Slavia – Gamaspol Jeseník 10:5 (kon.) | Třinec – Helas Brno 6:1 (kon.) | Sparta – Olympik Mělník 12:6 (kon.)
Chrudim – Česká Lípa 11:0 (kon.) | Interobal Plzeň – Svarog Teplice 9:3 (kon.) | Litoměřice – Vysoké Mýto 8:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
8:1 (4:0)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 23.02.2018, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním vítězství Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:56:06)
     
    Litoměřice ve druhém poločase přidaly další 4 branky a jasně dominovala. Hosté z Vysokého Mýta se dočkali aspoň čestné branky, kterou vstřelil ve 37. minutě Štanglica. Litoměřičtí tedy z dnešního duelu berou po jasné výhře 8:1 další 3 body do tabulky a na svém kontě mají šňůru šesti výher v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    39:49
    Hosté už zápas pouze dohrávají. Drží míč na vlastní polovině a nikam se neženou.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta utkání.
     
    37:25
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Stav 7:1 dlouho nevydržel. Už o osmou branku domácích se postaral RAFAEL, který se dostal s míčem do bezprostředního předbrankového prostoru, odkud už Rafaelovi nedělalo problém tváří v tvář úspěšně zakončit.. Asistence: Michal Kovács.
     
    36:51
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak se hosté přeci jen dočkali. Po nahození Ehrenbergera se do míče hlavou opřel Lištván. Tuto hlavičku ještě Kubíček dokázal zlikvidovat, ale vyražený míč na dvakrát dorazil do brány ŠIMON ŠTANGLICA. Asistence: Jan Lištván.
     
    35:45
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    A jelikož se hráči Vysokého Mýta nemají k ohrožení brány, konají Litoměřice. Ti se prosazují z další akce, kterou zakončoval bodlem RADIM ZÁRUBA. Asistence: Rafael.
     
    35:21
    Na vstřelení aspoň čestné branky neschází hostům příliš času.
     
    34:00
    Domácí futsalisté si s obranou soupeře dělají takřka co potřebují. Obrana Vysokého Mýta nestačí reagovat na pohyb soupeře. Přesto se Litoměřice nedokáží prosadit už posedmé.
     
    32:52
    Na hrací ploše už se nějakou chvíli ocitá formace domácích, ve které jsou tři Brazilci. A ti hodně motali hlavy soupeři. Výsledkem byly 3 střely, které ale dokázal Ehrenberger vyrazit mimo tři tyče.
     
    31:01
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Ze zcela nevinné akce přidávají Litoměřice už šestou branku. LUKÁŠ KROK změnil původní plán jeho spoluhráčů a po průniku podél levé postranní čáry nachytal Ehrenbergera nepřipraveného na zákrok. Míč se zastavil až v síti. Asistence: Rodrigo.
     
    29:58
    Dochází ke střídání v brankovišti. Po Johanu Vavrekovi se mezi tři tyče postavil náhradník Václav Kubíček.
     
    29:36
    Při dalším zakončení trefuje kapitán domácích, Michal Kovács, dokonce spojnici! Míč se od ní ale odrazil mimo hrací plochu.
     
    29:12
    Kovács vyslal ze zhruba deseti metrů velmi tvrdou ránu vstříc hostující svatyni. Ehrenberger vyrazil míč nad bránu, takže budou domácí pokračovat na míči.
     
    28:37
    Další náznak akce Vysokého Mýta končí nepřesnou rozehrávkou a zachycením míče v podání Vavreka do náruče na samé hraně brankoviště.
     
    27:44
    Hosté se dočkali vůbec prvního rohového kopu v zápase. Z něj nedokázali vymyslet akci, která by vedla k zakončení. Vavrek je takřka bez práce.
     
    26:25
    Hosté velmi dlouho kombinovali, ale pouze na vlastní obranné polovině. Po chvíli se osmělil Sklenář společně s Michalcem. Celá akce končí nepřesnou rozehrávkou Michalce na Sklenáře, který si už už zabíhal do brankoviště Litoměřic.
     
    25:21
    Taverna nalezl křižnou přihrávkou přes celou šířku hrací plochy na vzdálenější tyči Fabricia. Fabricio se pokoušel ihned o zakončení, ale trefil pouze brankáře soupeře.

    Josef Cestr

    Branky: 7. Rafael (Kovács), 9. Two (Vagnao), 14. Two (Vagnao), 18. Fabricio (Záruba), 25. Rodrigo (Krok), 32. Krok (Rodrigo), 36. Záruba (Rafael), 38. Rafael (Kovács) – 37. Štanglica (Lištván)

    Karty:   9. Krok (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (30. Kubíček) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Matheus, Rafael, Vagnao, Krok.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Ehrenberger (Špinar) – Sklenář, Jeníček, Štanglica, Michalec, Vágner (C), Novák, Lištván, Vladyka, Šabata, Sekanina.

    Rozhodčí: Košťál, Lasch – Kresta
    Delegát: Bydžovský
    thejrc.org