Hra se odehrává ve středním pásmu, kotouč mají na hokejkách Vsetínští a snaží se dostat přes útočnou modrou čáru.
     
    03:58
    Petriska tečoval Jenáčkovu přihrávku na Baďuru, ale k puku se dostal Grim, který tak může ve střední třetině založit útočnou akci pro svůj celek.
     
    04:43
    Vsetín vyhrál vhazování ve středním pásmu, které bylo nařízeno po přihrávce rukou. Valaši zavezli puk do svého pásma, kde si ale nebyli jisti v rozehrávce a ke kotouči se dostávají hosté.
     
    05:33
    Ondračka vybojoval kotouč u mantinelu za vlastní brankou a poslal jej na Klímka, který mu přihrávku do jízdy vrátil. Kapitán domácího celku tečoval puk jen pár centimetrů od levé tyčky Maškovy brány.
     
    06:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre utkání individuální akcí JANA GRIMA, který se uvolnil ve středním pásmu a nikým nebráněn zakončil mezi Chrásteckého betony. Asistence: Michal Simon, Šimon Jindra.
     
    06:57
    Druhá vsetínská formace vybojovala útočné pásmo, většinu času ale domácí tráví okolo mantinelu a nemůžou se dostat ke střele.
     
    07:41
    Krupa se protáhl po pravém křídle, jeho pokus zablokoval obránce a dorážka z druhé strany brankoviště končí na betonech hostujícího gólmana.
     
    07:42
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Imlauf – 2 min., podražení).
     
    08:20
    Valaši kombinují. Půček vystřelil z pravého kruhu a odražený kotouč se dostal do mezikruží na Zetochu. V brankovišti následně zavládl zmatek, se kterým si poradila čtveřice bránících hráčů Mladé Boleslavi.
     
    09:42
    Hosté v plném počtu.
     
    09:58
    Přesilovka Vsetína už skončila, ale domácí celek se stále drží v útočném pásmu. Mašek se musel mít na pozoru proti tvrdé ráně z vrcholu levého kruhu. Hostující brankář nakonec kryje pokus vedle svých betonů.
     
    10:45
    Také hosté se vrhli do útoku. Zdá se, že Bruslaři mají dneska problémy s proměňováním šancí z brankoviště, jelikož byl před Chrásteckým opět nepokrytý puk a hosté mohli pálit do odkryté branky. Úspěšnější byli bránící hráči, kteří puk poslali do středního pásma.
     
    11:41
    Klímek vypálil z pravého kruhu, Mašek vyrazil kotouč levým betonem za branku.
     
    12:11
    Koženého střela od modré opět skončila na hostujícím brankáři. Valaši se stále drží v pásmu.
     
    12:55
    Bruslaři se protáhli do středního pásma a zahrozili u pravé tyčky, kterou Chrástecký na poslední chvíli pokryl.
     
    13:21
    Moravčík s Jelínkem se ocitli v situaci dva na dva proti domácím obráncům. Prvně jmenovaný vystřelil a vsetínský brankář se chystal zasáhnout lapačkou. Kotouč se mu o výstroj pouze otřel a se štěstím skončil za bránou. Moravčík si puk u mantinelu našel a dostal se do další nebezpečné šance.
     
    14:49
    Chrástecký si po nečekané střele z ostrého úhlu připisuje další úspěšný zákrok.
     
    15:23
    Valaši získali puk za vlastní brankou a na druhou stranu se vydali Petriska s Baďurou. Centr druhého vsetínského útoku vystřelil z pravého kruhu, prostor tři tyčí netrefil a kotouč se ocitá na hokejkách mladoboleslavského celku.
     
    16:33
    Půček drží kotouč za bránou Maška. Jeho zadovka na Zetochu ale nebyla přesná a dopředu se spolu se spoluhráči vydal Vladislav Houška. Jmenovaný hráč hostí se nakonec dostal i ke střele z levého kruhu, které netrefila branku.
     
    17:52
    Petriska nahodil kotouč od modré čáry, před brankovištěm byl na teč připraven Vašenka. Puk po střele končí za brankou.
     
    18:52
    Před hostujícím týmem se otevřela volná cesta a až na Chrásteckého betony dostal puk Vladislav Houška. Domácí brankář si poradil i s dorážkou a celou situaci nakonec pohlídal vsetínský obránce. Hostující útočník byl ve své akci podražen a na trestnou lavici putuje Lukačka.
     
    19:08
    Tvrdou ránu od modré vyslal Klikorka. Pokus pouze zaduněl o pravý beton domácího gólmana.
     
    19:58
    Vsetínští se s pukem uvolnili do středního pásma. Útočný výpad už by ve zbývajícím čase nestihli, a tak Klímek pouze nahodil na Maškovu bránu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Utkání začalo rychlým vyloučením na straně Vsetína, ve kterém zahrozili jak hosté, tak i domácí, když se k pokusu z pravého křídla dostal Lukačka. Tato přesilovka využita nebyla a po pasáži, kdy se před gólmanem soupeře držel Vsetín, přišel únik Grima, díky kterému nyní svítí na tabuli skóre 0:1. Vsetín byl blízko vyrovnání hlavně v následné přesilové hře, po níž byla hra vyrovnaná. Nutno však podotknout, že přesnější střely jdou z hokejek Mladé Boleslavi a více práce má gólman Chrástecký. Pokračování tohoto trendu se dá očekávat také na začátku druhé třetiny, jelikož z Lukačkova trestu zbývá ještě 52 sekund.
    Druhá třetina začne cca v 18:12.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Hosté vyhráli první vhazování druhé třetiny a pokračují ve své přesilové hře.
     
    20:21
    Mladá Boleslav se již usadila v útočném pásmu a kombinuje. Zatím ale jen na modré čáře, domácí čtveřice dobře brání.
     
    20:52
    Domácí v plném počtu.
     
    21:06
    Vsetín v posledních sekundách přesilovky vyhodil až za Maškovu bránu, a tak se ke kotouči dostal vracející se Lukačka. Tento puk ale ve svůj prospěch získali hosté a Simon se dostal až na hranici vsetínského brankoviště, odkud nedokázal dostat puk pod betony až do branky.
     
    22:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jenáček – 2 min., sekání).
     
    22:20
    Mladá Boleslav vyhrála vhazování a začíná kombinaci, ta se zatím drží jen na levém křídle.
     
    22:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vyrovnává ve vlastním oslabení. DANIEL KLÍMEK získal kotouč od hostujícího obránce na modré čáře a vydal se do úniku, ve kterém překonal Maška zakončením k pravé tyčce. Asistence: Bez asistence.
     
    23:32
    Bruslaři se neúnavně drží před bránou Vsetína. Jako by je ale inkasovaná branka znejistila a hosté se přes nepřesné přihrávky nemohou dostat do zakončení.
     
    24:17
    Domácí v plném počtu.
     
    24:34
    Střela Matěje Houšky od modré se zastavila u pravé tyčky na hokejce jeho spoluhráče, jenž se snažil kotouč propasírovat volným prostorem mezi brankovou konstrukcí a rukou Chrásteckého.
     
    25:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ve 26. minutě tu máme otočení stavu zápasu. Půček vybojoval pro Vsetínské útočné pásmo a následná kombinace před brankou skončila u ADAMA ZETOCHY, pro kterého již nebylo problémem dostat kotouč za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Daniel Klímek, Roman Půček.
     
    26:34
    Vávrova střela od levé tyčky mířila mimo branku, u mantinelu si následně našel puk Krupa, který z mezikruží nastřelil Maškovy betony.
     
    27:40
    Po delší době si zákrok připisuje také Chrástecký, jenž za svou bránu dostal střelu Šípka.
     
    27:42
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Dotter – 2 min., napadení).
     
    27:59
    Ondračka našel od modré Jenáčka, který z pravého kruhu přestřelil. Po souhře vsetínských obránců se k puku dostal Klímek, jehož střelu ukrývá Mašek ve výstroji.
     
    28:40
    Půček objel branku a snažil se najít mezeru pod betony hostujícího gólmana. Od výstroje se kotouč odrazil na levé křídlo, kde mohl z první zakončovat Klímek.
     
    29:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po gólu v oslabení a při hře pět na pět doplňují Valaši statistiky i o branku v početní výhodě. ROMAN PŮČEK se po kombinaci nejlépe zorientoval před brankovištěm a poslal kotouč za Maškova záda. Asistence: Tomáš Ondračka, Šimon Jenáček.
     
    30:18
    Simona obral o kotouč za vlastní brankou Kožený a Vsetín zakládá útočnou akci.
     
    31:00
    Hra probíhá okolo vsetínské branky. Mladá Boleslav své nápady vymýšlí za brankou Chrásteckého, a proto to má vsetínský gólman v těchto momentech těžší.
     
    32:07
    Vsetínská obrana si poradila se všemi pokusy hostů a brankář musel zasahovat jen minimálně. Z pásma puk nakonec vyhazuje Vávra. Mezi modrými čarami se ale k puku opět dostávají Bruslaři, kteří jsou teď aktivnější.
     
    32:57
    Simon zakončil i přes čtyři bránící hráče Vsetína, ale trefil jen připraveného Chrásteckého.
     
    33:07
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondračka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    33:23
    Z pravého křídla poslal kotouč na modrou na Matěje Houšku Jelínek. Jeho střela byla následně ztečována bránícím hráčem nad branku.
     
    34:07
    Valaši vyhazují a Půček drží kotouč za brankou soupeře.
     
    34:28
    Hosté se chtěli dostat do pásma, jejich akci ale překazil Vašenka, jehož střela z vrcholu levého kruhu byla Červenkou sražena do ochranné sítě. I v dalších momentech dokázal Vašenka udržet kotouč v útočném pásmu.
     
    34:38
    Klikorkova dělovka od modré trefila spojnici břevna a levé tyčky. Puk skončil v brankovišti, kde celou situaci dobře vyřešil domácí brankář.
     
    35:29
    Ondračka vybojoval útočné pásmo a počkal na modré čáře na najíždějícího Jenáčka. Finální přihrávku zblokoval Čermák.
     
    36:14
    Do brejku se dostával Simon, který přebruslil vsetínské obránce. Kotouč mu ale na hokejku nesedl dle představ a odklouzal až k Chrásteckému, který jej pokryl. Vhazovat se bude po gólmanově pravici.
     
    37:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme tady kontaktní branku Mladé Boleslavi. Střelu Vladislava Houšky z vrcholu pravého kruhu tečoval před brankou JAKUB ZAJÍČEK do pravého horního rohu. Asistence: Vladislav Houška, Jan Grim.
     
    38:39
    Jenáček má kotouč na své hokejce, ale nedaří se mu opustit obranné pásmo. Domácí obránce objel branku a spolu se spoluhráči vyváží kotouč do střední třetiny.
     
    39:03
    V přečíslení dva na jednoho se ocitli obránci Imlauf s Dotterem. Imlauf mohl po Dotterově střele na betony dorážet do prázdné branky. Pokus mu nesedl a skončil před brankovištěm. Mladá Boleslav se i nadále drží v útočném pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po návratu vyloučeného Lukačky na led šel Vsetín opět do čtyř, tentokrát to ale domácím nemuselo vadit, protože se v oslabení prosadil Klímek. Zanedlouho přidali Valaši i branku ze hry 5 na 5, když bleskově vybojovali pásmo a po kombinaci uklidil kotouč do odkryté brány Zetocha. Vsetín se stal lepším týmem, což donutilo soupeře k faulu a druhé vsetínské přesilovce v zápase už mladoboleslavské oslabení neodolalo. Na 3:1 navýšil Půček. V druhé části druhého dějství Bruslaři přidali a byli aktivnější, což po teči Zajíčka přineslo také kontaktní branku. Domácí v minulém vzájemném utkání vyhráli 3:2, dnes svítí tento stav po druhé třetině a nic ještě není jisté.
    Třetí třetina začne cca v 18:58.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Vsetínští vyhráli vhazování, Ondračka však byl o kotouč ve vlastním pásmu obrán a k zakončení se mohli dostat mladoboleslavští. Přihrávka Vladislava Houšky nebyla přesná a u puku jsou opět domácí.
     
    41:01
    Proti dvěma střelám Lašáka teď zasahoval Mašek. Vsetínský obránce nejprve zakončoval od mantinelu a jeho střelu brankář betony pouze vyrazil. Druhá střela od modré mířila pod vyrážečku a hostující gólman drží kotouč pod pravou rukou.
     
    41:46
    Mladá Boleslav se po brejkové situaci usadila v útočné třetině. K pravé tyčce mířil z otočky Vladislav Houška, proti jeho pokusu se Chrástecký stačil přesunout.
     
    42:12
    Za vsetínskou brankou se strhl boj o puk, který vyhráli hosté. Vladislav Houška překvapil Chrásteckého nahozením zpoza branky a od modré pak pálil Klikorka. Tuto střelu tečoval Ondračka k mantinelu.
     
    43:10
    Nyní se do útočného pásma probojovali Valaši a po kombinaci se kotouč dostal do mezikruží ke Klímkovi, který z první těsně minul mladoboleslavskou bránu.
     
    44:32
    Moravčík s Šípkem se dostali do přečíslení proti Mikulenčákovi. Prvně jmenovaný hostující útočník ale dostal přihrávku na brusle a kotouč se mu nepodařilo zpracovat.
     
    45:18
    Hosté si teď vytvořili obrovský tlak v útočné třetině, naposledy od modré čáry vypálil Klikorka. Vsetínští se mohou spolehnout na výkony Chrásteckého, který opět zastavil nebezpečnou tečovanou střelu.
     
    46:22
    Hra se nyní odehrává před brankou Maška. Kotouč mají na hokejkách Vsetínští, kterým se ale nedaří rozestavit útočnou formaci a vystřelit na bránu.
     
    47:02
    Na druhé straně všechny přebruslil Moravčík a zakončil mezi Chrásteckého betony. Domácí brankář si tento prostor pohlídal a vhazovat se bude po jeho vyrážečce.
     
    48:12
    Hosté si opět vytvořili tlak v pásmu a drží se v blízkosti Chrásteckého branky. Nahození Červenky od modré skončilo u pravé tyčky, kde si jej ihned přebrali jeho spoluhráči a snaží se potřetí v zápase překonat domácího brankáře.
     
    49:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A nakonec se to hostům přece jen daří! Z ostrého úhlu propasíroval puk do branky VLADISLAV HOUŠKA, čímž srovnává skóre zápasu na 3:3. Následujících deset minut bude ještě hodně napínavých. Asistence: Jakub Zajíček, Václav Imlauf.
     
    50:06
    Ondračka dostal přesný pas od Klímka. Domácí kapitánovi se ale nakonec nepovedlo zakončit dle představ a k puku se dostává spokojenější hostující obránce.
     
    50:50
    Puk za vlastní brankou vybojoval Lašák a poslal zadovku na Baďuru, který rozehrál. Valaši se dostali do útočné třetiny, kde následuje vhazování po Maškově levici.
     
    51:23
    Rychlý protiútok měli na svědomí Šípek s Čermákem a prvně jmenovaný ve vysoké rychlosti zakončoval na betony. Chrástecký musel trochu více zajet do svého brankoviště a kotouč zastavil.
     
    52:17
    Lašák má puk na své holi a drží hru v pásmu Vsetína. Po vystřídání obou celků se Vsetín dostává do útoku.
     
    53:03
    Dotterovu střelu od modré tečoval na vrcholu pravého kruhu Simon. Puk proletěl kolem Chrásteckého brány a Mladá Boleslav si vytváří tlak.
     
    53:49
    Vladislav Houška byl velmi blízko ke svému druhému gólu v utkání. Najel si k pravé tyčce, kontroloval kotouč a zakončoval k levému betonu. Kotouč projel brankovištěm a skončil vedle levé tyčky, odkud jej uklidili domácí obránci.
     
    54:42
    Petriska prokličkoval středním pásmem, v tom útočném už proti Imlaufovi tak úspěšný nebyl. Vsetínští se po delší době opět drží před Maškem.
     
    55:37
    Půček zachytil mladoboleslavskou útočnou akci v zárodku a do tandemu mu na levé křídlo najel Klímek. Půček to nakonec vzal na sebe a jeho střela z pravého kruhu se po betonu a vyrážečce hostujícího gólmana svezla do ochranné sítě.
     
    56:08
    Vladislav Houška se snažil nadvakrát procpat puk mezi ruku a tělo gólmana. Z pozice u levé tyčky neuspěl.
     
    57:16
    Petriskovu střelu Mašek vyrazil na Ondračku. Také proti jeho střele si hostující brankář poradil a nabídl tak puk přijíždějícímu Půčkovi, který z vrcholu levého kruhu přestřelil.
     
    58:19
    Vladislav Houška zakončoval mladoboleslavské přečíslení jednoduchou střelou, se kterou si domácí gólman poradil.
     
    58:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:25
    Hosté vyhráli vhazování před Chrásteckým a k puku se nedostal nikdy jiný než Vladislav Houška, který objel branku a zakončoval k pravé tyčce. Chrástecký s touto akcí počítal a puk vytěsnil. Následně Vsetín vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    59:00
    Mladá Boleslav se stále drží okolo vsetínské branky. Grimova střela z pravého kruhu trefila bránícího Ondračku.
     
    59:27
    Valaši najeli do útočného pásma. Půčkova prudká střela byla namířena mezi betony a Mašek ji vyrazil na druhou stranu, kde se po puku natahoval Zetocha.
     
    59:53
    Vsetín vyhrál vhazování v útočném pásmu. Jenáček poslal puk na Půčka, který od modré vypálil. Jeho přízemní střelu ještě tečoval Zetocha, ale Mašek si klíčovou chvíli pohlídal.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina je u konce. Mladá Boleslav v ní dokázala vsítit branku a srovnat tak stav na nerozhodných 3:3. Prodloužení začne za dvě minuty.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:11
    Klímek vyhrál vhazováni a Vsetínští se dostávají do útočného pásma. Drží se před brankou, zatím bez střely.
     
    60:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Mladá Boleslav se sice dokázala oprostit od náznaku prvotního tlaku Vsetína, poté ale Půček opět zavezl kotouč do pásma a z levého kruhu poslal puk před branku, kde čekal DANIEL KLÍMEK, který dostal puk do, v ten moment, prázdné brány. Asistence: Roman Půček, Tomáš Ondračka.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Valaši si v první polovině druhé třetiny dokázali vybojovat dvoubrankový náskok, který pak hosté likvidovali až do 50 minuty, kdy se dočkali vyrovnání z hole Vladislava Houšky, který byl dnes nejlepším hráčem na ledě. Zápas dospěl až do prodloužení, i když v posledních minutách třetí třetiny byly oba týmy blízko ke vstřelení rozhodující branky a zisku tří bodů. (19:41:33)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 23. Klímek, 26. Zetocha (Klímek, Půček), 30. Půček (Ondračka, Jenáček), 61. Klímek (Půček, Ondračka) – 7. Grim (Simon, Jindra), 38. Zajíček (Houška V., Grim), 50. Houška V. (Zajíček, Imlauf)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek – Půček, Zetocha, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Vávra, Lukačka, Krupa.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Sýkora, Dotter, M. Houška, Červenka, Klikorka, Imlauf – Vasilev, Zajíček, Šípek, Simon, Moucha, Čermák, V. Houška, Jindra, Moravčík, Grim, Jelínek.

    Rozhodčí: Vaněk – Goňa, Poláček
    thejrc.org