Chabarovsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.) | Ufa – Soči 3:1 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 5:2 (kon.)
Nižněkamsk – Toljatti 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:4 (kon.) | Minsk – Riga 5:3 (kon.)
Jokerit – Petrohrad 5:3 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 5:3 (kon.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 27.02.2018, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:49:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 8:23
     
    Střely na branku: 28 – 28
     
    Je konec! Lokomotiv Jaroslavl v závěrečné části hry dokázal ubránit snahu domácího celku o vyrovnání. Sedm minut před koncem navíc druhou branku hostujícího celku přidal Ilja Ljubuškin! Spartak se v závěru ještě tlačil do zakončení, nicméně připravený Alexej Murygin nemusel řešit nějakou ošemetnou situaci! Spartak si tak dnešním výsledkem stále nezaručil účast v bojích o Gagarinův pohár. Z dolních pater se na něj navíc tlačí Čerepovec.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Zápas se už pouze dohrává! Po zakázaném uvolnění Lokomotivu se hra dvacet sekund před závěrečnou sirénou vrátí před Bespalova.
     
    59:10
    Danil Jurtajkin vybojoval puk před vlastní brankou a bez váhání jej poslal do bezpečí. Ilja Ljubuškin jeho pobídku dojel a prodloužil ji před domácí klec.
     
    58:25
    Zijat Pajgin projel s pukem na hokejce přes celou ledovou plochu, zavezl puk za branku, kde jej zašlápl u mantinelu a nasbíral cenné vteřinky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:15
    Arťom Voronin zavezl puk do útočného pásma a bekhendem jej nahodil za branku hostujícího celku. Důrazní zadáci Lokomotivu však puk získali pro sebe.
     
    56:34
    Jevgenij Kulik střílel od modré čáry. Před hostující brankou clonili hned dva hokejisté v červených dresech, jenže ani jeden z nich kotouč netečoval.
     
    56:10
    Hraje se v dobrém tempu. Hra se nyní přelévá z jedné strany hrací plochy na druhou. Více ze hry má aktuálně domácí Spartak Moskva.
     
    55:15
    Zadáci Lokomotivu už nikam nespěchají. Hosté si jsou vědomi svého dobrého náskoku a prakticky soupeři nedovolují zakončovat.
     
    54:26
    Jevgenij Kulik vyvezl puk do středního pásma a nahodil jej na branku domácího mužstva. Jeho pobídku ale nikdo v červeném dresu nedohnal.
     
    54:02
    Znovu musel zasahovat také Bespalov. Domácí brankář si dal pozor na rozjetého Apalkova a jeho lehkou teč schoval do lapačky.
     
    53:35
    Ivan Lekomcev na modré čáře parádně vystoupil proti Kalininovi a nedovolil domácímu zadákovi zakončit. Lokomotiv vyhodil puk za modrou čáru.
     
    53:10
    Anatolij Nikoncev střílel od modré čáry. Jeho dělovku z otočky brankář hostujícího celku pouze kontroloval pohledem. Puk zaduněl o zadní mantinel.
    52:35 Ilja LJUBUŠKIN - 0:2
     
    52:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl přidává sedm minut před koncem druhou branku a je hodně blízko další výhře! ILJA LJUBUŠKIN projel s pukem celým středním pásmem až za modrou čáru a dělovkou pod břevno překonal Bespalova!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 29. Kraskovskij (Pajgin, Korškov), 53. Ljubuškin


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kalinin, Kolcov, V. Lajunen, Kulik, Pepeljajev, A. Osipov, Provolněv – Radil, Chochlačov, Maxwell – Leščenko, Stoa, Děrgačov – Nikoncev, A. Voronin, Truňov – Cyplakov, Černych, Podšendjalov – Talalujev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Jelesin, Ljubuškin, Koledov, Pajgin, Lekomcev, Afanasjev, Čerepanov, Kovaljov – Kadějkin, Kartajev, Talbot – Kraskovskij, Korškov, Apalkov – Iljenko, Jurtajkin, Ivanov – Alexejev, Polunin, Kovalenkov.

    Rozhodčí: Gusev, Fraňo – Sivov, Strelcov
    bahis siteleri