Ústí n/L – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:2 (kon.) | K. Vary – Kadaň 5:2 (kon.)
Benátky n/J – Slavia 2:5 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Přerov – Motor ČB 5:3 (kon.)
Třebíč – Vsetín 1:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (0:1, 4:0, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 24.02.2018, 17:00 • MEO Aréna • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    ŠIMON KRATOCHVÍL do prázdné branky upravuje skóre zápasu. Puk mu přenechal jeho bratr Matouš. Asistence. MAtouš Kratochvíl.
     
    55:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    FILIP VLČEK dostal namazáno před branku a perfektně přehodil vyrážečku Klimeše. Už je to jen o gól, dočkáme se i vyrovnání a případného prodloužení? Asistence: Richard Nejezchleb a Josef Mikyska
     
    46:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    LUBOŠ ROB napřáhl od modré a vyslal takovou bombu, že na ni Klimeš ani nezareagoval. Zadělává se nám na drama. Asistence: Filip Novák
     
    34:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    MARTIN NOVOTNÝ dostal hodně času na modré, chvíli si počkal a svou dělovkou trefil naprosto přesně. Přerov ještě navyšuje své vedení, Zubři úplně otočili vývoj zápasu. Asistence: Karel Plášek ml. a Milan Procházka
     
    32:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Nejdříve tváří v tvář selhal Dostálek a hned z protiútoku dorazil střelu od modré JAKUB NAVRÁTIL. Asistence: Michal Gago a Karel Plášek.
     
    25:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nejdříve se Kratochvíl jen tak tak nedostal k puku, ale poté JAKUB NAVRÁTIL nahazoval zpoza branky a se štěstím trefil zezadu Gábu, který se vracel do branky a srazil si tak puk do sítě. Přerov otáčí skóre. Asistence: Robert Černý.
     
    21:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba mezi Gábou a Pýchou. Ti si nerozuměli za brankou a po obrovské hrubici se prosadil do skoro opuětěné branky MATOUŠ KRATOCHVÍL. Máme tak z ničeho nic srovnáno. Bez asistence.
     
    03:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostali do rychlého protiútoku, kdy VLASTIMIL DOSTÁLEK dostal namazáno od Petera Galamboše a s přehledem poslal kotouč za přesunujícího se brankáře. Asistence: Petr Galamboš
    Marken.cz

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 22. M. Kratochvíl, 26. Navrátil (R. Černý), 33. Navrátil (Gago, Plášek), 35. M. Novotný (Plášek ml., Milan Procházka), 60. Š. Kratochvíl (M. Kratochvíl) – 4. Dostálek (Galamboš), 47. Rob (F. Novák), 56. Vlček (Nejezchleb, J. Mikyska)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Běhal, M. Novotný, Chmelíř, R. Černý, Pala, Malina, Rosandić – Goiš, T. Sýkora, Šlahař – Milan Procházka, Pšurný, Plášek ml. – Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl, Navrátil – Plášek, Gago, Tomaník.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (41. Bláha) – Pýcha, F. Novák, Kučný, Čáp, Kachyňa – M. Bárta, Rob, Jonák – Dostálek, Galamboš, Martin Novák – Vlček, J. Mikyska, Nejezchleb – Káník.

    Rozhodčí: Obadal, Kašík – Rožánek, Konvička
    thejrc.org