Columbus – Washington 5:1 (kon.) | Montreal – Philadelphia 0:1 (1:2 po s.n.) | Tampa – Toronto 4:3 (1:0 po s.n.)
Colorado – Vancouver 3:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 3:2 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Vancouver Canucks
Úterý 27.02.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Nathan MACKINNON - 3:1
     
    59:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jeden z hráčů Canucks na pravé straně obranného pásma v blízkosti modré čáry podklouzl, čehož po krátké kolmé přihrávce od Mikka Rantanena využil NATHAN MACKINNON a střelou po ledě poslal puk do prázdné brány! Je rozhodnuto! Asistence: Mikko Rantanen.
    58:42 Daniel SEDIN - 2:1
     
    58:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Alexander Edler od modré čáry nahodil puk do levého kruhu, kde DANIEL SEDIN z ostrého úhlu zamířil nad vyrážečkou Semjona Varlamova do sítě a snížil při hře bez brankáře! Naděje žije. Asistence: Alexander Edler a Henrik Sedin.
    47:52 Nathan MACKINNON - 2:0
     
    47:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jake Virtanen se řítil do samostatného úniku, střelou zápěstím z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování ale orazítkoval pravou tyč a na opačné straně se po bleskovém protiútoku prosadil NATHAN MACKINNON, který se na levém křídle protáhl do útočného pásma kolem Troye Stechera a střelou zápěstím mezi tělem a pravou rukou Jacoba Markströma zamířil k přední tyči! Asistence: Gabriel Landeskog a Nikita Zadorov.
    19:36 Mikko RANTANEN - 1:0
     
    19:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jacob Markström u levé tyče dobře zasáhl proti střele Colorada od modré čáry, jenže domácí pokračovali v tlaku. Nathan MacKinnon udělal na vrcholu levého kruhu pěkný oblouk a poté přenesl hru krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma doprava, kde útočník MIKKO RANTANEN střelou bez přípravy napálil puk nad levým ramenem brankáře Canucks do bližšího pravého horního rohu brány! Colorado využilo v závěru úvodní části přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Rantanen (MacKinnon, Barrie), 48. MacKinnon (Landeskog, Zadorov), 60. MacKinnon (Rantanen) – 59. D. Sedin (Edler, H. Sedin)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Hammond) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Siemens, Warsofsky – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, C. Wilson – Comeau (A), Söderberg, Nieto – G. Bourque, Toninato, Compher. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, Gudbranson, Del Zotto, Stecher, B. Hutton, D. Pouliot, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Boeser – Bärtschi, Horvat, Gagner – Archibald, B. Sutter (A), Virtanen – Goldobin, Dowd. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Marc Joannette. Čároví: Brad Kovachik, Bevan Mills

    Diváci: 12654
    bahis siteleri