Calgary – Colorado 5:1 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:5 (kon.) | Toronto – Boston 4:3 (kon.)
Montreal – Tampa 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Carolina 3:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 6:5 (kon.)
Columbus – Chicago 3:2 (kon.) | Washington – Buffalo 5:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 2:0 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 3:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:0 (kon.)
Buffalo – Boston 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:5 (1:0, 1:5, 1:0)
Winnipeg Jets
Neděle 25.02.2018, 01:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Ben Bishop naskočil na střídačku a Stars to ještě zkouší během hry bez brankáře!
    59:13 Alexandr RADULOV - 3:5
     
    59:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    ALEXANDR RADULOV napřáhl na vrcholu pravého kruhu k táhlé střele zápěstím, která se od pravého betonu Michaela Hutchinsona odrazila ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Tyler Seguin.
     
    57:24
    Blake Wheeler se ocitl v mezikruží ve slibné šanci a po ledě mířil ke vzdálenější levé tyči, Ben Bishop ale skvěle zasáhl pravým betonem a puk vyrazil!
     
    51:53
    Toby Enström podrazil Alexandra Radulova a dostal dvě minuty za podražení. Dallas má jednu z posledních možností, jak se vrátit zpět do zápasu.
     
    46:33
    Alexandr Radulov na levém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu a na přední tyči byl tečován těsně mimo!
     
    44:46
    Atraktivní pasáž hry, během které se puk přeléval ze strany na stranu, ukončilo vyloučení. Winnipeg hrál v šesti a dostal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká na trestné lavici Patrik Laine.
     
    42:03
    Nick Shore mířil z mezikruží do levého horního rohu brány, Michael Hutchinson ale puk skvěle vyrazil a poté si poradil i s dorážkou Matthiase Janmarka, kterou senzačně vyrazil na pravém boku a vleže si připsal spektakulární zákrok!
    39:27 Tyler SEGUIN - 2:5
     
    39:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jamie Benn předvedl v pravém rohu útočného pásma skvělý forčeking a podél hrazení posunul puk na Alexandra Radulova. Ruský útočník poté našel na vrcholu pravého kruhu TYLERA SEGUINA, který napřáhl bez přípravy k parádní střele s příklepem a o horní tyč poslal puk do sítě! Asistence: Alexandr Radulov a Jamie Benn.
    38:47 Patrik LAINE - 1:5
     
    38:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nikolaj Ehlers na pravém křídle předvedl skvělý forčeking, kterého využil PATRIK LAINE a přesnou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Asistence: Nikolaj Ehlers.
     
    38:06
    Brett Ritchie nedokázal překonat Michaela Hutchinsona střelou z levého kruhu a neujala se ani dorážka z mezikruží, která těsně minula pravou tyč brány!
     
    31:59
    Střídání v týmu Dallas Stars: ze hřiště odchází Kari Lehtonen, přichází Ben Bishop.
    31:59 Patrik LAINE - 1:4
     
    31:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    PATRIK LAINE krásnou střelou zápěstím z bodu pravého kruhu pro vhazování zamířil nad pravým betonem Kariho Lehtonena ke vzdálenější levé tyči a Winnipeg vede na ledě Dallasu už 4:1 poté, co skóroval čtyřikrát v řadě! Patrik Laine si vyměnil puk u střídaček dvakrát s Nikolajem Ehlersem a poté skóroval. Celou akci ale rozjel brankář Michael Hutchinson, který si připsal druhou asistenci. Asistence: Nikolaj Ehlers a Michael Hutchinson.
     
    29:36
    Alexandr Radulov se po nahození z pravého křídla ocitl v šanci na vzdálenější levé tyči, z blízkosti ale puk mezi betony Michaela Hutchinsona zasunout nedokázal!
     
    29:03
    Mattias Janmark mohl rychle snížit, jenže jeho střela z mezikruží skončila na betonu Michaela Hutchinsona!
    28:01 Mark SCHEIFELE - 1:3
     
    28:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE si hledal prostor na střelu na vrcholu mezikruží a po krátké přihrávce Blakea Wheelera z vrcholu pravého kruhu rychlou střelou zápěstím poslal puk nad pravým betonem Kariho Lehtonena ke vzdálenější levé tyči! Jets využili přesilovou hru a vedou 3:1! Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
     
    27:03
    Tyler Seguin dostal dvě minuty za hákování a Winnipeg si po reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru.
    26:33 Toby ENSTRÖM - 1:2
     
    26:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    TOBY ENSTRÖM si v pravém kruhu v jízdě srovnal puk na hůl a poté přesnou střelou zápěstím z blízkosti zamířil mezi betony Kariho Lehtonena ke vzdálenější levé tyči! Winnipeg skóroval podruhé a otočil vývoj utkání na svou stranu! Asistence: Jack Roslovic a Dustin Byfuglien.
     
    22:46
    Patrik Laine měl k dispozici trestné střílení, během něhož měl tentokrát na samostatný nájezd klid, jenže prudkou střelou zápěstím minul z mezikruží levou tyč brány!
     
    22:46
    Patrik Laine byl během samostatného úniku faulován Gregem Paterynem a následovat bude trestné střílení!
     
    22:45
    Patrik Laine se z pravého křídla řítil do samostatného úniku, jenže u levé tyče bránu bekhendem minul!
    20:49 Nikolaj EHLERS - 1:1
     
    20:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ EHLERS napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k prudké ráně s příklepem, která ve hře 4 na 4 zamířila nad lapačkou Kariho Lehtonena k bližší pravé tyči! Asistence: Dustin Byfuglien.
     
    20:09
    Jamie Benn dostal dvě minuty za hákování a bude se hrát ve hře 4 na 4. Poté začne přesilová hra Winnipegu.
     
    19:23
    Winnipegu bylo odpískáno další nedovolené bránění, tentokrát ale usedl na trestnou lavici Toby Enström.
     
    18:09
    Alexandr Radulov se na bodu levého kruhu dostal ke střele, jeho rychlý pokus zápěstím ale minul bližší tyč!
     
    16:02
    Tyler Pitlick dnes vstřelil nejrychlejší gól Dallasu v historii organizace na domácím ledě, když otevřel skóre po pouhých 10 sekundách a překonal rekord Ronalda Erikssona, který se prosadil 20. října 1977 proti Minnesotě po 12 sekundách hry.
     
    13:05
    Jeden z hráčů Jets byl vyloučen po faulu v útočném pásmu a Dallas si zahraje první přesilovou hru zápasu. Ben Chiarot dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:16
    Kyle Connor se v pravém kruhu dostal ke střele, jenže rozvlnil pouze boční síť brány domácího Kariho Lehtonena!
     
    12:06
    Mark Scheifele dobře mířil z vrcholu levého kruhu ke vzdálenější pravé tyči, Kari Lehtonen ale puk levým betonem vykopl!
     
    11:20
    Michael Hutchinson se vydal za bránu, aby zastavil nahození Stars od boxu časoměřičů podél hrazení, jenže to se mu nepodařilo a Jamie Benn si z pravého kruhu rychle sjel před bránu, na přední tyči ale klečícího brankáře Jets nepřekonal!
     
    07:32
    Jamie Benn si najel na vzdálenější levé tyči na krásnou přihrávku z pravého křídla, jenže z úhlu bránu minul!
    00:10 Tyler PITLICK - 1:0
     
    00:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Radek Faksa vyhrál vhazování v levém kruhu a TYLER PITLICK na jeho vrcholu napřáhl k parádní střele, která nad lapačkou Michaela Hutchinsona zamířila do bližšího horního rohu brány! Dallas rychle udeřil a vede 1:0! Asistence: Radek Faksa.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Pitlick (Faksa), 40. Seguin (Radulov, Ja. Benn), 60. Radulov (Seguin) – 21. Ehlers (Byfuglien), 27. Enström (Roslovic, Byfuglien), 29. Scheifele (Wheeler, Byfuglien), 32. Laine (Ehlers, Hutchinson), 39. Laine (Ehlers)


    Dallas Stars: Lehtonen (32. Bishop) – Lindell, J. Klingberg (A), Hamhuis, Pateryn, Methot, Johns – Elie, Seguin (A), Janmark – D. Shore, Ja. Benn (C), Radulov – Roussel, Faksa, Pitlick – G. Smith, Spezza, B. Ritchie. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Morrissey, T. Myers, Enström, Byfuglien (A), Chiarot, D. Kulikov – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Perreault, Little, Roslovic – Ehlers, Copp, Laine – Petan, Hendricks, Armia. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Dean Morton. Čároví: Brad Kovachik, Trent Knorr

    Diváci: 18532
    thejrc.org