Boston – Carolina 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – New Jersey 2:3 (kon.) | Washington – Ottawa 3:2 (kon.)
Florida – Toronto 3:2 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 8:3 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:6 (kon.)
Dallas – Calgary 2:0 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
New Jersey Devils
Středa 28.02.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:01 Stefan NOESEN - 2:3
     
    45:01
    Devils právě vstřelili branku!
    STEFAN NOESEN si hledal místo u levé tyče brány a po nahození Andyho Greena z ostrého úhlu a levého křídla skvělou tečí puk poslal do díry na přední tyči, kde si Casey DeSmith nedokázal pohlídat mezeru mezi vyrážečkou a pravým betonem! Devils v Pittsburghu podruhé vedou – 3:2! Asistence: Andy Greene a Travis Zajac.
    37:02 Matt HUNWICK - 2:2
     
    37:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jake Guentzel na pravém křídle nahodil puk od hrazení před bránu, kam si najel MATT HUNWICK a skvělou tečí puk usměrnil v mezikruží nad vyrážečkou Keitha Kinkaida do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Penguins dokázali odpovědět – 2:2! Asistence: Jake Guentzel.
    24:25 Taylor HALL - 1:2
     
    24:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Damon Severson prudkou střelou zápěstím z vrcholu mezikruží orazítkoval horní tyč a na pravém křídle z ostrého úhlu dorazil puk těsně nad ledem do brány TAYLOR HALL! Devils využili přesilovou hru a otočili utkání na svou stranu! Asistence: David Severson a Travis Zajac.
    12:19 Kyle PALMIERI - 1:1
     
    12:19
    Devils právě vstřelili branku!
    KYLE PALMIERI po kolmé přihrávce Taylora Halla napřáhl na vrcholu levého kruhu ke krásné střele zápěstím přes clonícího Jamieho Oleksiaka, která nad vyrážečkou Caseyho DeSmitha zamířila k přední levé tyči! Devils srovnali krok a je to 1:1. Asistence: Damon Severson a Taylor Hall.
    08:17 Sidney CROSBY - 1:0
     
    08:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Keith Kinkaid nedokázal udržet střelu Briana Dumoulina od modré čáry a puk zůstal ležet v brankovišti, čehož využil SIDNEY CROSBY, který skvěle clonil před bránou v pohodě u levé tyče dorazil kotouč po ledě do sítě! Pittsburgh udeřil jako první a vede 1:0! Devils si vzali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, jenže neuspěli a přišli o oddechový čas. Asistence: Brian Dumoulin a Jake Guentzel.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Crosby (Dumoulin, Guentzel), 38. Hunwick (Guentzel) – 13. Palmieri (Severson, Hall), 25. Hall (Severson, Zajac), 46. Noesen (A. Greene, Zajac)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Dumoulin, Letang (A), Määttä, J. Schultz, Hunwick, Oleksiak – Guentzel, Crosby (C), Rust – Hagelin, Malkin (A), Hörnqvist – Sheary, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Sheahan, Rowney. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Palmieri – Grabner, Zajac (A), Noesen – Wood, Zacha, Bratt – Coleman, Boyle, Stafford. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Ian Walsh. Čároví: Derek Amell, James Tobias

    Diváci: 18581
    ocianews.com