Bílina – Kobra 6:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 5:3 (kon.)
Šumperk – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 8:4 (kon.) | Nymburk – Mor. Budějovice 6:4 (kon.)
Řisuty – Vrchlabí 7:6 (kon.) | Písek – David Servis 0:4 (kon.) | Žďár n/S – Klatovy 7:3 (kon.)
Sokolov – Most 5:0 (kont.) | Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:11 (kon.) | Děčín – Trutnov 0:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
8:4 (2:3, 2:0, 4:1)
HK Opava
Sobota 24.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Maxnerovi střela do horního růžku nevyšla. Na opačné straně ujel do brejku Romančík, na Waneckiho si bekhendovým blafákem nepřišel!
     
    57:11
    Opava právě vstřelila branku!
    Teď už se hosté gólu dočkali! Na modré čáře napřáhl ke střele Tichý a tu tečoval přímo před brankářem PETR WOLF takovým způsobem, že puk zapadl přesně mezi Halodovy betony. Asistence: Josef Tichý, Daniel Slavík.
     
    55:36
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Romančík – 2 min., sekání).
     
    54:37
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín odskakuje Opavě na rozdíl pěti branek! Hložánek si vyměnil puk s Peškou a našel volného JAKUBA SAJDLA, který se opřel do puku a prostřelil vše, co mu stálo v cestě včetně hostujícího brankáře! Asistence: Erik Hložánek, David Peška.
     
    52:57
    Kadlec mohl posunout puk na Romančíka a poslat ho do brejku, to se mu nepovedlo, ale o pár chvil později se sám Jakub Kadlec dostal do úniku, ve kterém si na Waneckiho nepřišel!
     
    51:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Opava už hrála v plném počtu, domácí ale pokračovali v útočné kombinaci. Na modré čáře si řekl o přihrávku Marek Haloda, už napřahoval ke střele, všiml si ale ještě lépe postaveného JANA MATĚJKY, který z předbrankového prostoru doklepnul puk za Waneckiho, který se nestihl přesunout. Asistence: Marek Haloda, Petr Jurča.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu HK Opava (Wanecki – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    49:21
    Vyloučení v týmu HK Opava (Wolf – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Hložánek – 2 min., hrubost).
     
    49:00
    Petr Wolf si dobře počkal na modré čáře a dostal se do samostatného úniku, ve kterém zkusil trefit mezírku mezi Halodovými betony, hodonínský brankář Wolfa vychytal!
     
    47:16
    Vyloučení v týmu HK Opava (Herman – 2 min., podražení + 2 min. zásah do oblasti hlavy a krku + 10 min., nesportovní chování).
     
    45:34
    Vyloučení v týmu HK Opava (Štindl – 2 min., podražení).
     
    45:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín měl signalizovanou výhodu a hrál s šesti hráči v poli. VÍT ČERNOHOUS si s pukem najel do pravého kruhu a odtud napřáhl ke střele, která zapadla přesně pod horní tyč! Asistence: Petr Jurča, Marek Haloda.
     
    43:38
    Sotva Jakub Sajdl naskočil z trestné lavice do hry, byl podražený Jiřím Šindelářem (OPA) a přesilvou hru si teď zahraje Hodonín.
     
    42:10
    Ve dvou velkých příležitostech se ocitl Petr Wolf. Nejprve z bezprostřední blízkosti přestřelil domácí bránu, poté dorážel puk, který se odrazil od zadního mantinelu za ležícího Halodu, domácímu brankáři ale včas přispěchal na pomoc Jakub Kužílek a Wolfa o puk obral.
     
    41:26
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Sajdl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Klasickou početní výhodu už Hodonín využívá! Po spolupráci s Kadlecem se prosazuje MICHAL ROMANČÍK a Drtiči odskakují Opavě na rozdíl dvou branek. Asistence: Jakub Kadlec, Michal Kuba.
     
    39:17
    Drtiči budou hrát další přesilovku 5 na 3, Josef Tichý (OPA) totiž dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění, k tomu ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    38:43
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovou hru a ujímají se vedení v zápase! Po ose Mojžíš – Romančík se dostal puk na pravou stranu k JAKUBU KADLECOVI, který se nemýlil a upravuje skóre na 4:3! Asistence: Michal Romančík, Martin Miklík.
     
    38:17
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Žabčík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Opava (Slavík – 2 min., sekání + 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    37:51
    Téměř minutu hráli hodonínští hráči v signalizované výhodě. Na trestnou je poslán Jiří Šindelář (OPA) na 2 minuty za držení.
     
    36:00
    Vyloučení v týmu HK Opava (Wolf – 2 min., podražení).
     
    32:13
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kužílek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tuto gólovou šanci už domácí využívají! Kobylík vystřelil od pravého mantinelu do skrumáže těl před bránou, kde se k puku dostal Charvát a všiml si volného Matějky, který si najížděl z opačné strany útočného pásma a přihrál mu kotouč přesně na hůl, JANU MATĚJKOVI tak už jen stačilo doklepnout puk do odkryté části klece, kam už Wanecki nedosáhl! Asistence: Matěj Charvát, Richard Kobylík.
     
    30:47
    Mojžíšovu střelu tečoval Kuba jen pár centimetrů od levé tyče Waneckiho brány!
     
    30:19
    Tichý vytvořil na útočné modré chybu a nechal puk za sebou. To byla příležitost pro Černohouse, který nabral rychlost a sám se hnal na Waneckiho, ten proti Černohousově střele zakročil ramenem!
     
    25:11
    Peška vystřelil z velkého úhlu a puk se nějakým způsobem dostal za Waneckiho záda, nepřešel však brankovou čáru a opavští obránci kotouč ihned uklidili do bezpečné vzdálenosti od své svatyně.
     
    16:58
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Romančík – 2 min., sekání).
     
    14:00
    Michal Romančík měl na holi vyrovnávací gól, v samostatném úniku ale trefil Waneckiho do levého betonu!
     
    12:09
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava pokračovala v útočení a nakonec tato akce končí gólem! Po Wolfovi se k puku dostal Jiří Šindelář, který vystřelil od modré čáry a jeho střela byla tečovaná. Hráči si nebyli jistí, kde je puk, protože dlouhou dobu plachtil ve vzduchu, až dopadl do brankoviště za hodonínského brankáře a toho si všiml BOHUMIL HERMAN, kterému pouze stačilo kotouč doklepnout za brankovou čáru! Asistence:Jiří Šindelář, Petr Wolf.
     
    11:48
    Obrovská chyba Mojžíše mohla znamenat branku Opavy. Hodonínský obránce namazal puk přímo na hůl Wolfa, který stál sám před hodonínským brankářem, ten ale nedokázal tváří v tvář překonat Halodu!
     
    08:45
    Vyloučení v týmu HK Opava (Kiss – 2 min., podražení).
     
    07:00
    Petr Jurča si najel z pravé strany do předbrankovégho prostoru a zkusil Waneckiho roztáhnout po šíří brankové čáry, aby mu mohl zasunout kotouč mezi betony. Opavský brankář byl v tomto souboji úspěšnější a nepustil puk za svá záda!
     
    07:00
    Aktivnější jsou stále domácí hokejisté, které neproměněné gólové situace nemotivovaly ke stupňování tlaku. Teď se dokonce Jurča hnal do samostatného úniku a byl faulován, za což nařizuje hlavní rozhodčí trestné střílení!
     
    05:30
    Na obou stranách byly k vidění další obrovské příležitosti! Nejprve měl Matějka hodně blízko ke skórování, Waneckiho ale zastoupili obránci a vyhodili puk, což umožnilo únik Wolfa, jeho střelu si ale Haloda pohlídal. Po této šanci se dostal do úniku Peška, jeho rána mířila nad opavsou svatyni!
     
    04:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dnes o góly není nouze! Máme tady další branku a tentokrát se opět trefují domácí hráči. Pavel Mojžíš získal puk na modré čáře a posunul jej MARTINU MIKLÍKOVI, který z levé strany napřáhl a trefil přesně místečko, které neměl hostující brankář pokryté. Asistence: Pavel Mojžíš, Petr Jurča.
     
    02:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Co minuta, to gól! Opava otáčí stav utkání ve svůj prospěch a ujímá se vedení v zápase! Hosté rozjeli kombinaci v útočném pásmu, načež se puk dostal k JOSEFU TICHÉMU a tak z pravé strany útočného pásma vystřelil, puk se odrazil od hodonínskéh brankáře do předbrankového prostoru a toho tentýž hráč využil a doklepl touš za ležícího Halodu! Asistence: Jan Štindl, Daniel Slavík.
     
    01:38
    Opava právě vstřelila branku!
    Ve druhé minutě hry máme vyrovnáno! Opava na svou odpověď nenechala dlouho čekat. Ve středním pásmu si přebral puk PATRIK RAČEK, který neměl nikoho, komu by mohl přihrát a tak si sám najel do útočného pásma, odkud střílel přes hodonínského obránce a touto střelou překvapil Ondřeje Halodu, kterému puk proletěl nad lapačkou! Asistence: Zsolt Kiss.
     
    00:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První branka hry padla hned po patnácti vteřinách hry a Drtiči jdou do vedení! Vhazovaní po Waneckiho levé ruce vyhrál Jakub Sajdl a kotouč se dostal přesně na hůl PAVLA MOJŽÍŠE, který se okamžitě opřel do střely a překonává opavského brankáře! Asistence: Jakub Sajdl, Michal Kuba.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 1. Mojžíš (Sajdl, Kuba), 5. Miklík (Mojžíš, Jurča), 32. Matějka (Charvát, Kobylík), 39. Kadlec (Romančík, Miklík), 41. Romančík (Kadlec, Kuba), 46. Černohous (Jurča, Haloda M.), 52. Matějka (Haloda M., Jurča), 55. Sajdl (Hložánek, Peška) – 2. Raček (Kiss), 3. Tichý (Štindl, Slavík), 13. Herman (Šindelář, Wolf), 58. Wolf (Tichý, Slavík)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kotvan) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Kobylík, Žabčík, Kužílek – Romančík, Kuba, Sajdl (A) – Jurča, Charvát, Matějka – Peška, Černohous (C), Hložánek – Kadlec

    Trenér: Roman Čechmánek

    HK Opava: Wanecki (Plánovský) – Kiss, Šindelář (C), Tichý, Slavík – Raček, Pělucha, Bitomský – Herman, Rousek, Štindl – Maxner, Wolf (A), Malina

    Trenér: Zdeněk Pavelek

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Kráľ
    thejrc.org