Salzburg – Kometa Brno 9:1 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 6:3 (kon.) | Slavia – Zlín 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:4 (kon.)
Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Sobota 24.02.2018, 12:30 • Budvar aréna • Extraliga staršího dorostu • 24. kolo
Partner:
     
    59:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Českobudějovičtí to ještě jednou zkusili bez Daniela Svobody v brance. Jihlavští se ale dostali do útočného pásma, odkud se do prázdné klece trefuje JINDŘICH KARDOŠ. Bez asistence.
     
    59:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    O tom, jak dopadne dnešní utkání, je pravděpodobně rozhodnuto. Vítězslav Brož poslal puk do středního pásma, kde byl připravený JAKUB FILIP, který se se střelou ze středního pásma do odkryté klece nemýlil. Asistence: Vítězslav Brož, Jiří Kratochvíl.
     
    46:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde podruhé v utkání do vedení! Adam Najman zavezl puk do útočného pásma, kde ho Jihlavští vybojovali a po nenápadné střele MARTINA ZADRAŽILA jdou hosté z Vysočiny do jednobrankového vedení. Asistence: Petr Veleba.
     
    39:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Radost na straně českobudějovických znamená srovnání stavu! Školovu trefu zachytil ŠIMON MASOPUST, který puk nasměroval za Juřičkova záda neomylně! Velmi důležitá branka tři sekundy před koncem druhé dvacetiminutovky pro domácí celek! Asistence: Patrik Škola, Vojtěch Krcho.
     
    18:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde do vedení necelé dvě minuty před koncem třetiny! Po Velebově pokusu se dokázal zblízka prosadit VÍTĚZSLAV BROŽ, který tak zapisuje úvodní trefu utkání. Asistence: Petr Veleba, Jindřich Kardoš.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 40. Masopust (Škola, Krcho) – 19. Brož (Veleba, Kardoš), 47. Zadražil (Veleba), 60. Filip (Brož, Kratochvíil), 60. Kardoš


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Baloun) – Stárek, Pánek, Vávra, Škola, Svach, A. Čížek, Šafář, Hubata – Silný, Krcho, Řezáč, Petřík, Hrubec, J. Čížek, Schwartz, Melichar, Janoch, Š. Masopust, M. Masopust.
    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Křišta, Piskač, Veleba, Smolko, Kratochvíl, Marek – Brož, Vala, Čermák, Zadražil, Krajíček, Kardoš, Najman, Filip, Juda, Menšík, Barák, Svoboda.

    Rozhodčí: S. Mertl – J. Mertl, Samuel
    thejrc.org