Dunajská Streda – Michalovce 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Žilina 6:0 (kon.) | Trenčín – Prešov 2:0 (kon.)
Podbrezová – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Trnava – Senica 1:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
6:0 (4:0)
MŠK Žilina
sk Sobota 24.02.2018, 14:00Niké liga • 21. kolo
     
    Ani v druhom polčase sa nenadstavovalo, takže sa duel končí po deväťdesiatich minútach. Výsledok je veľmi prekvapivý, pred samotným zápasom dvoch tabuľkových susedov ho zrejme nečakal nikto. Slovan však základ svojho úspechu položil už v prvej pätnásťminútovke a tri body získal úplne zaslúžene. (15:51:04)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Slovanisti sa dostali do veľkého uhla, ale takmer z úrovne bránkovej čiary ešte loptu posunuli do najnebezpečnejšieho priestoru, ale odtiaľ zakončenie neprišlo.
     
    88
    Slovan ostáva na útočnej polovici. Teraz si blízko šestnástky vypýtal autové vhadzovanie, takže môžeme očakávať, že domáci ešte budú chcieť niečo vymyslieť.
     
    87
    Slovanisti zakopli loptu k svojmu brankárovi a dali mu tak možnosť zapojiť sa do hry. Nebyť toho, Šulla by medzi tromi žrďami zrejme umrzol.
     
    86
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Aleksandar Čavrić, prichádza Filip Hološko.
    84. Aleksandar ČAVRIĆ - 6:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    84
    Slovan dal gól!
    ALEKSANDAR ČAVRIĆ skompletizoval svoj hetrik! Teraz ostal úplne nepostrážený na ľavej strane šestnástky, kam prišla prihrávka od Mohu a nasledovalo ďalšie nekompromisné zakončenie popri ľavej nohe Volešáka.
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Andraž Šporar, prichádza Róbert Vittek.
     
    82
    Hrá sa teraz iba v okolí stredového kruhu. Hostia sa snažia držať loptu na svojich kopačkách, ale pri aktívnych domácich to vôbec nie je také jednoduché.
     
    81
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Nono.
     
    80
    Na trávniku ostal ležať jeden z domácich hráčov. Zasiahnuť musí aj lekár, takže sa hra prerušuje.
     
    79
    Žilina mohla skórovať! Striedajúci Balaj ostal zabudnutý v šestnástke, dostal prirhávku a strieľal, ale Šulla oproti nemu vynikajúco vybehol a zabránil gólu.
     
    77
    Slovanisti rzohrávajú z vlastnej polovice, ale aj z ich hry už možno predpokladať, že sa nikam nehrnú. Päťgólový výsledok im zjavne stačí.
     
    75
    Pred nami je posledná pätnásťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. O troch bodoch je už dávno rozhodnuté a všetci už asi iba čakajú na záverečný hvizd.
     
    74
    Žilinčania teraz boli na vlastnej obrannej polovici v presile, ale aj napriek tomu mali obrovské problémy s rozohrávkou. Frustrácia hostí je zjavná.
     
    73
    Žilinčania to skúšali rozohrávkou z vlastnej polovice. K pravej čiare dostal prihrávku Vallo, ale okamžite ho napádal Moha.
     
    72
    Slovanisti rozohrali, ale o niekoľko sekúnd prišiel ďalší nedovolený zákrok zo strany MŠK. Rozhodca aj teraz fúkol do píšťalky.
     
    71
    Dvojgólový strelec Moha bol faulovaný na stredovej čiare a Slovan bude zahrávať štandardku. Hra sa v samom závere v osobných súbojoch trochu priostruje.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 7. Čavrić, 11. Moha, 17. Čavrić, 42. Holman, 51. Moha, 84. Čavrić


    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Rundič, Božikov, Bajrić, Sekulić – Holman, de Kamps, Rabiu (81. Nono) – Moha, Šporar (83. Vittek), Čavrić (86. Hološko).
    Náhradníci: Greif – Savičevič, Čikoš, Laczkó, Hološko, Vittek, Nono.

    MŠK Žilina: Volešák – Vallo, Kaša, Hancko, Holúbek – Káčer, Diaz, Škvarka – Jánošík (46. Pečovský), Mráz, Mihalík.
    Náhradníci: Mandous – Kubík, Balaj, Bichakhchyan, Pečovský, Králik, Chvátal.

    Rozhodčí: Sedlák – Benko, Hrčka
    thejrc.org