Toulouse – Monaco 3:3 (kon.) | Dijon – Caen 2:0 (kon.) | Guingamp – Méty 2:2 (kon.)
Lille – Angers 1:2 (kon.) | Nantes – Amiens 0:1 (kon.) | Rennes – Troyes 2:0 (kon.)
konec
FC Nantes
0:1 (0:1)
Amiens SC
Sobota 24.02.2018, 20:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:16. (21:58:41)
     
    V Nantes se zrodilo velké překvapení. Pátý celek Ligue 1 prohrál před domácím publikem se sestupem ohroženým Amiens 0:1.

    Domácí celek držel v úvodu prvního poločasu hru pod kontrolou, ale postupem čase se zápas více a více srovnával. Až v nastaveném času první půle ztratil balon ve středu pole Thomasson. Toho využil Gakpé, který naservíroval přihrávku pro Kakutu, který po samostatném úniku dostal míč do sítě. Ve druhém poločase se hrálo téměř na jednu branku. Amiens se zatáhlo do obrany a betonovalo jednobrankové vedení. I po mohutném náporu se však Nantes srovnat nepodařilo.

    Amiens výhra za tři body výrazně pomáhá ve spodní části tabulky, hostující celek ukončil čtyřzápasové čekání na výhru a posouvá se ze sestupových pozic.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Neskutečná závěr zápasu. Po rohovém kopu tečoval míč na přední tyči Dubois, Gurtner dokázal vyrazit hlavičku před sebe. Z klubka hráčů se balon zjevil u Rongiera, ale ten dokázal hradbu hostujících obránců prostřelit.
     
    90+4
    Nyní po odvráceném dalším centru pálil ze střední vzdálenosti Valentin Rongier. Jeho dělovka však končí deset metrů nad Gurtnerovou brankou.
     
    90+3
    Nantes se nedaří pořádně zatlačit soupeře do defenzivy. Všechny pokusy o centr do vápna končí snadným odvrácením hostujících obránců.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90+1
    Amiens na útočné polovině neudrželo. To stejné se ale "povedlo" také Girottovi, který uklouzl na levé straně a balon mu ujel za koncovou lajnu.
     
    90
    Po odvráceném rohovém kopu se hosté hnali v přečíslení do rychlého protiútoku. Lima však dokázal zasáhnout, ale poté fauluje a hra se tak přesouvá na polovinu Nantes.
     
    89
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Gaël Kakuta, přichází Oualid El Hajjam.
     
    88
    Před Gurtnerem bylo nastěhováno hned pět hráčů Nantes. Dibassy lehce zazmatkoval a zcela osamocen hlavičkoval jen na rohový kop.
     
    87
    El Ghanassy předvedl další centr do pokutového území, ale hostující obrana znovu poměrně snadno odvrátilo nebezpečí daleko od Gurtnera.
     
    86
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází John Mendoza, přichází Harisson Manzala.
     
    85
    Domácí pokračují v tlaku. Na pravém kraji měl dostatek prostoru Léo Dubois, následně se dostal s míčem do vápna Sala, ale ten si dával přednost s Rongierem a nakonec ani jeden z nich nedokázal zakončit.
     
    84
    Nantes se usadilo na útočné polovině. Pallois našel na levé straně El Ghanassyho, který ale přetáhl centr daleko za vzdálenější tyč.
     
    83
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením především pro Nantes, které jako favorit zápasu na domácím stadionu prohrává o jednu branku.
     
    82
    Mohlo být téměř rozhodnuto. Dibassy na vzdálenější tyči hlavičkoval do bránícího Palloise, který si téměř srazil míč do sítě. Amiens bude pokračovat rohový kopem.
     
    81
    Gaël Kakuta čaroval s míčem u rohového praporku. Nakonec byl nepříjemně faulován Limou a Amiens tam může ušetři další sekundy.
     
    80
    Andrei Girotto rozehrál útočnou akci Nantes. Sala přihrával proti noze El Ghanassymu, který ale z hranice vápna pálil jen vedla pravé tyče.
     
    79
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Serge Gakpé, přichází Emmanuel Bourgaud.
     
    78
    Gaël Kakuta chtěl překvapit Tatarusana dalekonosnou střelou, ale míč končí jen daleko do pravé tyče.
     
    76
    Emiliano Sala udržel balon i s obránce na zádech, následně se dostal do prostoru pro centr Kayembe, ale vše vyřešil parádní skokem po míči Gurtner.
     
    75
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Santy N'Gom, přichází Préjuce Nakoulma.
     
    74
    Parádní zákrok předvedl na brankové lajně Gurtner. Po rohovém kopu hlavičkoval do země Sala, ale míč se nebezpečně odrazil přesně pod břevno. Tam byl pozorný brankář Amiens.
     
    73
    Střídající Yassine El Ghanassy výrazně oživil po příchodu na trávník domácí ofenzivu. Nyní po jeho centru pálil jen do obránce Ngom.
     
    72
    Kayembemu nyní utekl balon až za brankovou lajnu a hosté tak mohou znovu uklidnit hru postupným útokem.
     
    71
    Nakonec to byl Lucas Lima, kdo rozehrával volný přímý kop. Brazilec chtěl najít spoluhráče až těsně u vzdálenější tyče, ale tam byl jen pokrytý Sala.
     
    70
    Nantes nyní tlačí soupeře. Dubois byl na pravé straně faulován a z kraje vápna bude moci poslat míč z klidové pozice.
     
    69
    Kakuta bránil soupeři k rychlé rozehrávce po faulu a je za to odměněn žlutou kartou.
     
    69
    Ciprian Tătăruşanu si došel pro tečovaný centr a s přehledem ho udržel v rukavicích. Po rychlé rozehrávce se hra bleskově přesunula znovu na polovinu Amiens.
     
    68
    Nantes ale nesmí zapomínat ani na obranu. Traoré nebezpečně centroval před Tatarusana a Pallois jen se štěstím srazil míč na rohový kop.
     
    67
    Hráči Amiens nyní nestíhají. Dubois centroval znovu do vápna, ale tentokrát se neprobojoval k zakončení Ngom. Balon končí u Gurtnera, který uklidňuje hru.
     
    66
    Domácí jsou nyní k neudržení. Střídající Kayembe našel přesným centrem Salu v pokutovém území, ale hrotový útočník Nantes proti přesile neuspěl.
     
    64
    Po rohovém kopu Nantes pálil z velké dálky Girotto. Jeho dělovka však končí hned na prvním bránícím hráči soupeře. Domácí následně ještě uzamkli soupeře v pokutovém území, ale ani jeden z pokusů neprošel až k brankáři.
     
    63
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Abdoulaye Touré, přichází Kayembe.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Nicolas Pallois (FC Nantes).
     
    62
    Mendoza s Kakutou se hnali téměř osamoceni na brankáře Nantes. Mendoza ale zpomalil akci, chtěl ještě přihrávat na spoluhráče, ale nevšiml si již vracejícího Carlose.
     
    61
    I po více než hodině hry vede o jednu branku překvapivě Amiens. Pátý celek Ligue 1 zatím ztrácí, ale ve druhém poločase výrazně zvýšil aktivitu.
     
    60
    Ngom srazil v souboji Adénona. Domácí záložník se sesunul k zemi, ale po krátkém čase se znovu zvedá na nohy a bude pokračovat ve hře bez ošetření.
     
    59
    Amiens udrželo balon na útočné polovině. Dibassy vhodil míč do hry, ale následně je pískán ofsajd Traorému. Tatarusanu může rozehrát z vápna.
     
    58
    Tentokrát se k míči místo Limy postavil Léo Dubois, který ale zamířil střelou přes zeď jen nad hostující branku. Nantes tak stále ztrácí jeden gól.
     
    57
    Další faul před vápnem předvedl Ielsch. El Ghanassy upadl a domácí mají další parádní možnost ohrozit soupeřovu branku.
     
    56
    Nantes pokračuje v aktivní hře. Nyní se ale muselo zatáhnout před útokem Kakuty. Střelec zatím jediné branky ale narazil na skvěle postaveného Girotta.
    54. Lucas Lima napálil míč z volného přímého kopu do tyče
     
    54
    Lucas Lima se postavil k míči a střelou před zeď orazítkoval levou tyč Gurtnerovy branky. Hostující brankář se ani nepokoušel zasahovat.
     
    53
    Monconduit fauloval před vápnem Tourého a Nantes má znovu velmi nadějnou šanci ohrozit branku Régise Gurtnera.
     
    52
    Nantes se snažilo projít přes levou stranu. Lima si chtěl narazit s Tourém, ale hostující celek se zatáhl do obrany a nenechal soupeře ani odcentrovat.
     
    51
    Dubois centroval přibližně z pětatřiceti metrů do pokutového území, ale hned první bránící hráč zblokoval balon na rohový kop. Následně hlavičkoval Ngom jen lehce nad břevno.
     
    50
    Santy Gnom byl přistrčen při vzdušném souboji a domácí budou rozehrávat volný přímý kop z nadějné pozice.
     
    49
    Střídající El Ghanassy se dostal poprvé k balonu. Před vápnem Amiens však nepřesně hledal Salu. Hostující obrana ale znovu velmi lehce obstála.
     
    48
    Amiens drží balon u středové lajny. Ielsch se pokusil dlouhým pasem najít rozběhnutého Lacinu Traorého. Ten ale balon na hrací ploše už nezastihl.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou hostující hráči. Gakpé se ihned dral s míčem do útoku, ale byl čistě odzbrojen Tourém.
     
    46
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Adrien Thomasson, přichází Yassine El Ghanassy.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:03.
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas tak končí. Nantes mělo v úvodu více balon pod kontrolou, ale postupem času se hra více a více vyrovnávala. Ani jeden z týmů se však dlouho nemohl dostat ani k jediné střele. Až přišel v nastaveném času k balonu Gaël Kakuta, který dostal parádní pas do běhu a z velké rychlosti zamířil ke vzdálenější tyči mimo dosah domácího brankáře. Pátý tým Ligue 1 se tak v nastaveném čase dostalo do problémů a bude muset ve druhé půli obracet skóre.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
    45+2. Gaël KAKUTA - 0:1
     
    45+2
    Amiens právě vstřelilo branku!
    Tak přece jsme se dočkali první branky ještě před poločasem. Thomasson ztratil míč ve středu pole, poté doputoval přes Gakpého až ke GAËLU KAKUTOVI, který se samostatným únikem dostal do střelecké pozice a parádní ránou ke vzdálenější tyči poslal Amiens do vedení.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45
    Andrei Girotto chtěl ještě něco před odchodem do šaten vymyslet. Jeho průniková přihrávka na Salu ale nebyla vůbec přesná. Vše ukončil pohotovým zákrokem v obraně Dibassy.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k balonu ve středu pole Monconduit. Následně uvolnil na levém kraji Gakpého, který ale centroval jen do náruče Tatarusana.
     
    43
    Nantes má v posledních minutách navrch. Nyní hlavičkoval Thomasson sice z velké dálky, ale za to přesně pod břevno. Gurtner musel zacouvat zpět na brankovou lajnu.
     
    42
    Nicolas Pallois si chtěl vymodlit pokutový kop, ale jeho pád nebyl posouzen hlavním rozhodčím jako zaviněný.
     
    41
    Jako správný kapitán vzal rozehrávku volného přímého kopu na sebe Léo Dubois. Třiadvacetiletý krajní obránce se pokusil z velké dálky ohrozit branku soupeře, ale napálil jen obrannou zeď.
     
    40
    Monconduit není tolik vidět, ale nyní se zapsal nedovoleným zákrokem proti rozběhnutému Rongierovi. Je za to odměněn žlutou kartou.
     
    40
    Rychlý kontr Nantes končí jen nepřesným centrem Lucase Limy. Také Régis Gurtner si s přehledem došel z branky pro balon.
     
    39
    Hostující celek pokračoval rohovým kopem. Kakutův centr měl najít v pokutovém území Lacinu Traorého, ale Tatarusanu si skvěle došel pro balon.
     
    38
    Amiens to tentokrát zkusilo po pravém kraji. Cissokho spolupracoval s Gakpém, který si skvěle stáhl balon pro sebe, ale střelou našel jen obránce Palloise.
     
    37
    Akce Nantes ještě pokračovala. Znovu v tom měl prsty Thomasson, který tentokrát jen přistrčil balon pro Ngoma, ale ten pálil jen daleko od levé tyče.
     
    36
    Téměř od půlící lajny vhazoval hostující Cissokho. Balon se ale rychle dostal k domácích, kteří se dostali do rychlého protiútoku. Thomasson však svůj centr na Salu přetáhl.
     
    34
    Girotto hledal lehkým dloubáčkem ve vápně Rongiera. Ten se dokonce dostal před obránce i k hlavičce, ale míč nasměroval jen nad hostující branku.
     
    33
    Prince-Desiré Gouano je zpět na trávníku. Nantes drželo balon ve středu pole, ale poté se rozhodl o průnikovou přihrávku Carlos, který vybídl Duboise k centru. Následný pas do vápna ale sbírá ze vzduchu Gurtner.
     
    32
    Vypadá to, že bude hostující stoper v pořádku, po svých odchází za postranní lajnu ještě k dalšímu ošetření.
     
    31
    Gouano se srazil při hlavičkovém souboji s Rongierem. Více to odnesl hostující kapitán, který se drží za obličej a musí být ošetřen na hrací ploše.
     
    30
    První půlhodina hry branku nepřinesla. Nepřinesla ani vážnější ohrožení jedné z branek. V posledních minutách jsou aktivnější hosté, ale střela Gakpého se mezi tři tyče nevešla.
     
    29
    Amiens se udrželo ještě v blízkosti vápna. Mendoza si ale jeden na jednoho s Ngomem neporadil. Nantes se tak může zaměřit znovu na útočení.
     
    28
    Tuhý boj o balon vyhrál u středového kruhu Gakpé. Záložník z Toga se pokusil rozeběhnout Mendozu, ale domácí se stačili vrátit velmi rychle do obrany.
     
    27
    Sala kombinoval ve středu hřiště s Rongierem, následně se dostal k balonu také Girotto, ale střela defenzivního záložníka Nantes neměla gólové parametry.
     
    26
    Hostující celek pokračoval rohovým kopem. Gaël Kakuta ale nejprve napálil prvního bránícího hráče před sebou. Na druhý pokus se již hostům podařilo dostat míč do blízkosti vápna, ale skvěle zapracoval v obraně Diego Carlos.
     
    25
    Rychlý protiútok Amiens. John Mendoza pálil zpoza obránce, míč už mířil po lehké teči před prázdnou branku, ale na poslední chvíli zasáhl riskantním skluzem Pallois.
     
    24
    Domácí fotbalisté ale velmi rychle získali balon zpět. Lima centroval po trávníku před Salu, ale ten se znovu k balonu v dobré pozici neprobojoval.
     
    23
    Domácí celek pokračuje v držení míče. Nyní ale musel v nouzi odkopávat jen do zámezí Pallois, který byl napadán Kakutou.
     
    22
    Nantes si vypracovalo tlak. Domácí se drží dlouhé sekundy na útočné polovině. Po dlouhém pasu měl míč těsně dokonale u nohy Sala, ale balon v důležitý okamžik netrefil.
     
    21
    Po odraženém balonu se ještě opřel do střely Valentin Rongier. Dělovka domácího hráče se ale mezi tři tyče ani zdaleka nevešla.
     
    20
    Míč si postavil na místo přestupku Lucas Lima. Šestadvacetiletý Brazilec měl proti sobě pětičlennou zeď, kterou také tvrdě napálil.
     
    19
    Ngom si vymodlil faul těsně před vápnem. Dibassym byl lehce přistrčen a domácí mají velkou šanci ohrozit hostující branku.
     
    18
    Také Mendoza má zdravotní problémy. Zcela bez cizího zavinění si sedl na trávník. Po přerušení hry, se ale záložník z Kolumbie zvedá a může se znovu pokračovat.
     
    17
    V úvodu zápasu jsou aktivnější domácí. Nantes se pokouší o útočné výpady, ale ještě ani jeden neskončil povedenou ránou na branku Gurtnera.
     
    16
    Tentokrát skončil na trávníku po hlavičkovém souboji právě Santy Ngom. Čtyřiadvacetiletý záložník Nantes ale bude v pořádku a může se bleskově pokračovat ve hře.
     
    15
    Už to vypadalo, že by se Ngom mohl hnát znovu na branku, ale při zisku míče si pomohl rukou proti bránícímu Cissokhovi a to hlavnímu rozhodčímu neuniklo.
     
    14
    Ielsch je zpět ve hře. Po dlouhém pasu do vápna se pokoušel zakončovat Lacina Traoré. Domácí ho však nenechali v klidu a následný Mendozův centr už končí vysoko nad.
     
    13
    Julien Ielsch inkasoval nepříjemný šlapák přesně do kotníku. Po ošetření na hrací ploše, ale bude hostující záložník pokračovat. Andrei Girotto vyfasoval první žlutou kartu.
     
    12
    Emiliano Sala dostal přihrávku předně do kopačky, ale byl zády k brance a než se stačil obtočit kolem obránce, tak ztratil balon.
     
    11
    Diego Carlos rozehrál volný přímý kop. Míč poskakoval v pokutovém území, ale jako první se k němu dostal hostující Gouano, který byl poté faulován Ngomem.
     
    10
    První desetiminutovka vážnější situaci před jednou z branek nepřinesla. Nicolas Pallois hledal dlouhou přihrávkou po trávníku rozběhnutého Rongiera, ale ten je ihned po zpracování faulován.
     
    8
    Nantes to nyní zkusilo po pravé straně. Thomasson měl před sebou dostatek prostoru pro centr do vápna, ale míč končí bez doteku hráčů daleko za koncovou lajnou.
     
    7
    Domácí zatím drží balon více pod kontrolou. Ve středu pole kombinoval Rongier s Thomassonem, ale následná zpětná nahrávka již domácím nevyšla podle představ.
     
    6
    Santy Gnom bojoval o balon na pravé straně. Proti bránícímu Adénonovi si pomohl dokonce skluzem, ale balon se odrazil od domácího hráče za brankovou lajnu.
     
    5
    Kakuta rozehrával rohový kop, ale nejvýše se vyšplhal do vzduchu brankář Tatarusanu. Rumunský brankář s přehledem balon vyboxoval mimo pokutové území.
     
    4
    Ngom se mohl hnát na branku, ale nezpracoval si míč přesně a toho využili hned dva bránící hráči Amiens, kteří se stačili stáhnout k útočníkovi.
     
    3
    Také hostující celek se poprvé v zápase probojoval na útočnou polovinu. Traoré skvěle zpracoval prudkou přihrávku, poté přistrčil míč ke Gakpému, který ale už centr do vápna nepřidal.
     
    2
    Úvodní rozehrávku ze středového kruhu měli k dispozici domácí fotbalisté. Nantes se ihned tlačilo do útoku, na levém kraji však přes obránce neprošel Lima.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas sedmadvacátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Nantes: Tătăruşanu – Dubois (C), Diego Carlos, Pallois, Lucas Lima – Girotto, A. Touré – N'Gom, Rongier, Thomasson – Sala.
    Náhradníci: Dupé – Iloki, Awaziem, El Ghanassy, Krhin, Nakoulma, Kayembe.

    Amiens SC: Gurtner – Cissokho, Gouano (C), Dibassy, Adénon – Monconduit, Ielsch – Gakpé, G. Kakuta, Mendoza – L. Traoré.
    Náhradníci: Bouet – Manzala, Bourgaud, Gope-Fenepej, El Hajjam, N'Gosso, Koita.

    Rozhodčí: Jochem – Ocak, Lang.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    20.12. 2017 Amiens – Nantes 0:1
    27.04. 2012 Nantes – Amiens 5:0
    20.12. 2011 Amiens – Nantes 0:2
    02.05. 2008 Amiens – Nantes 2:1
    07.12. 2007 Nantes – Amiens 3:1
     
    Amiens SC

    Amiens v minulé sezoně dokázalo uhrát druhé místo v Ligue 2 a dostat se tak přímo do nejvyšší francouzské soutěže. Se ziskem šestašedesáti bodů nestačilo jen těsně na první Štrasburk.

    Do nové sezony však Amiens nevstoupilo vůbec ideálně. Z prvních osmi zápasů se muselo hned šestkrát sklonit před svým soupeřem. Zlom přišel až v domácím utkání proti Bordeaux, které Amiens vybojovalo nejtěsnějším výsledkem 1:0. Série sedmi zápasů se získaným minimálně bodem skončila v Rennes. Po vánoční přestávce se ale Amiens vůbec nedaří. Ze sedmi odehraných zápasů získalo jen pět bodů a to když zvítězilo nad Guingampem a remizovalo s Montpellier a s Toulouse. Na osmnáctém místě tabulky je Amiens zapleteno do sestupových problémů a bude muset v závěru Ligue 1 pořádně zabrat. Amiens trápí především zakončení, s dvaadvaceti vstřelenými góly je Amiens druhé nejhorší v této činnosti.
     
    FC Nantes

    Nantes se v minulé sezoně potloukalo dlouhou dobu ve středu tabulky, vydařeným závěrem se ale vyšplhalo až těsně za příčky zaručující pohárovou Evropu, tedy na sedmé místo.

    V nové sezoně se daří týmu ze západu Francie sbírat body ještě mnohem lépe. Po parádním vstupu do nového ročníku, kdy se Nantes probojovalo k bodům za velmi těsné výsledky. Hned desetkrát z jedenácti výher v sezoně se Nantes radovalo z vítězství jen o jedu branku! Únorové zápasy se ale Nantes příliš nevydařily. Z Caen si přivezlo porážku 2:3, následně přišly dva nerozhodné utkání s Lille a Nice.
     
    Krásný sobotní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěž Ligue 1 pokračuje již sedmadvacátým kolem a my se společně zaměříme na zápas Nantes, které před domácím publikem přivítá Amiens.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Vít Schück

    Branky: 45+2. G. Kakuta (Gakpé)

    Karty:   13. Girotto (NAT), 62. Pallois (NAT) – 40. Monconduit (AMI), 69. G. Kakuta (AMI)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:16.
    FC Nantes: Tătăruşanu – Dubois (C), Diego Carlos, Pallois, Lucas Lima – Girotto, A. Touré (63. Kayembe) – N'Gom (75. Nakoulma), Rongier, Thomasson (46. El Ghanassy) – Sala.
    Náhradníci: Dupé – Iloki, Awaziem, El Ghanassy, Krhin, Nakoulma, Kayembe.

    Amiens SC: Gurtner – Cissokho, Gouano (C), Dibassy, Adénon – Monconduit, Ielsch – Gakpé (79. Bourgaud), G. Kakuta (89. El Hajjam), Mendoza (86. Manzala) – L. Traoré.
    Náhradníci: Bouet – Manzala, Bourgaud, Gope-Fenepej, El Hajjam, N'Gosso, Koita.

    Rozhodčí: Jochem – Ocak, Lang
    thejrc.org