Buffalo – Boston 4:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Anaheim – Edmonton 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – San Jose 3:2 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:3 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pondělí 26.02.2018, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:54 Trevor DALEY - 2:3

    64:54 Trevor DALEY - 2:3
     
    64:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté rozhodují pouhých 6 sekund před koncem prodloužení! Frans Nielsen si vybruslil s kotoučem od mantinelu až na osu hřiště a poslal před branku nabídku na teč, kterou s díky využil TREVOR DALEY, jenž puk sklepl mezi betony brankáře Lundqvista – 2:3. Asistence: Frans Nielsen a Tomáš Tatar.
    51:16 Jesper FAST - 2:2
     
    51:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté v tom teď nechali svého brankáře zcela samotného! Spooner našel před brankou Fasta, který puk předložil na vzdálenější tyčku Kevinu Hayesovi. Toho nějakým záhadným způsobem ještě Howard vychytal, ale JESPER FAST už vyražený kotouč pohodlně dopravil do zcela odkryté svatyně Detroitu. Je tedy srovnáno! Asistence: Kevin Hayes a Ryan Spooner.
    27:51 J. T. Miller - 1:2
     
    27:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku v jejím závěru a přeci jen snižují! Ryan Spooner našel krásnou přihrávkou napříč útočným pásmem J. T. MILLERA, který z pravého kruhu vypálil golfákem a vymetl vzdálenější horní růžek hostující svatyně. Asistence: Ryan Spooner a Alex DeAngelo.
    24:31 Darren HELM - 0:2
     
    24:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dva góly! DARREN HELM využil podklouznutí domácího obránce Gilmoura na útočné modré čáře, dostal se do samostatného úniku a ten vyřešil přesnou střelou zápěstím – 0:2. Bez asistence.
    19:53 Andreas ATHANASIOU - 0:1
     
    19:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté střílejí gól do šatny! ANDREAS ATHANASIOU přebral kotouč na pravém křídle, dostal se s ním až na kruh pro vhazování a svou střelu nasměroval mezi nohy obránce Roba O'Gary. Henrik Lundqvist měl tedy omezený výhled a puk mu prošel mezi betony až do branky. Asistence: Nick Jensen a Dylan Larkin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. J. T. Miller (Spooner, DeAngelo), 52. Fast (K. Hayes, Spooner) – 20. Athanasiou (Jensen, D. Larkin), 25. Helm, 65. Daley (Nielsen, Tatar)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Pionk, Skjei, O'Gara, M. Staal (A), DeAngelo, Gilmour – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Zuccarello (A), K. Hayes, Vesey – Fast (A), Desharnais, Spooner – J. T. Miller, Carey, Lettieri.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Jensen, DeKeyser, Daley, Ericsson, Ouellet, Kronwall (A) – Nyquist, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, D. Larkin, Tatar – Abdelkader (A), Nielsen, Helm – Booth, Glendening, Bertuzzi.

    Rozhodčí: Hanson, Rooney – Gawryletz, Gibbs

    Diváci: 18006
    thejrc.org