Bílina – Kobra 6:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 5:3 (kon.)
Šumperk – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 8:4 (kon.) | Nymburk – Mor. Budějovice 6:4 (kon.)
Řisuty – Vrchlabí 7:6 (kon.) | Písek – David Servis 0:4 (kon.) | Žďár n/S – Klatovy 7:3 (kon.)
Sokolov – Most 5:0 (kont.) | Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:11 (kon.) | Děčín – Trutnov 0:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
8:4 (2:3, 2:0, 4:1)
HK Opava
Sobota 24.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    HK Opava

    Opava dnešním zápasem končí sezónu. Jediné nepostupové místo vyšlo právě na Slezan, který je na sedmé příčce se ziskem 33 bodů. Na šestou Kopřivnici ztrácí bodů sedmnáct. Poslední zápas se opavským hráčům však povedl, když si poradili na domácím ledě se Šumperkem 4:2.

    Předchozí utkání Opavy naopak skončilo debaklem. Utkání, ve kterém měla Opava k dispozici pouze čtyři obránce a tři útočné trojice, už od začátku nasvědčovalo jasné výhře Poruby. Po první třetině byl stav 4:1 pro ostravský celek, po druhé třetině už to bylo 8:1 a v závěrečné třetině přidala Poruba dalších osm branek. Velký počet gólů padl také v zápase s Kopřivnicí, který Opava sehrála před deseti dny a nakonec svému soupeři podlehla 7:8 po prodloužení.
     
    SHK Hodonín

    Pro hodonínské Drtiče je zápas s Opavou teprve předposledním utkáním základní části. To poslední je čeká ve středu ve Valašském Meziříčí. Drtiči mají aktuálně skvělou formu. Z pěti posledních zápasů všechny vyhráli a připsali si 15 bodů do tabulky, což jim zajistilo druhé místo a jistou účast v semifinále.

    Posledním soupeřem byl Hodonínu Šumperk. Na jeho ledě prohrávali hodonínšté hokejisté po první třetině 0:1, poté ale otočili stav utkání ve svůj prospěch a nakonec zvítězili 4:2. Ještě před tím se doma utkali s Porubou, se kterou už na začátku třetí minuty prohrávali 0:2. Tohle utkání se jim také podařilo zvítězit, a to také díky čtyřem rychlým gólům z druhé třetiny, které dělily pouhé tři minuty. Drtiči přetlačili vedoucí celek tabulky v poměru 7:5.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Haloda O. (Kotvan) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Kobylík, Žabčík, Kužílek – Romančík, Kuba, Sajdl (A) – Jurča, Charvát, Matějka – Peška, Černohous (C), Hložánek – Kadlec

    Trenér: Roman Čechmánek

    HK Opava: Wanecki (Plánovský) – Kiss, Šindelář (C), Tichý, Slavík – Raček, Pělucha, Bitomský – Herman, Rousek, Štindl – Maxner, Wolf (A), Malina

    Trenér: Zdeněk Pavelek

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Kráľ.
     
    Hráči obou celků jsou již na ledě, utkání za pár chvil začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Úvodní vhazování vyšlo lépe hostům a k puku se dostal Tichý, který kotouč nahodil za hodonínskou bránu, píská se však zakázané uvolnění a hra se přesouvá před opavskou svatyni.
     
    00:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První branka hry padla hned po patnácti vteřinách hry a Drtiči jdou do vedení! Vhazovaní po Waneckiho levé ruce vyhrál Jakub Sajdl a kotouč se dostal přesně na hůl PAVLA MOJŽÍŠE, který se okamžitě opřel do střely a překonává opavského brankáře! Asistence: Jakub Sajdl, Michal Kuba.
     
    01:22
    Černohous vybojoval puk ve středním pásmu pro Hložánka, ten si najel do pásma, z velkého úhlu však neohrozil hostující bránu.
     
    01:38
    Opava právě vstřelila branku!
    Ve druhé minutě hry máme vyrovnáno! Opava na svou odpověď nenechala dlouho čekat. Ve středním pásmu si přebral puk PATRIK RAČEK, který neměl nikoho, komu by mohl přihrát a tak si sám najel do útočného pásma, odkud střílel přes hodonínského obránce a touto střelou překvapil Ondřeje Halodu, kterému puk proletěl nad lapačkou! Asistence: Zsolt Kiss.
     
    02:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Co minuta, to gól! Opava otáčí stav utkání ve svůj prospěch a ujímá se vedení v zápase! Hosté rozjeli kombinaci v útočném pásmu, načež se puk dostal k JOSEFU TICHÉMU a tak z pravé strany útočného pásma vystřelil, puk se odrazil od hodonínskéh brankáře do předbrankového prostoru a toho tentýž hráč využil a doklepl touš za ležícího Halodu! Asistence: Jan Štindl, Daniel Slavík.
     
    03:37
    Aktivnější se teď jeví domácí tým, který se snaží o vyrovnání, Opava ale dobře brání a vyhazuje puky do středního pásma. Teď se jedno z těchto vyhození dostalo až k Halodově bráně a píská se zakázané uvolnění.
     
    04:19
    Pavel Mojžíš si od mantinelu vybruslil na osu hřiště a nahodil kotouč na Waneckiho, ten puk udržel a vhazuje se znovu v útočném pásmu Drtičů.
     
    04:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dnes o góly není nouze! Máme tady další branku a tentokrát se opět trefují domácí hráči. Pavel Mojžíš získal puk na modré čáře a posunul jej MARTINU MIKLÍKOVI, který z levé strany napřáhl a trefil přesně místečko, které neměl hostující brankář pokryté. Asistence: Pavel Mojžíš, Petr Jurča.
     
    05:30
    Na obou stranách byly k vidění další obrovské příležitosti! Nejprve měl Matějka hodně blízko ke skórování, Waneckiho ale zastoupili obránci a vyhodili puk, což umožnilo únik Wolfa, jeho střelu si ale Haloda pohlídal. Po této šanci se dostal do úniku Peška, jeho rána mířila nad opavsou svatyni!
     
    06:26
    Na Mojžíšovu dělovku Wanecki viděl a dokázal proti tvrdé střele hodonínského obránce zakročit ramenem. Vhazuje se po pravici Waneckiho.
     
    07:00
    Aktivnější jsou stále domácí hokejisté, které neproměněné gólové situace nemotivovaly ke stupňování tlaku. Teď se dokonce Jurča hnal do samostatného úniku a byl faulován, za což nařizuje hlavní rozhodčí trestné střílení!
     
    07:00
    Petr Jurča si najel z pravé strany do předbrankovégho prostoru a zkusil Waneckiho roztáhnout po šíří brankové čáry, aby mu mohl zasunout kotouč mezi betony. Opavský brankář byl v tomto souboji úspěšnější a nepustil puk za svá záda!
     
    07:48
    Maxner převzal puk na modré čáře, udělal si kličku směrem k ose hřiště a střílel. Puk se odrazil ke Kissovi a ten okamžitě pálil, jeho střela byla tečovaná a obloučkem mířila na hodonínskou bránu, Haloda měl dobrý výhled a puk schoval do lapačky.
     
    08:28
    Šindelářovi v cestě k bráně stál Kužílek a tak zkusil opavský kapitán vystřelit přes obránce. Střela byla dobře mířená, avšak postrádala razanci a Haloda tak bez problémů zakročil.
     
    08:45
    Vyloučení v týmu HK Opava (Kiss – 2 min., podražení).
     
    09:42
    Celá hodonínská pětice se zapojila do kombinace v útočném pásmu, nakonec se ale podařilo Maxnerovi obrat Miklíka o puk a vyhodil puk do středního pásma tak, že Opava stihla vystřídat.
     
    10:06
    Hodonínským hokejistům se nepodařil přechod do útočné třetiny a zastavil je ofsajd, následně se dopustili zakázaného uvolnění. V této přesilovce si ještě nevytvořili žádnou velkou šanci.
     
    10:38
    Až teď se Haloda dostal ke střele od modré čáry. Před bránou navíc stál úplně volný Jurča a čekal na dorážku, Wanecki však puk chytil do rukavice a přerušil hru.
     
    11:32
    Černohous ve spolupráci s Žabčíkem zavezl puk do pásma a nahrál do druhé vlny Kužílkovi, přeihrávka nebyla ale úplně přesná a Jakub Kužílek svou střelu nemohl ideálně nasměrovat.
     
    11:48
    Obrovská chyba Mojžíše mohla znamenat branku Opavy. Hodonínský obránce namazal puk přímo na hůl Wolfa, který stál sám před hodonínským brankářem, ten ale nedokázal tváří v tvář překonat Halodu!
     
    12:09
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava pokračovala v útočení a nakonec tato akce končí gólem! Po Wolfovi se k puku dostal Jiří Šindelář, který vystřelil od modré čáry a jeho střela byla tečovaná. Hráči si nebyli jistí, kde je puk, protože dlouhou dobu plachtil ve vzduchu, až dopadl do brankoviště za hodonínského brankáře a toho si všiml BOHUMIL HERMAN, kterému pouze stačilo kotouč doklepnout za brankovou čáru! Asistence:Jiří Šindelář, Petr Wolf.
     
    14:00
    Michal Romančík měl na holi vyrovnávací gól, v samostatném úniku ale trefil Waneckiho do levého betonu!
     
    14:34
    Petr Wolf střílel od pravého mantinelu, jeho pokus zneškodnil Haloda vyrážečkou.
     
    15:12
    Marek Haloda nevýmýšlel žádnou složitou rozehrávku a ze středního pásma vystřelil na bránu, nakonec se hra stěhuje zpět do středního pásma, jelikož jeden z hodonínských byl v útočném pásmu dřív než puk a byl odpískaný ofsajd.
     
    16:07
    Tichý směřoval prudkou přihrávku na Malinu a ten ji nedokázal zpracovat. Po zakázeném uvolnění se hra přesouvá před Waneckiho.
     
    16:33
    Malina se chopil odraženého puku a všiml si Maxnera, který mu najížděl na druhé straně a naservíroval mu přesnou přihrávku, Jakub Maxner střílel z první a trefil pouze Ondřeje Halodu do betonu.
     
    16:58
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Romančík – 2 min., sekání).
     
    17:40
    Opava se dosud neusadila v útočném pásmu, hodonínští dobře brání střední pásmo a vyhazují puky k soupeřově bráně.
     
    18:40
    Tahle přesilovka hostům nevychází podle jejich představ. Až těsně před jejím koncem se dostal Tichý ke střele, tu si Haloda pohlídal.
     
    19:07
    Naopak domácí se ocitli v situaci dva na jednoho, Romančík se svou střelou z první neuspěl.
     
    19:50
    Wanecki vytěsnil střelu od modré čáry do ochranné sítě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Začátek utkání přinesl v úvodních pěti minutách hry hned čtyři branky. 15 vteřin po zahájení zápasu skóroval Pavel Mojžíš, už o minutu později Patrik Raček vyrovnával na 1:1 a ve třetí minutě Josef Tichý vstřelil druhou branku Opavy. V páté minutě hodonínští hokejisté srovnali se soupeřem krok a zásluhou Martina Miklíka vyrovnali na 2:2. Poslední slovo v první třetině měli ale hosté, konkrétně Bohumil Herman a do druhé třetině půjde Opava s jednobrankovým náskokem.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:59
    Kadlec se ujal puku ve vlastním pásmu a zavezl jej na opačnou stranu hřiště. tam už kombinuje Jurča s Charvátem, nakonec celá akce Hodonína končí dobrým obranným zákrokem Rouska, který vypíchnul jednomu z domácích hráčů puk.
     
    21:39
    Hodonín delší dobu držel útočné pásmo a stihl vystřídat kompletní pětku, což se Opavě nepodařilo a hostující pětice úplně nestíhala domácím hokejistům, z čehož plynula šance Pešky, ten z bezprostřední blízkosti nastřelil Waneckiho do hrudi.
     
    22:28
    Tatáž opavská pětice si ještě prodloužila střídání, jelikož se dopistila zakázaného uvolnění, i tak ale dokázala ubránit nápor hodonínského týmu.
     
    23:15
    Hodonínským hokejistům se nepovedl přechod přes modrou čáru a vhazovalo se ve středním pásmu, poté, co byl odpískaný ofsajd. Drtiči buly vyhráli a nastěhovali se před Waneckiho. Mojžíš vyslal tvrdou střelu od modré čáry, kterou těsně před bránou tečoval Kuba, puk nakonec skončil v ochranné síti.
     
    24:26
    Haloda se rozhodl pomoct svému týmu s rozehrávkou a poté musel spěchat do brankoviště, protože Wolf zachytil puk a nahrával Hermanovi, který byl úplně volný, i tak si na Ondřeje Halodu nepřišel.
     
    25:11
    Peška vystřelil z velkého úhlu a puk se nějakým způsobem dostal za Waneckiho záda, nepřešel však brankovou čáru a opavští obránci kotouč ihned uklidili do bezpečné vzdálenosti od své svatyně.
     
    26:05
    Hodonínští útočníci jsou teď velmi aktivní ve clonení před bránou, čemuž nasvědčuje také to, že hned dvakrát se podařilo domácím obráncům nastřelit svého spoluhráče.
     
    26:53
    Ve druhé třetině je iniciativní hlavně tým domácích. Drtiči se většinu času drží v blízkosti Waneckiho brány a zaměstnávají ho množstvím střel, opavský gólman si ale počíná dobře a působí jistým dojmem.
     
    27:36
    Tichý šikovně nahodil puk na zadní mantinel pro Wolfa a ten hledal Hermana najíždějícího z druhé vlny, Hermanovi ale střela nesedla a puk se dostal na hokejky domácích hráčů.
     
    29:14
    Haloda dobře zakročil proti Rouskovi, který se jej pokusil překonat bekhendovou střelou. Na druhé straně Jurča schovanou sřelou trefil Waneckiho vyrážečku.
     
    30:01
    Žabčík přízemní střelou míjí opavskou bránu, po něm ani Hložánek nedokázal vystřelit úspěšně.
     
    30:19
    Tichý vytvořil na útočné modré chybu a nechal puk za sebou. To byla příležitost pro Černohouse, který nabral rychlost a sám se hnal na Waneckiho, ten proti Černohousově střele zakročil ramenem!
     
    30:47
    Mojžíšovu střelu tečoval Kuba jen pár centimetrů od levé tyče Waneckiho brány!
     
    31:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tuto gólovou šanci už domácí využívají! Kobylík vystřelil od pravého mantinelu do skrumáže těl před bránou, kde se k puku dostal Charvát a všiml si volného Matějky, který si najížděl z opačné strany útočného pásma a přihrál mu kotouč přesně na hůl, JANU MATĚJKOVI tak už jen stačilo doklepnout puk do odkryté části klece, kam už Wanecki nedosáhl! Asistence: Matěj Charvát, Richard Kobylík.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kužílek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:39
    Herman si vyměnil puk s Tichým a rychle střílel. Haloda měl zakrytý výhled a na puk vůbec neviděl, střela naštěstí pro něj minula prostor mezi třemi tyčemi.
     
    34:34
    Kadlec našel volného Kobylíka a předložil mu kotouč na střelu z první, Michal Wanecki si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    35:16
    Nepřesně Jurčovo vyhození mohlo způsobit v hodonínské obraně problémy, než si Maxner ale zpracoval puk, přistoupili k němu obránci a o kotouč ho obrali.
     
    35:48
    Pěknou kombinaci předvedli Hložánek s Peškou, poté se zapojil do útoku i Žabčík a zkusil z velkého úhlu nasměrovat puk nad ležícího Waneckiho, to se mu nepovedlo a trefil jen boční síť brány.
     
    36:00
    Vyloučení v týmu HK Opava (Wolf – 2 min., podražení).
     
    36:50
    Mojžíšovu dělovku vyrazil Wanecki před sebe a tomu pomohl Rousek, který kotouč vyhodil do středního pásma.
     
    37:51
    Téměř minutu hráli hodonínští hráči v signalizované výhodě. Na trestnou je poslán Jiří Šindelář (OPA) na 2 minuty za držení.
     
    38:03
    Po Žabčíkově střele se puk zamotal mezi hráče stojící před brankovištěm a jeden z hodonínských dorážel, Wanecki dobře zareagoval a vykopl puk pravým betonem.
     
    38:17
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Žabčík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Opava (Slavík – 2 min., sekání + 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    38:43
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovou hru a ujímají se vedení v zápase! Po ose Mojžíš – Romančík se dostal puk na pravou stranu k JAKUBU KADLECOVI, který se nemýlil a upravuje skóre na 4:3! Asistence: Michal Romančík, Martin Miklík.
     
    39:17
    Drtiči budou hrát další přesilovku 5 na 3, Josef Tichý (OPA) totiž dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění, k tomu ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    39:50
    Matějkovi ujel v momentě přihrávky puk a Kiss ho odpálil do bezpečí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině skóroval pouze jeden tým, kterým jsou hodonínští Drtiči. Ve dvaatřicáté minutě se prosadil Jan Matějka, který zakončil akci svého týmu střelou do poloprázdné brány. Ve 39. minutě pak využil přesilovku pět na tři Jakub Kadlec a vrátil Hodonínu vedení. Hodonín do třetí periody nastoupí v dvojnásobné početní výhodě, která bude trvat ještě 17 vteřin.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Wanecki si připisuje první zákrok ve třetí třetině, Opava už hraje ve čtyřech.
     
    40:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Klasickou početní výhodu už Hodonín využívá! Po spolupráci s Kadlecem se prosazuje MICHAL ROMANČÍK a Drtiči odskakují Opavě na rozdíl dvou branek. Asistence: Jakub Kadlec, Michal Kuba.
     
    41:01
    Jurčovu střelu si Wanecki pohlídal, vhazuje se po jeho pravici.
     
    41:26
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Sajdl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:48
    Štindl vyhrál buly na Wolfa a ten zkusil hned vystřelit, netrefil ale puk ideálně a ten mu odklouzal mimo jeho dosah.
     
    42:10
    Ve dvou velkých příležitostech se ocitl Petr Wolf. Nejprve z bezprostřední blízkosti přestřelil domácí bránu, poté dorážel puk, který se odrazil od zadního mantinelu za ležícího Halodu, domácímu brankáři ale včas přispěchal na pomoc Jakub Kužílek a Wolfa o puk obral.
     
    43:00
    Drtiči vyhazují, Opava začíná znovu od vlastní brány.
     
    43:38
    Sotva Jakub Sajdl naskočil z trestné lavice do hry, byl podražený Jiřím Šindelářem (OPA) a přesilvou hru si teď zahraje Hodonín.
     
    43:50
    Wanecki předvedl parádní zákrok lapačkou proti Mojžíšově střele!
     
    44:38
    Kromě jedné střely si v první polovině přesilové hry Drtiči nevytvořili žádnou šanci.
     
    45:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín měl signalizovanou výhodu a hrál s šesti hráči v poli. VÍT ČERNOHOUS si s pukem najel do pravého kruhu a odtud napřáhl ke střele, která zapadla přesně pod horní tyč! Asistence: Petr Jurča, Marek Haloda.
     
    45:34
    Vyloučení v týmu HK Opava (Štindl – 2 min., podražení).
     
    47:00
    Miklíkovi střela nesedla a puk se doklouzal k Romančíkovi, který stejně jako Martin Miklík zkusil střelu z nápřahu, Wanecki úspěšně zasahuje.
     
    47:16
    Vyloučení v týmu HK Opava (Herman – 2 min., podražení + 2 min. zásah do oblasti hlavy a krku + 10 min., nesportovní chování).
     
    48:16
    Drtiči mají k dispozici dlouhou přesilovou hru, ještě 3 minuty zbývají do vypršení trestu opavského hráče. Wanecki musí čelit velkému množství střel, jelikož Drtiči střílí z každé pozice a nenechávají hostujícího brankáře oddychnout.
     
    49:00
    Petr Wolf si dobře počkal na modré čáře a dostal se do samostatného úniku, ve kterém zkusil trefit mezírku mezi Halodovými betony, hodonínský brankář Wolfa vychytal!
     
    49:21
    Vyloučení v týmu HK Opava (Wolf – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Hložánek – 2 min., hrubost).
     
    49:21
    Vyloučení v týmu HK Opava (Wanecki – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    50:00
    Mojžíšova dělovka byla tečovaná do protipohybu Waneckeho, naštěstí pro hosty ale puk skončil mimo bránu.
     
    50:55
    Kobylíkovi ujel kotouč a Rousek ho vyhodil do středního pásma.
     
    51:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Opava už hrála v plném počtu, domácí ale pokračovali v útočné kombinaci. Na modré čáře si řekl o přihrávku Marek Haloda, už napřahoval ke střele, všiml si ale ještě lépe postaveného JANA MATĚJKY, který z předbrankového prostoru doklepnul puk za Waneckiho, který se nestihl přesunout. Asistence: Marek Haloda, Petr Jurča.
     
    52:57
    Kadlec mohl posunout puk na Romančíka a poslat ho do brejku, to se mu nepovedlo, ale o pár chvil později se sám Jakub Kadlec dostal do úniku, ve kterém si na Waneckiho nepřišel!
     
    54:03
    Šindelář si řekl o přihrávku do útočného pásma a zkusil svižnou střelou zápěstím překvapit Ondřeje Halodu, ten nakonec ani nemusel zasahovat, puk skončil na zadním mantinelu.
     
    54:37
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín odskakuje Opavě na rozdíl pěti branek! Hložánek si vyměnil puk s Peškou a našel volného JAKUBA SAJDLA, který se opřel do puku a prostřelil vše, co mu stálo v cestě včetně hostujícího brankáře! Asistence: Erik Hložánek, David Peška.
     
    55:36
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Romančík – 2 min., sekání).
     
    56:00
    Wolf z bezprostřední blízkosti zkusil Halodu překvapit střelou po ledě, hodonínský brankář se nenechal nachytat a vykopl puk do rohu kluziště.
     
    56:18
    Ani Tichého dělovka od modré čáry se neuchytila.
     
    57:04
    Malina stál osamocený před brankářem a Tichý mu nahrál puk, Vlastimilu Malinovi však kotouč přeskočil hokejku a skončil za bránou.
     
    57:11
    Opava právě vstřelila branku!
    Teď už se hosté gólu dočkali! Na modré čáře napřáhl ke střele Tichý a tu tečoval přímo před brankářem PETR WOLF takovým způsobem, že puk zapadl přesně mezi Halodovy betony. Asistence: Josef Tichý, Daniel Slavík.
     
    59:32
    Maxnerovi střela do horního růžku nevyšla. Na opačné straně ujel do brejku Romančík, na Waneckiho si bekhendovým blafákem nepřišel!
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině Hodonín vstřelil čtyři branky, čímž rozhodl o svém vítězství. Z řad Drtičů se prosadili Michal Romančík, Vít Černohous, Jan Matějka a Jakub Sajdl. V závěru třetiny ještě upravil skóre na konečných 8:4 Petr Wolf.
     
    Z mé strany je to vše. Přeji hezký zbytek víkendu a těším se na další onlajny z Hodonína. Na počtenou! (19:32:37)

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 1. Mojžíš (Sajdl, Kuba), 5. Miklík (Mojžíš, Jurča), 32. Matějka (Charvát, Kobylík), 39. Kadlec (Romančík, Miklík), 41. Romančík (Kadlec, Kuba), 46. Černohous (Jurča, Haloda M.), 52. Matějka (Haloda M., Jurča), 55. Sajdl (Hložánek, Peška) – 2. Raček (Kiss), 3. Tichý (Štindl, Slavík), 13. Herman (Šindelář, Wolf), 58. Wolf (Tichý, Slavík)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kotvan) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Kobylík, Žabčík, Kužílek – Romančík, Kuba, Sajdl (A) – Jurča, Charvát, Matějka – Peška, Černohous (C), Hložánek – Kadlec

    Trenér: Roman Čechmánek

    HK Opava: Wanecki (Plánovský) – Kiss, Šindelář (C), Tichý, Slavík – Raček, Pělucha, Bitomský – Herman, Rousek, Štindl – Maxner, Wolf (A), Malina

    Trenér: Zdeněk Pavelek

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Kráľ
    thejrc.org