Slavia – Gamaspol Jeseník 10:5 (kon.) | Třinec – Helas Brno 6:1 (kon.) | Sparta – Olympik Mělník 12:6 (kon.)
Chrudim – Česká Lípa 11:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Svarog Teplice 9:3 (kon.) | Litoměřice – Vysoké Mýto 8:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
8:1 (4:0)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 23.02.2018, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    37:25
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Stav 7:1 dlouho nevydržel. Už o osmou branku domácích se postaral RAFAEL, který se dostal s míčem do bezprostředního předbrankového prostoru, odkud už Rafaelovi nedělalo problém tváří v tvář úspěšně zakončit.. Asistence: Michal Kovács.
     
    36:51
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak se hosté přeci jen dočkali. Po nahození Ehrenbergera se do míče hlavou opřel Lištván. Tuto hlavičku ještě Kubíček dokázal zlikvidovat, ale vyražený míč na dvakrát dorazil do brány ŠIMON ŠTANGLICA. Asistence: Jan Lištván.
     
    35:45
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    A jelikož se hráči Vysokého Mýta nemají k ohrožení brány, konají Litoměřice. Ti se prosazují z další akce, kterou zakončoval bodlem RADIM ZÁRUBA. Asistence: Rafael.
     
    31:01
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Ze zcela nevinné akce přidávají Litoměřice už šestou branku. LUKÁŠ KROK změnil původní plán jeho spoluhráčů a po průniku podél levé postranní čáry nachytal Ehrenbergera nepřipraveného na zákrok. Míč se zastavil až v síti. Asistence: Rodrigo.
     
    24:04
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Pověstný "bůr" je na světě. Velmi dobře vystihl přihrávku Krok, kterému už poté stačilo pouze přistrčit míč do pravé strany na nabíhajícího RODRIGA, který se z ostrého úhlu trefil kolem těla Ehrenbergera do brány. Asistence: Lukáš Krok.
     
    17:45
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak dlouho točili domácí své pozice, až se před bránou objevil po střele Záruby zcela osamocený FABRICIO, který po otočce propasíroval míč do brány soupeře. Nic na tom nezměnil ani fakt, že Ehrenberger lehce míč zasáhl. Asistence: Radim Záruba.
     
    13:52
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Kýžená třetí branka domácích je na světe. Vagnao sehrál totožnou situaci jako při předchozí brance. A i tentokrát byl na jejím konci stejný zakončovatel – TWO. Ehrenberger se pokoušel ještě po jeho střele natáhnout, ale marně. Asistence: Vagnao.
     
    08:19
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Vedení Litoměřic se navyšuje na dvě branky. Vagnao pláchl po pravé straně všem svým pronásledovatelům, aby mohl poslat přihrávku ke vzdálenější tyči, kde nabíhal z druhé vlny TWO, který už měl lehkou úlohu s trefením opuštěné branky. Asistence: Vagnao.
     
    06:54
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se zaslouženě dostávají do vedení. RAFAEL předvedl nádhernou individuální akci, při které se vyhnul faulu u pravé postranní čáry a po výběhu více do středu zakončil přesně pod horní tyč. Asistence: Michal Kovács.

    Josef Cestr

    Branky: 7. Rafael (Kovács), 9. Two (Vagnao), 14. Two (Vagnao), 18. Fabricio (Záruba), 25. Rodrigo (Krok), 32. Krok (Rodrigo), 36. Záruba (Rafael), 38. Rafael (Kovács) – 37. Štanglica (Lištván)

    Karty:   9. Krok (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (30. Kubíček) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Matheus, Rafael, Vagnao, Krok.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Ehrenberger (Špinar) – Sklenář, Jeníček, Štanglica, Michalec, Vágner (C), Novák, Lištván, Vladyka, Šabata, Sekanina.

    Rozhodčí: Košťál, Lasch – Kresta
    Delegát: Bydžovský
    thejrc.org