Dukla Praha – Jablonec 0:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
0:1 (0:0)
FK Jablonec
Pátek 23.02.2018, 18:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • HET liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (20:35:43)
     
    Střely na branku: 0 – 4
     
    Je dobojováno. Zápas vinou zpožděného začátku a poté přerušení v jeho průběhu skončil po dvou a půl hodinách a hosté si z Julisky odvezou všechny tři body. Na střelu Davida Lischky ze čtyřiašedesáté minuty nikdo nedokázal navázat a Jablonečtí tak v jarní části získávají znovu plný počet bodů. Domácí naopak odejdou z mrazivého hřiště bez jediného bodu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě následoval odkop od jablonecké branky a pravděpodobně to byl poslední dotyk míče v tomto utkání. Zápas je tedy už u samého konce.
     
    90+2
    Dukla dostala k dispozici míč po faulu jabloneckého hráče a okamžitě domácí přemisťují na opačnou stranu, kde se ještě pokusí ohrozit branku Vlastimila Hrubého.
     
    90+1
    Akce domácích skončila velmi rychle a u míče jsou tak znovu Jablonečtí, které ještě sbírají poslední zbytky sil a tlačí se do útoku.
     
    90
    Hlavní rozhodčí Zelinka nastavuje tento zápas o tři minuty navíc nad rámec řádné hrací doby.
     
    89
    Hosté se už příliš nikam neženou a začínají bránit svůj těsný náskok. Poté domácí zahráli rukou a u míče tak budou hráči v zelených dresech, což jim rozhodně hraje do karet.
     
    88
    Jovović hlavičkoval těsně před domácí brankou, ale balón poté sebral Filip Rada, jenž tak odkopne míč zase daleko od své branky.
     
    87
    Djuranović podkopl na pravé straně před velkým vápnem Zeleného, sudí ale naznačuje, že vše bylo v pořádku a následovat tak bude další odkop od branky Filipa Rady.
     
    86
    Další nepříjemný centr přilétl do pokutového území, hráči Dukly ale opět nedokázali před Hrubým zakončit. Následuje tak odkop od jeho branky.
     
    86
    Míč se sice dostal do pokutového území, ovšem tam ho hosté vyrazili do bezpečí a nedovolili jakékoli ohrožení Hrubého branky.
     
    85
    Frederik Bílovský byl faulován za polovinou soupeřova území a domácí tak mají volný přímý kop.
     
    84
    Zelený poslal přihrávku Tomáši Hübschmanovi, který z hranice velkého vápna vyslal prudkou střelu, kterou ale trefil pouze Martina Jiránka, jenž tak zabránil další akci hostů.
     
    83
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Vojtěch Kubista.
     
    82
    Jablonečtí u zadní čáry vybojovali volný přímý kop, když byl faulován Doležal Ostojićem. Zajímavá šance se tak rodí na hostující straně.
     
    81
    Jdeme do poslední desetiminutovky utkání. U míče jsou hosté a snaží se ještě projít do dalšího útoku před domácí branku.
     
    80
    Podaný nešetrně zajel do soupeře a podkopl ho zezadu. Za to dostává žlutou kartu a směrem k soupeři se omlouvá.

    Vendula Zdražilová


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 64. Lischka (Trávník)

    Karty:   80. Podaný (DUK) – 61. Považanec (JAB)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 1:5. Fauly: 9:10.
    FK Dukla Praha: F. Rada (C) – Kušnír, Ostojić, Jiránek, Podaný – Bílovský, Holík (63. Doumbia), Daniel Tetour – Milošević (72. Djuranović), Holenda, Koreš (70. Schranz).
    Náhradníci: M. Hruška – Doumbia, Brandner, Djuranović, Bezpalec, Schranz, Preisler.

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Pernica, Lischka, Matěj Hanousek – Hübschman (C) – Trávník, Považanec (83. V. Kubista) – Masopust (46. Zelený), Chramosta (76. Doležal), Jovović.
    Náhradníci: Hanuš – Piroch, Zelený, D. Breda, Doležal, Janković, V. Kubista.

    Rozhodčí: Zelinka – Hájek, Pochylý

    Diváci: 827
    thejrc.org