Ústí n/L – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:2 (kon.) | K. Vary – Kadaň 5:2 (kon.)
Benátky n/J – Slavia 2:5 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Přerov – Motor ČB 5:3 (kon.)
Třebíč – Vsetín 1:5 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:2 (1:1, 3:1, 3:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 24.02.2018, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že o vítězi utkání je pravděpodobně rozhodnuto. Přečíslení dva na jednoho řídil z pravého křídla Roman Přikryl, který přesnou přihrávkou našel na druhé straně JAKUBA STRNADA, jenž z první zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Roman Přikryl.
     
    43:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Branka v oslabení přitižuje Jestřábům! Vyhození Kehara zastavil za svou brankou Groh, kam se přiřítil a následně vybojoval puk Tomáš Redlich, který záhy našel před brankou postaveného TOMÁŠE KAUTA, jenž z první překonal vracejícíse ho brankáře Prostějova. Asistence: Tomáš Redlich.
     
    42:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po skončení přesilové hry domácí odkakují na rozdíl tří branek. Tomáš Kaut po vyjetí zpoza branky našel na modré čáře napřaženého DAVIDA ŠTICHA, jehož tvrdou střelu zastavila až branková síť. Asistence: Tomáš Kaut a Tomáš Redlich.
     
    35:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeský celek navyšuje své vedení na rodíl dvou branek! Miloslav Hořava po přejetí do pravé rohu stáhl hru na sebe, přičemž uvolnil před brankou sjíždějícího PATRIKA MACHAČE, který pohotovou přihrávku uklidil za Grohova záda. Asistence: Miloslav Hořava.
     
    34:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí Rytíři jdou poprvé v zápase do vedení. Martin Lenďák poslal pas na Davida Tůmu na útočnou modrou, odkud po zavezení hry do hloubky útočné třetiny našel před brankou najíždějícího JANA KLOZE, který sklepl puk mezi betony brankáře Jestřábů. Asistence: David Tůma a Martin Lenďák.
     
    32:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vedení si Jestřábi neudrželo přiliš dlouho! Patrik Machač skvěle prošel přes pravé křídlo a náhle zavezl puk až před branku, kde prověřil Groha. Ten jeho pokus vyrazil na MILOSLAVA HOŘAVU, který dorážkou dopravil puk za položeného brankáře Prostějova. Asistence: Patrik Machač.
     
    30:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Přesilová pětka Jestřábů využívá přesilovou hru! Lukáš Luňák našel mezi kruhy Milana Švarce, který ale přistrčil puk na vrch levého kruhu, kde měl napřaženo k tvrdé dělovce ALEŠ HOLÍK. Ta zaplula přímo do levého růžku. Asistence: Milan Švarc a Lukáš Luňák.
     
    12:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Tomáš Kaut z pravého křídla posunul hru před brankoviště, kde byl připraven ke střele z první LADISLAV ZIKMUND. Tu ovšem Groh vyrazil pouze před sebe a kladenský útočník se tak dostal k dorážce, která už propadla za záda brankáře Jestřábů. Asistence: Tomáš Kaut a Jurij Repe.
     
    03:59
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají stav utkání! Václav Meidl z levého křídla našel průnikovou přihrávkou VIKTORA NESTRAŠILA, který se dotal za obranu Kladna a uháněl na samotného Cikánka. Po naznačené kličce nechal kotouč volně dojet za brankovou čáru. Asistence: Václav Meidl.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 13. Zikmund (T. Kaut, Repe), 33. M. Hořava (Machač), 35. J. Kloz (D. Tůma, Lenďák), 36. Machač (M. Hořava), 43. Štich (T. Kaut, Redlich), 44. T. Kaut (Redlich), 48. J. Strnad (R. Přikryl) – 4. Nestrašil (V. Meidl), 31. A. Holík (Švarc, L. Luňák)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Lenďák, Štich, Kehar, Štindl, P. Hořava, Repe, Zelingr, Svedlund – M. Hořava, Machač, J. Strnad – R. Přikryl, Pekr, J. Kloz – D. Tůma, Redlich, T. Kaut – Zikmund.
    LHK Jestřábi Prostějov: Groh (Neužil) – Horyna, A. Holík, Rašner, Havlík, Bažant, Mikliš, D. Kolář, Hajný – Fiala, V. Meidl, Švec – Zabloudil, Švarc, Nestrašil – L. Luňák, Z. Král, Prokeš – Cetkovský.
    thejrc.org