Mohuč – Wolfsburg 1:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:1 (1:1)
VfL Wolfsburg
Pátek 23.02.2018, 20:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (22:31:16)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:13.
     
    Je dobojováno, dnešní utkání mezi Mohučí a Wolfsburgem skončilo nerozhodně 1:1. Oba celky se tak v bundesligové tabulce posunuly mírně vzhůru, pro Vlky se v této sezoně jednalo už o třináctou remízu. Přitom vstup do utkání měli svěřenci trenéra Labbadii, jenž dnes na lavičce hostů zažil svou premiéru, výborný, když se už v šesté minutě prosadil Josip Brekalo. Poté se hra vyrovnala, mírně aktivnějším celkem byli domácí, kteří se ve čtyřiačtyřicáté minutě zásluhou Jošinoriho Muta dočkali vyrovnání. Ve druhém poločase nejprve samostatný únik zahodil Malli, v samotném závěru pak Didavi trefil tyč, na druhé straně zase proti Ujahovi zákrok večera vytáhl Koen Casteels.

     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Skvělý zákrok Casteelse zachránil hosty před pohromou!
     
    90+3
    Neuvěřitelné, domácí se v samotném závěru mohli poprvé v tomto mači dostat do vedení! Přízemní rána od De Blasise byla tečována jedním z obránců Wolfsburgu, načež se míč odrazil příhodně pro Ujaha, jeho ránu z bezprostřední blízkosti ale Casteels bravurně zneškodnil.
     
    90+2
    Na nervovou soustavu hostujících příznivců teď pořádně zabrnkal Jeffrey Bruma, jehož přihrávce k Williamovi scházela razance. Málem z toho vzešel samostatný únik pro Muta, levý bek Wolfsburgu ale zaváhání svého kolegy napravil.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty. Pozná toto utkání svého vítěze?
     
    90
    Mohuč v samotném závěru vybojovala autové vhazování. Až do pokutového území míč poslal Pablo De Blasis, z jeho nabídky ale nakonec nic nevzešlo, Anthony Ujah si totiž pomohl jasným faulem.
     
    89
    Balon se po neobvyklém odrazu vznesl do vzduchu, načež se jej kousek za šestnáctkou ujal Danny Latza. Domácí záložník se odhodlal k zajímavému pokusu, branka Koena Casteelse mu ale byla malá.
     
    88
    Centr z pravé strany se stal snadnou kořistí pro Koena Casteelse, který okamžitě založil protiakci svého týmu. Ta ale neměla příliš dlouhého trvání, Divock Origi totiž míč po Didaviho nahrávce přijímal v ofsajdovém postavení.
     
    87
    Přeci jen to vypadá, že se jeden z týmů nadechne k závěrečnému tlaku. Tím celkem je hostující Wolfsburg, jenž se drží na útočné polovině a hodlá soupeřově defenzivě ještě pořádně zatopit.
     
    86
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Robin Quaison, přichází Anthony Ujah.
     
    85
    Teď stáli při domácích všichni svatí, Wolfsburgu totiž ke vstřelení druhé branky scházely decimetry! Na Williamův povedený pas si na kraji šestnáctky naběhl Daniel Didavi, po jehož nenápadném pokusu míč skončil na tyči Zentnerovy pokladnice.
     
    84
    Bazoerův nákop odhlavičkoval lehce klopýtající Stefan Bell pouze k Origimu. Belgický útočník ale pouze potvrdil, že dnes opravdu nehraje ideální utkání, a už poněkolikáté si vůbec neporadil se zkrocením kulatého nesmyslu.
     
    83
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Josip Brekalo, přichází Admir Mehmedi.
     
    82
    Míč se po nešťastné teči jednoho z domácích zadáků šoural za brankovou čáru, hrozila tedy rozehrávka rohového kopu v podání Wolfsburgu. Nakonec z toho ale bude jen aut, těsně před přechodem do zámezí totiž balon zastihl Gerrit Holtmann.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 44. Muto (Holtmann) – 6. Brekalo (William)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:13.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Balogun, Bell (C), A. Diallo – Donati, Serdar (78. De Blasis), Gbamin, Latza, Holtmann – Quaison (86. Ujah), Berggreen (41. Muto).
    Náhradníci: F. Müller – N. de Jong, Muto, Brosinski, Ujah, De Blasis, Hack.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Verhaegh (C), Knoche, Bruma, William – Guilavogui, Bazoer – Brekalo (83. Mehmedi), Malli (77. Steffen), Didavi – Origi.
    Náhradníci: Grün – Steffen, Dimata, Osimhen, Mehmedi, Itter, Rexhbecaj.

    Rozhodčí: Bastian Dankert – Markus Hacker, René Rohde

    Diváci: 25 173
    thejrc.org