Chomutov – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:4 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 4:5 (2:3 po s.n.) | Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.) | Sparta – Zlín 3:2 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 28.02.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Vladimír RŮŽIČKA - 3:2
     
    60:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Skórují ovšem domácí, kteří si připisují bonusový bod! VLADIMÍR RŮŽIČKA dostal přihrávku do jízdy a unikal sám na Šimona Hrubce, kterého střelou mezi betony překonal a zařídil svému celku důležitý bod navíc. Asistence: Michal Vondrka a Štěpán Lukeš.
    59:54 Ondřej KOVAŘČÍK - 2:2
     
    59:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům se ovšem daří vyrovnat a utkání půjde do prodloužení! Štěpán Lukeš střelu od modré čáry vyrazil před sebe, bekhendem se dokázal do odkryté branky prosadit mladý útočník ONDŘEJ KOVAŘČÍK! Asistence: Vladimír Roth a Erik Hrňa.
    41:50 Jakub PETRUŽÁLEK - 2:1
     
    41:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní se Ocelářům již průnik povedl a opět je to jen o jednu branku! JAKUB PETRUŽÁLEK se dostal přes dva bránící hráče jako nůž máslem. Následně se hostující útočník dostal do kličky, kterou zakončil střelou nad beton roztaženého Lukeše. Asistence: Bohumil Jank.
    40:37 Petr KOBLASA - 2:0
     
    40:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se domácí již prosadili a vedou již o dvě branky. Dávid Skokan si najel až před brankáře Hrubce, ale nezakončil. Posunul kotouč jen na PETRA KOBLASU, jenž zakončoval do odkryté klece! Asistence: Dávid Skokan a Jiří Smejkal.
    36:03 Nicolas HLAVA - 1:0
     
    36:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí čtvrtá lajna dnes hraje aktivně a dočkala se vytoužené branky! Po dobré práci dvojice Lauko – Šťovíček se dostal kotouč před branku na NICOLASE HLAVU, jenž zamířil do přední šibenice. Asistence: Martin Šťovíček a Jakub Lauko.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 37. Hlava (Šťovíček, Lauko), 41. Koblasa (Skokan, Smejkal), 61. V. Růžička (Vondrka, Š. Lukeš) – 42. Petružálek (Jank), 60. O. Kovařčík (Roth, Hrňa)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Knot, Valach, Dietz, Flemming, L. Chalupa, Slovák, Szathmáry – Koblasa, Smejkal, Skokan – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Poletín, Huml, Vantuch – Lauko, Šťovíček, Hlava.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček, M. Doudera, D. Musil, Roth, Jank, L. Kovář, Zahradníček – Rákos, Marcinko, Martin Růžička – Dravecký, R. Vlach, Hrňa – Adamský, Polanský, Petružálek – Chmielewski, Cienciala, O. Kovařčík.

    Rozhodčí: Lacina, Kika – Hynek, Gerát.

    Diváci: 3 845
    thejrc.org