Buffalo – Boston 4:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Anaheim – Edmonton 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – San Jose 3:2 (po pr.) | Arizona – Vancouver 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Vancouver Canucks
Pondělí 26.02.2018, 03:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:08 Darren ARCHIBALD - 1:3
     
    54:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Brandon Sutter vyrazil do přečíslení dva na jednoho a DARREN ARCHIBALD po jeho krásné přihrávce z levého kruhu přes hůl jednoho z klečících hráčů Arizony zamířil na vzdálenější pravé tyči z úhlu pod horní tyč! Vancouver skóroval v oslabení a poprvé vede o dvě branky! Asistence: Brandon Sutter a Troy Stecher.
    51:43 Daniel SEDIN - 1:2
     
    51:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Brock Boeser na pravém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval DANIEL SEDIN a kotouč skončil pod víkem! Vancouver rychle zareagovat na inkasovaný gól a opět vede! Asistence: Brock Boeser.
    49:18 Alex GOLIGOSKI - 1:1
     
    49:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jacob Markström sice levým betonem skvěle zasáhl proti střele Dereka Stepana z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jenže v pravém kruhu se dostal k dorážce ALEX GOLIGOSKI a puk poslal nad lapačkou přesouvajícího se brankáře Vancouveru pod horní tyč! Arizona konečně dokázala využít přesilovou hru a je to 1:1! Asistence: Derek Stepan a Brendan Perlini.
    02:16 Daniel SEDIN - 0:1
     
    02:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Henrik Sedin bekhendovým pasem z pravé strany útočného pásma našel před bránou Derricka Pouliota, který se neukvapil se zakončením a u pravé tyče z první uvolnil krátkou diagonální přihrávkou DANIELA SEDINA, jenž z blízkosti a úhlu bez problému zamířil pod horní tyč prázdné brány! Krásná kombinace. Vancouver vede po využití přesilové hry 1:0! Asistence: Derrick Pouliot a Henrik Sedin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 50. Goligoski (Stepan, Perlini) – 3. D. Sedin (D. Pouliot, H. Sedin), 52. D. Sedin (Boeser), 55. Archibald (B. Sutter, Stecher)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ekman-Larsson (A), Demers, Chychrun, Hjalmarsson (A), Connauton, Goligoski – Perlini, Stepan (A), Keller – Domi, Dvorak, Fischer – Rinaldo, F. Hamilton, Archibald – Martinook, Richardson, Cousins. Hlavní trenér: Rick Tocchet.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler (A), Gudbranson, Del Zotto, Stecher, B. Hutton, D. Pouliot – Goldobin, Horvat, Boeser – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Dowd – Archibald, B. Sutter, Eriksson – Bärtschi, Gagner, Virtanen. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Chris Schlenker. Čároví: Bevan Mills, Jonny Murray

    Diváci: 10935
    thejrc.org