PZ Kladno – Kladno 1:4 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
PZ Kladno
1:4 (1:1, 0:0, 0:3)
Rytíři Kladno
Neděle 25.02.2018, 11:25 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    58:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! JIŘÍ TICHÁČEK pečetí výhru svého týmu, který tak z dnešního duelu odejde šťastnější. Asistence: Filip Sachr.
     
    57:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou necelé tři minuty před koncem do dvoubrankového vedení! Po přihrávce Staňka skóruje FILIP ŠIMEK, který tak výrazně přiblížil svůj tým k výhře. Asistence: Filip Staněk.
     
    51:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už se ovšem hosté prosazují a otáčejí tak skóre zápasu! FILIP SACHR mířil přesně mezi tři tyče a jeho tým je tak o něco blíže k výhře než domácí. Asistence: Filip Staněk a Matyáš Šapovaliv.
     
    06:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se však nenechali zahanbit a poměrně rychle srovnávají! LADISLAV FUNK se po přihrávkách svých spoluhráčů zapisuje mezi úspěšné střelce duelu. Asistence: Matyáš Šapovaliv a Petr Ullrych.
     
    01:48
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácím vyšel start do zápasu na výbornou! Po necelých dvou minutách hry se prosazuje MAREK PULDA, jenž poslal kotouč za záda Gabrišky. Bez asistence.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 2. Pulda – 7. Funk (Šapovaliv, Ullrych), 52. Sachr (Staněk, Šapovaliv), 58. Šimek (Staněk), 59. Ticháček (Sachr)


    PZ Kladno: Burda (Pulec) – Vyhnal, Horák, Krejžík, Vinš, Brejcha – Strnad, Štrombach, Hurta, Karmazín, Votoupal, Šťastný, Kulich, Darsa, Pulda, Vimmer, Hanousek, Adam
    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Staněk, Alscher, Kohlíček, Sýkora, Ticháček, Funk – Chrenka, Kleveta, Procházka, Bulva, Sachr, Šimek, Ton, Ullrych, Šapovaliv

    Rozhodčí: Hlinka – Kopáč, Svoboda

    Diváci: 90
    thejrc.org