Boston – Carolina 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – New Jersey 2:3 (kon.) | Washington – Ottawa 3:2 (kon.)
Florida – Toronto 3:2 (po pr.) | Minnesota – St. Louis 8:3 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:6 (kon.)
Dallas – Calgary 2:0 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Los Angeles Kings
Středa 28.02.2018, 04:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Jeff CARTER - 1:4
     
    58:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER se po nahození Anžeho Kopitara z pravého kruhu prosadil na vzdálenější levé tyči skvělou tečí, když puk poslal po ledě mezi betony Maximea Lagacého a využil přesilovou hru 5 na 3! Asistence: Anže Kopitar a Dion Phaneuf.
    39:30 Anže KOPITAR - 1:3
     
    39:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANŽE KOPITAR na pravém křídle nabral rychlost a z kruhu pro vhazování se natlačil před dvěma protihráči před bránu, kde na vzdálenější levé tyči po skvělém potažení puku zamířil zápěstím z úhlu do odkryté brány! Asistence: Alex Iafallo.
    26:56 Tyler TOFFOLI - 1:2
     
    26:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Deryk Engelland a Reilly Smith si nerozuměli na obranné modré čáře, čehož využil TYLER TOFFOLI, který na levém křídle rychle zavezl puk do pásma a z bodu kruhu pro vhazování na přední tyči propálil Maximea Lagacého!
    08:36 Kyle CLIFFORD - 1:1
     
    08:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ryan Carpenter nepochopitelně od obranné modré čáry přihrával dozadu před vlastní bránu a namazal puk na hůl KYLEA CLIFFORDA, který z blízkosti vymetl pravý horní roh brány! Obrovská chyba, po které je ve Vegas vyrovnáno.
    05:27 William KARLSSON - 1:0
     
    05:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jack Campbell nedokázal udržet střelu Jonathana Marchessaulta z levého kruhu, čehož u pravé tyče využil WILLIAM KARLSSON a procedil puk do brány! Vegas sice nevyužilo přesilovou hru, krátce na to se ale ujalo vedení! Asistence: Jonathan Marchessault a Reilly Smith.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. W. Karlsson (Marchessault, R. Smith) – 9. Clifford, 27. Toffoli, 40. Kopitar (Iafallo), 59. J. Carter (Kopitar, Phaneuf)


    Vegas Golden Knights: Lagacé (M.-A. Fleury) – McNabb, Schmidt, Sbisa (A), Engelland (A), Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Perron, Haula, Tuch – Tatar, Eakin, Hyka – Nosek, Carpenter, Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Forbort, Doughty (A), Martinez, Phaneuf, Muzzin, Folin – Rieder, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter (A), Toffoli – Iafallo, Kempe, N. Thompson – Clifford, Amadio, T. Mitchell. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Dan O'Halloran. Čároví: Jonny Murray, Mark Shewchyk

    Diváci: 18328
    ocianews.com