Ústí n/L – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:2 (kon.) | K. Vary – Kadaň 5:2 (kon.)
Benátky n/J – Slavia 2:5 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Přerov – Motor ČB 5:3 (kon.)
Třebíč – Vsetín 1:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
SK Trhači Kadaň
Sobota 24.02.2018, 16:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pátou branku energetiků střílí MATĚJ ZADRAŽIL. Dvořákovi však vypadl kotouč, čehož si autor páté branky bleskově všiml a dorazil ho za záda hostujícího brankáře. Asistence: Jan Tomeček.
     
    51:42
    Další ohromná šance. Tentokrát Otakar Šik, který se objevil před Dvořákem sám nedokázal proměnit svou šanci.
     
    49:02
    Jiří Janata se držel kotouče, po střele byl však odstrčen jedním z beků a vrazil do mantinelu. Po krátké chvíli se zvedá a odjíždí na střídačku.
     
    45:03
    Kadaň právě vstřelila branku!
    JAKUB CHRPA se znovu střelecky prosazuje. Trefil se do horního růžku Kuchařovy svatyně a stahuje tak náskok Energie. Asistence: Lukáš Bláha, Ondřej Havlíček.
     
    42:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Střelu Petra Vodičky od modré stačil tečovat v těsné blízkosti MARTIN OSMÍK, který posílá Energii do tříbrankového vedení. Asistence: Petr Vodička, Tomáš Rohan
     
    34:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    PETR ŠENKEŘÍK poslal dělovkou z mezikruží a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Sebastian Gorčík, Henri Tuominen.
     
    32:07
    Karlovy Vary měly rovnou několik velkých šancí po sobě. Prvně netrefil prázdnou bránu Harkabus, následně se přidal také Matěj Zadražil.
     
    29:09
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Tomáš Závorka, přichází Ondřej Kuchař.
     
    27:57
    Havlíček mohl jet sám na Závorku, ale z nenadání upadl na ledovou plochu. O kotouč se následně postarala obrana Karlových Varů.
     
    24:29
    Dávid Gríger již po několikáté v tomto měl obrovskou šanci. Tentokrát mohl sám zakončit, ale nezvedl dostatečně kotouč, Dvořák střelu vykryl.
     
    18:55
    Vzápětí se však daří z energetiků přesouvá na trestnou lavici. Za vysokou hůl si vysloužil trest Jiří Janata (KVA). Energie tak bude znovu hrát ve čtyřech.
     
    16:48
    František Klejna (KVA) se dopustil také podražení. Odchází tak na trestnou lavici, kde přečká dvě minuty.
     
    16:10
    Za podražení Henriho Tuominena odchází na dvě minuty Marcel Hlaváček (KAD).
     
    13:08
    Karlovarští se zmocňují útočné třetiny. Petr Šenkeřík se dostal do dvou šancí. Prvně trefil brusli Dvořáka, následně se netrefil do prázdné kadaňské svatyně.
     
    12:07
    Po další komerční přestávce usedne na trestnou lavici Václav Rezek (KAD), který je domácím fanouškům dobře znám. Vysloužil si dvouminutový trest za hákování.
     
    10:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tomáš Závorka se pokoušel zachytit kotouč před brankovou čárou, rychlejší však byla hokejka JAKUBA CHRPY, který dorazil střelu Tůmy za záda domácího brankáře. Asistence: Martin Tůma, Ondřej Havlíček.
     
    09:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá první přesilovou hru zápasu. Dávid Gríger našel v mezikruží volného HERNIHO TUOMINENA, který poslal přesnou střelu za záda Dvořáka. Asistence: Dávid Gríger, Filip Bernáth.
     
    08:41
    Po komerční přestávce si Energie zahraje první přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Daniel Novák (KAD) za krosček.
     
    03:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po pěkné kombinaci se kotouč zjevil na holi Tuominena, který přesně našel volnou hokejku SEBASTIANA GORČÍKA. Ten dosadil puk do prázdného místa za zády Dvořáka. Asistence: Henri Tuominen, Dávid Gríger.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 4. Gorčík (Tuominen, Gríger), 10. Tuominen (Gríger, Bernáth), 35. Šenkeřík (Gorčík, Tuominen), 43. Osmík (Vodička, T. Rohan), 54. M. Zadražil (J. Tomeček) – 11. Chrpa (Tůma, Havlíček), 46. Chrpa (Blaha, Havlíček)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (30. Kuchař) – Bernáth, Šenkeřík, Klejna, J. Tomeček (C), Vodička, Šafář – Plutnar (A), A. Rulík (A), Gorčík – Tuominen, Gríger, T. Rohan – M. Zadražil, Harkabus, Šik – Janata, Osmík, Vrdlovec.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (Danylec) – Trefný (C), Novák, Blaha, Šefl, Hlaváček, Kadeřávek – Kůs (A), Rindoš, Rezek – Chrpa, Havlíček, Tůma – Krejčiřík, Hejcman (A), J. Müller – Bláha, Polák, Chlán.

    Rozhodčí: Vokřál, Svoboda – Rubáš, Malý

    Diváci: 1726
    thejrc.org