NY Rangers – Minnesota 1:4 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 1:6 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 0:4 (kon.)
Chicago – San Jose 3:1 (kon.) | Vegas – Vancouver 6:3 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 3:5 (kon.)
Calgary – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
6:3 (2:2, 3:0, 1:1)
Vancouver Canucks
Sobota 24.02.2018, 04:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezké sobotní ráno a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (07:11:05)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (VEG) 1+0, 3 střely, čas na ledě 11:09
    Tomáš Nosek (VEG) 1+0, 2 střely, čas na ledě 13:43
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. William Karlsson (VEG) 2+0
    2. Reilly Smith (VEG) 0+3
    3. Tomáš Hyka (VEG) 1+0
     
    Střely na branku: 34 – 33
     
    Je dobojováno. Přestřelku nakonec zvládli domácí hráči, kteří si připsali další vítězství. Hosté bojovali do konce o kontaktní branku, ale nepomohla tomu ani závěrečná powerplay, v níž dokonce dali vlastní gól do prázdné klece.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ještě to zkoušel další střelou Tomáš Hyka, ale už se nic nestane. Zápas je tak definitivně u konce.
     
    59:01
    Zápas se už jenom dohrává a kotouč na svých holích mají domácí hráči a nikam se už samozřejmě neženou. Jen kontrolují hru.
    58:09 David PERRON - 6:3
     
    58:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A je hotovo. Domácí se dostávají zpět na rozdíl tří branek. Do prázdné branky ale skóroval Virtanen, který nešťastně poslal puk do vlastní klece. Jako poslední byl u kotouče DAVID PERRON, jemuž je branka uznána – 6:3. Bez asistence.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:52
    Hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli. Markström je už na střídačce.
     
    57:12
    Ještě následuje jedna komerční přestávka.
     
    57:04
    Domácí se snaží držet puk co nejdále od vlastní branky a zatím se jim to daří. Střelou zápěstím se pak neprosadil Erik Haula.
     
    56:15
    Tomáš Hyka si vyměnil kotouč s Carpenterem a druhý jmenovaný pak vyzkoušel pozornost Markströma, který znovu uspěl.
     
    55:02
    Hosté se snaží o kontaktní branku a v posledních minutách jsou hodně aktivní. Zatímco domácí se nikam příliš neženou a myslí už spíše na zadní vrátka.
     
    54:13
    Daniel Sedin hledal na pravé straně Goldobina, ale ten pouze promáchl. Akce hostů je tak u konce a do útoku míří opět Zlatí rytíři.
     
    53:23
    Další zákrok hostujícího brankáře, který si připsal další zákrok proti střele Tomáše Hyky. Český útočník je hodně aktivní, ke své druhé brance se ale nedostal.
     
    52:39
    Tomáš Hyka se dostal do zakončení a Markström jeho ránu chytil do lapačky.
     
    51:51
    Následuje další komerční přestávka.
     
    51:17
    Archibald tečoval střelu Del Zotta od modré čáry a znovu tak musel Marc-Andre Fleury do akce. Sklapl včas své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    50:42
    Marc-Andre Fleury musel také zasahovat, po střele Erikssona vytasil efektní semafor a podržel tak svůj tým a jeho vedení o dva góly.
     
    49:47
    Perron to zkoušel z pravé strany, když střílel střelou zápěstím, ale Markström měl lapačku připravenou. Na druhou stranu znovu míří hosté.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:28
    Následuje další komerční přestávka.
     
    49:10
    Nate Schmidt nechal zadovkou puk pro najíždějícího spoluhráče, ten ale branku hostů přestřelil.
     
    48:19
    Jonathan Marchessault pak hledal přihrávkou Karlssona, ale to se mu nepovedlo. Domácí tak další slibnou akci do zdárného konce nedotáhli.
     
    47:32
    Deryk Engelland natlačil Gudbransona na branku domácích a připravil ho tak o kotouč. A znovu tak domácí míří do rychlého brejku.
     
    47:02
    Edler je na ledě a hosté jsou už v plném počtu.
     
    46:31
    Perron napřáhl v mezikruží, ale střela mu nesedla a jeho zakončení tak nemohlo skončit jinak, než na holi jednoho z hostujících obránců a Vancouver znovu vyhazuje puk pryč.
     
    46:08
    Znovu se domácí nedostali do zakončení v přesilové hře a hosté se znovu osvobozují. Zatím ještě hráči Vegas v početní výhodě nevymysleli.
     
    45:42
    Hosté se zatím v oslabení dobře brání a vyhazují puky do bezpečí.
     
    45:02
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., sekání).
    44:28 Daniel SEDIN - 5:3
     
    44:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru. DANIEL SEDIN se napřáhl na levém kruhu a umístil kotouč do pravého horního rohu Fleuryho branky – 5:3. Vancouver tak snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Alexander Edler a Brock Boeser.
     
    44:21
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Tomáš Nosek – 2 min., držení).
     
    43:17
    Erik Haula operoval za brankou Vancouveru, jenže nakonec o kotouč přišel a rázem tak skončila další akce domácího celku.
     
    42:21
    Bo Horvat střílel po přihrávce Goldobina a Marc-Andre Fleury si připisuje další přesný zákrok. Hned na to pak jdou do útoku domácí hokejisté.
     
    42:06
    Markström musel zase zasahovat, tentokráte proti Sbisově střele. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    41:25
    Na druhé straně si další zákrok připsal Marc-Andre Fleury a i ten svůj tým podržel. Nicméně hosté udrželi útočné pásmo a na domácí branku vyslali další střelu. Znovu byla ale nepřesná.
     
    40:44
    Reilly Smith provětral lapačku nového muže v masce. Markström ale uspěl.
     
    40:19
    Domácí se hned dokázali dostat do další akce hned na začátku třetí třetiny a Markström tak musel zasahovat. Tomáše Noska tak ke svému druhému gólu nepustil.
     
    40:01
    Střídání v týmu Vancouver Canucks: ze hřiště odchází Anders Nilsson, přichází Jacob Markström.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku po druhé třetině: 24 – 23
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní v šestadvacáté minutě strhl vedení na stranu domácích William Karlsson. O minutu později ho napodobil Jonathan Marchessault a hráči Vegas vedli už rozdílem dvou branek. V samotném závěru druhé části hry se pak z levého kruhu prosadil Tomáš Nosek a domácí tak svému soupeři odskočili na rozdíl tří branek. Tento zápas tak mají domácí velmi dobře rozehrán a nedá se moc předpokládat, že by si takový náskok nechali vzít. Druhá třetina začne přibližně v 6:25.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    Oba čeští hráči se tedy dnes prosadili a nyní měl šanci zase Tomáš Hyka, ovšem jeho střela z úhlu se minula účinkem. Druhé dějství už se blíží ke svému konci.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
    38:58 Tomáš NOSEK - 5:2
     
    38:58
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do tříbrankového trháku. TOMÁŠ NOSEK převzal kotouč uprostřed hřiště a hned nabral rychlost. Nabruslil si na levý kruh a svou střelou švihem pak nedal Nilssonovi šanci. Prostřelil ho nad jeho levou rukou. Asistence: David Perron.
     
    38:19
    Zodpovědná obrana Vegasu zabránila akci hostů a Zlatí rytíři spěchají zase do útočného pásma. A vlastně ani spěchat nemuseli. Nakonec hosté zahráli puk na zakázané uvolnění a Vegas získávají pásmo zdarma.
     
    37:46
    Hosté jsou bezradní, znovu pokazili svůj náznak útoku a toho hned využili domácí, kteří šli do další akce. Nilsson se musel mít ve svém brankovišti opět na pozoru.
     
    37:24
    Poté měl znovu možnost jít do skórování, tentokráte ho ale zastavilo postavení mimo hru. V pásmu byl o trochu dříve než puk a vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    36:41
    Po další nepřesné akci hostů bleskově získali puk domácí hráči a namířili si to opět směr branka Anderse Nilssona. Tam ale Haula svá mířidla nenamířil přesně.
     
    36:03
    Erik Gudbranson si nabruslil do mezikruží a jeho rána pak skončila vysoko nad domácí brankou. Fleury tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    34:45
    Virtanen se dostal ke střele z pravé strany, bylo to z úhlu a přesto raději Fleury svojí holí zasáhl a poslal puk mezi své spoluhráče. Nechal tak hru plynout a nenechal ji přerušovat.
     
    34:13
    Další přestávka na reklamu.
     
    34:10
    Jonathan Marchessault se hned dostal ke střele, ale jeho druhá branka z toho nebyla. Hosté tak vyhazují puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a jdou do útoku.
     
    33:39
    Další akce hostům nevyšla. Ti jsou opět v obranném pásmu a budou muset čelit dalšímu tlaku domácího celku, který je rozjetý.
     
    33:01
    Eakinova střela z levého kruhu zaměstnala Nilssona, jenž si tak připsal další přesný zákrok. Po něm pak na druhou stranu spěchali hosté.
     
    32:19
    Akce hostů, která se rodila hned po komerční přestávce, skončila postavením mimo hru, a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    31:54
    Následuje další komerční přestávka.
     
    31:50
    Další přechod do útočného pásma hostům nevyšel. Erik Haula zastavil pronikajícího Daniela Sedina a hosté tak byli znovu bez šance jakkoli ohrozit branku Marca-Andreho Fleuryho.
     
    30:58
    Perron se ocitl na pravé straně a po jeho střele zazvonila konstrukce branky Vancouveru. Pouze ale ta boční.
     
    29:50
    Goldobin se dostal před Fleuryho, jeho přízemní střela se ale neujala. Pak znovu zahrozili domácí na druhé straně. Ale i Nilsson byl pozorný mezi třemi tyčemi.
     
    29:24
    Následovala další komerční přestávka.
     
    28:57
    Na druhé straně po bleskové akci domácích zakončoval Carpenter, ale Nillson svým zákrokem podržel svůj tým a pak také raději přerušil hru.
     
    28:44
    Henrik Sedin si vyměnil puk se svým dvojčetem Danielem, ale druhý jmenovaný se ke střele nakonec nedostal.
    26:39 Jonathan MARCHESSAULT - 4:2
     
    26:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    No a přesilovka domácích je prakticky okamžitě využita. JONATHAN MARCHESSAULT dostal odražený puk před sebe a z prostoru mezi kruhy pak trefil vzdálenější tyč. Nilsson tak byl bez šance – 4:2. Asistence: Reilly Smith a Alex Tuch.
     
    26:11
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Thomas Vanek – 2 min., nedovolené bránění).
    25:36 William KARLSSON - 3:2
     
    25:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu. Po pěkně sehrané kombinaci dostal na levý kruh nabito WILLIAM KARLSSON, který pak pořádnou bombou propálil v hostující brance vše, co mu stálo v cestě – 3:2. Asistence: Jonathan Marchessault a Reilly Smith.
     
    25:24
    A další chvíle pro Fleuryho. Ten se přesunul z jedné strany na druhou a zabránil tak další hostující střele.
     
    24:49
    Marc-Andre Fleury musel zastavit i s pomocí vlastní obrany střelu Virtanena, která byla dost nebezpečná. Nakonec ale remízový stav domácí udrželi.
     
    23:44
    Archibald našel přihrávkou Erikssona, ten z prostoru mezi kruhy svou střelu poslal jen do připraveného domácího brankáře Fleuryho. Hráči Vegasu hned míří do útoku.
     
    23:16
    Sbisa je už na ledové ploše a Vegas jsou kompletní.
     
    22:30
    Domácí hrají své oslabení zatím velmi dobře a nepustili hosty do zakončení. Nyní letí puk znovu až před hostující branku a rázem se tak krátí oslabení Vegasu.
     
    21:52
    Domácí hráči se dokázali osvobodit a poslali puk až před Nilssonovu branku. Hosté tak musejí začínat akci od své vlastní třetiny.
     
    21:16
    Luca Sbisa podrazil soupeře a dostává dvě minuty za podražení. Hosté si tak zahrají přesilovou hru a mají tak šanci jít znovu do vedení.
     
    20:34
    Po něm to zkoušel také David Perron a ten už zaměstnal Nilssona, jenž vykopl jeho střelu svým pravým betonem.
     
    20:09
    Alex Tuch si vyměnil kotouč s Tomášem Noskem, druhý jmenovaný se ale do zakončení před brankou Vancouveru nedostal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku po první třetině: 10 – 16
    Tomáš Hyka se dočkal první branky v NHL!

     
    První část hry je u konce a opět se potvrdilo, že pokud hraje Vegas Golden Knights, padá v utkání v drtivé většině velké množství branek. V prvním dějství jsme viděli hned čtyři. Už ve třetí minutě otevřel svou vlastní dorážkou účet utkání Tomáš Hyka, jenž tak mohl slavit svůj první gól v NHL. Ve dvanácté minutě ovšem srovnal Sven Bärtschi a začínalo se znovu od začátku. O dvě minuty později pak strhli vedení na svou stranu hosté díky trefě Thomase Vaneka, ale z vedoucí branky se neradovali příliš dlouho. Okamžitě po vhazování dostal William Karlsson nabito před hostující klec a svou střelou se nemýlil. Máme tedy nerozhodný stav 2:2 a čeká nás tak zajímavý průběh v tomto utkání. Druhá třetina začne přibližně v 5:35.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Ještě velká šance Tomáše Noska. Ten nadvakrát Nilssona překonat nedokázal. Brankář hostů zanechal kotouč někde ve své výstroji a poté je hra přerušena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:40
    Na opačné straně se nedostal ke střele Henrik Sedin a domácí tak mohou projít ještě do útočné akce.
     
    18:05
    Jonathan Marchessault dostal nabito na pravou stranu, sjel si ještě blíže levé tyčce hostující branky, jeho střela ale skončila na betonu Nilssona.
     
    17:25
    Na druhé straně nenápadnou střelou prověřil pozornost Fleuryho Pouliot, ten ovšem neuspěl a naopak další zákrok si připsal domácí brankář.
     
    16:51
    Po vhazování v obranném pásmu Vancouveru získali kotouč hráči Vegas a ti se hned dostali do další útočné akce. Haula hledal Noska, ale ten byl už v postavení mimo hru. Ta je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    16:43
    Virtanen se málem dostal ke střele z levé strany. Nakonec ale podklouzl a jeho akce tak rázem skončila.
     
    16:16
    Následuje další komerční přestávka.
    14:39 William KARLSSON - 2:2
     
    14:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Ovšem hned na to je zase vyrovnáno. WILLIAM KARLSSON dostal zpoza hostující branky přihrávku na pravý kruh a odtud pak prostřelil Nilssona, kterému puk proletěl nad jeho levou rukou a skončil v síti – 2:2. Asistence: Reilly Smith a Brayden McNabb.
    13:48 Thomas VANEK - 1:2
     
    13:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí stav utkání na svou stranu. K odraženému kotouči od tyče domácí branky se k puku dostal THOMAS VANEK a bez problémů pak trefil přesně zcela odkrytou branku Vegas – 1:2. Asistence: Daniel Sedin a Henrik Sedin.
     
    13:15
    Carpenter projel mezi obránci Vancouveru. Dále se už ale nedostal a Vegas tak zase ztrácejí kotouč. Brock Boeser hned z další hostující akce střílel z prostoru mezi kruhy, na Fleuryho si ovšem nepřišel.
     
    12:31
    Domácí se snažili dostat se znovu do vedení, ale jejich střela byla hodně nepřesná a po ní se pak přestěhovali hosté zase před branku Marca-Andrého Fleuryho. Ten ale byl ve svém brankovišti opět pozorný.
     
    11:30
    Na řadě je další komerční přestávka.
    11:30 Sven BÄRTSCHI - 1:1
     
    11:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    No a máme vyrovnáno. Domácí hráči udělali chybu v obraně a poté jeli dva na jednoho hosté. Gagner pak z pravé strany poslal přesnou přihrávku na levý kruh SVENU BÄRTSCHIMU, který už měl jednoduchou úlohu a poslal kotouč do odkryté klece – 1:1. Asistence: Sam Gagner.
     
    10:44
    Haula sebral puk útočníkům Vancouveru, zatím ho ale nedokázal vyvézt z obranného pásma. Ten mu odskočil na hokejku Daniela Sedina, ale ten Fleuryho nepřekonal.
     
    10:12
    Tuch je na ledě a Vegas už je v plném počtu.
     
    09:44
    A okamžitě přišlo další vyhození puku až před Nilssona, který ho sbírá a posílá zase na druhou stranu. Vancouverští tak jdou do další útočné akce.
     
    09:16
    Po dalším zákroku domácího brankáře přerušil Marc-Andre Fleury zase hru a vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    08:54
    Hned po vhazování zůstali u kotouče hráči Vegasu a okamžitě pak ho vyhodili až před hostující branku. Hosté tak budou muset začínat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    08:12
    Marc-Andre Fleury podrazil soupeře a dostává dvě minuty za podražení. Tento trest odsedí Alex Tuch. Hosté si tak zahrají přesilovou hru.
     
    07:31
    Hosté vybojovali puk v obranném pásmu a na druhé straně střílel nejprve Pouliot a Marc-Andre Fleury musel zasahovat. Poté ještě z pravé strany promáchl Virtanen.
     
    06:55
    Nyní následuje první komerční přestávka.
     
    06:55
    Stefan Matteau spěchal velmi rychle za kotoučem mířícím do útočného pásma. Nakonec se ale ke střele nemohl dostat, je pískán ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu blíže brance Vancouveru.
     
    05:23
    Tomáš Hyka ujel podél levého mantinelu a málem se dostal do další akce. Nakonec ale zvolil přihrávku na spoluhráče a nakonec akce domácích skončila, když přišli o kotouč.
     
    05:13
    A další jeho zákrok. Thomas Vanek pálil prakticky z nulového úhlu, jenže na Fleuryho nevyzrál. Domácí brankář raději znovu přerušuje hru.
     
    04:38
    Hosté zvýšili tempo hry a na druhé straně pak střílel Sven Bärtschi, ale opět byl Marc-Andre Fleury neprostupný. Raději ovšem přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    04:01
    Brock Boeser vystřelil na domácí branku a Marc-Andre Fleury musel jít znovu do akce. Svým zákrokem podržel svůj tým a také jeho těsné vedení.
    02:29 Tomáš HYKA - 1:0
     
    02:29
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí se bleskově ujímají vedení a hned je v tom česká stopa. TOMÁŠ HYKA byl důrazný u pravé tyčky hostující branky, kam po odražené vlastní střele uklidil kotouč po tom, co stihl ještě objet branku. A bude si schovávat puk. Byla to totiž jeho vůbec první branka v NHL – 1:0. Asistence: Deryk Engelland a Ryan Carpenter.
     
    02:03
    Sbisa poslal kotouč z vlastního obranného pásma do toho útočného a Vegas jde do další útočné akce.
     
    01:44
    Pak se do rychlého brejku dostali hosté a z pravého kruhu vyslal střelu Bo Horvat, ale také Marc-Andre Fleury byl ve svém brankovišti pozorný a zasáhl svou vyrážečkou.
     
    01:16
    Hosté poté na druhé straně nic nevymysleli a Vegas prchají do další útočné akce.
     
    00:12
    Zápas začal a u puku jsou hned domácí hráči, kteří se pokusí o první útok. A hned z mezikruží střílel Jonathan Marchessault a brankář Vancouveru musel být připraven.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    T-Mobile Arenou v Las Vegas dozněly hymny, kanadská a americká a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lagacé) – Schmidt, McNabb, Sbisa (A), Engelland (A), Merrill, C. Miller – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Haula, Perron – Hyka, Eakin, Carpenter – Nosek, O. Lindberg, Matteau.

    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Gudbranson, Edler (A), Stecher, Del Zotto, D. Pouliot, Holm – Boeser, Horvat, Goldobin – Vanek, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Eriksson, B. Sutter, Archibald – Virtanen, Gagner, Bärtschi.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Dan O´Halloran – Mark Wheler, Andrew Smith.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Nosek (VEG)
    Tomáš Hyka (VEG)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly jednou. V listopadu v loňském roce zvítězili hokejisté Vegasu 5:2 a dnes na domácím ledě budou chtít na toto vítězství navázat.
     
    Vancouver Canucks

    To hosté z Vancouver Canucks jsou na tom podstatně hůře, ostatně jako i předchozí sezóny. Ve stejné konferenci jsou až na čtrnácté pozici se třiapadesáti body a zatím to nevypadá na nějaký zvrat, takže si hráči Vancouveru pravděpodobně vyřazovací boje nezahrají. Naposledy se utkali doma s Coloradem a padli 4:5 po prodloužení. Dnes je tedy na ledě Vegas Golden Knights nečeká vůbec nic jednoduchého. Ti si naposledy smlsli před svými diváky nad Calgary, které porazili 7:3. a dnes si brousí zuby na slabý Vancouver. Čeká nás jistě zajímavý zápas, proto si ho nenechte ujít.
     
    Vegas Golden Knights

    Když se řekne Vegas Golden Knights, každý si vybaví nováčka soutěže a také mašinu na góly. Tento tým, jenž do NHL vstoupil poprvé v říjnu 2017 ukázal, že se s ním musí rozhodně počítat. Jde o velmi ofenzivní celek, který se vyhřívá na prvním místě Východní konference se čtyřiaosmdesáti body. Málokdy padne v zápase hokejistů Las Vegas méně, jak pět branek. I dnes se tedy dá očekávat gólová podívaná. V týmu působí dva Češi, Tomáš Nosek, jenž hraje prakticky celou sezónu. A pak také exmladoboleslavský Tomáš Hyka, kterého díky zraněným hráčům povolali trenéři v minulém týdnu. Takže se i on dočkal startu v nejlepší lize světa. Jak si oba povedou dnes?
     
    Hezké časné sobotní ráno u ledního hokeje. Dnes je na programu další várka zápasů zámořské NHL a jako poslední přichází na řadu duel mezi týmy Vegas Golden Knights a Vancouver Canucks. Pojďme si oba celky přiblížit.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Hyka (Engelland, Carpenter), 15. W. Karlsson (R. Smith, McNabb), 26. W. Karlsson (Marchessault, R. Smith), 27. Marchessault (R. Smith, Tuch), 39. Nosek (Perron), 59. Perron – 12. Bärtschi (Gagner), 14. Vanek (D. Sedin, H. Sedin), 45. D. Sedin (Edler, Boeser)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lagacé) – Schmidt, McNabb, Sbisa (A), Engelland (A), Merrill, C. Miller – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Haula, Perron – Hyka, Eakin, Carpenter – Nosek, O. Lindberg, Matteau.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (41. Markström) – Gudbranson, Edler (A), Stecher, Del Zotto, D. Pouliot, Holm – Boeser, Horvat, Goldobin – Vanek, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Eriksson, B. Sutter, Archibald – Virtanen, Gagner, Bärtschi.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Dan O´Halloran – Mark Wheler, Andrew Smith

    Diváci: 18 027
    thejrc.org