Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Otrokovice – Střešovice 3:2 (kon.) | Bohemians – Česká Lípa 11:4 (kon.)
Sparta – Vítkovice 7:2 (kon.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 4:9 (kon.) | Znojmo – Chodov 4:11 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
3:2 (0:1, 0:0, 3:1)
PSN Tatran Střešovice
Neděle 25.02.2018, 17:00 • SH Štěrkoviště Otrokovice • Livesport Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, někdy zase u onlajnu! (19:00:54)
     
    Nejlepší hráči:

    Panthers Otrokovice – Radovan Michajlovič.
    Tatran Střešovice – Michal Rebro.
     
    Je konec! Třetí třetina nám přinesla hned čtyři branky. Domácí tým otočil utkání a dostal se do vedení 3:1. Pražané to ještě zkoušeli bez brankáře a snížili na rozdíl jedné branky, avšak to bylo od hostujícího týmu vše. Domácím tak zůstaly všechny tři body za výhru 3:2!
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    To vypadá pro domácí tým velmi nadějně, jelikož se jim podařilo vyhodit až za opuštěnou branku a do konce utkání zbývá posledních deset vteřin.
     
    59:20
    Jeden z bratrů Kolískových, konkrétně to byl Jakub, se snažil tečovat míček těsně před gólmanem, ale jeho teč šla nad branku!
     
    59:03
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:39
    Němeček se snažil získat míček od soupeře, ale trochu to přehnal s důrazem. Je pískáno proti Tatranu, a ten má posledních pár desítek vteřin na to, aby alespoň srovnal.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty ve druhé třetině. Otrokovice se snaží napadat hodně vysoko, když mají tu možnost. Tentokrát se však dopustily faulu a u míčku budou hosté.
     
    57:25
    Mohlo být rozhodnuto! Marek Zapletal upaloval na branku, ale na poslední chvíli byl zastaven čistým obranným zákrokem. S tím nesouhlasí domácí fanoušci.
     
    56:39
    Také jsou usazeni na útočné polovině, kde mají tlak. Přesto získaly Otrokovice míček, ovšem Rebro se stihl vrátit do branky. Poté upaluje zpět na střídačku.
     
    56:20
    Hosté hrají opět bez brankáře!
     
    55:30
    Tatran právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól! Pražané využili výhodu jednoho muže bleskurychle. Gašparík poslal míček před branku, kde ho poslal za záda Michajloviče MILAN MELIŠ. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    55:28
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    54:54
    Otrokovicím odskakuje balonek na hole, což jsme doposud moc neviděli. Panthers toho využívají plnými doušky a nepouští svého soupeře vůbec k ničemu.
     
    54:18
    To by ale museli hrát Pražané s míčkem na svých holích, což se jim momentálně nedaří ani trochu. Skvěle hrají závěr utkání domácí hráči.
     
    53:29
    Stále jsou to domácí hráči, kteří hrají s míčkem a kombinují především na své vlastní obranné polovině. Tatran bude muset hodně přidat, jestli chce získat alespoň bod z dnešního utkání.
     
    52:48
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panthers střílí další branku a jsou velice blízko tříbodovému zisku! Marek Švajný poslal míček na PAVLA JURČÍKA, na jehož ránu z první neměl Rebro nárok. Asistence: Marek Švajný.
     
    52:30
    Otrokovice vůbec nepůjčují svému soupeři míček, což jim mimořádně vyhovuje. Naopak se tlačí do zakončení.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 46. Pešat (Švajný), 50. Jurčík (Sovják), 53. Jurčík (Švajný) – 11. Ullmann (Gašparík), 56. Meliš (Gašparík)


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Ťopek, Szweda, Kostka, Mich. Nagy, Švajný, Kundrata – Sovják, Uhrinovský, Jurčík – Zapletal, Koníček, Pešat – Kittel, Kvapil, Vykopal – Petřík.
    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Kafka) – Tlapák, Deutsch, Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Vítovec – Komárek, Jak. Kolísko, Jiř. Kolísko – Slavík, Meliš, O. Němeček – Svoboda, Gašparík, Ullmann – Brautferger.

    Rozhodčí: Lukáš Svrček – Radim Waliczko

    Diváci: 325
    thejrc.org