Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 5:1 (kon.) | David Servis – Žďár n/S 3:7 (kon.)
Klatovy – Kolín 3:0 (kon.) | Tábor – Nymburk 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 12:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 5:3 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 3:4 (kon.)
Kobra – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
3:7 (1:1, 1:3, 1:3)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 28.02.2018, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar, České Budějovice • 2. liga skupina Střed (ČR) • 36. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – L. Kříž, J. Kříž, Macháček, Michal, Škopek, Babčuk, Farka – Marek, Šulčík, Trummer st., Sumerauer, Bárta, Vylíčil, Jindra, Ferebauer, Zayml, Svoboda

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Radosta) – Pleva, Poizl, Peslar, Klodner, Sedláček, Kolda, Hort – Konečný, Štěpánek, Bureš, Beneš, Stehlík, Gregar, Nagy, Krupka, Gergel, Kovářů, Střecha, Dospěl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:35
    Jako první se do útočného pásma podívali domácí hráči. Roman Šulčík pálil z větší vzdálenosti, jenže jeho pokus až ke Slámovi neprošel. Některý z hráčů ho srazil mimo.
     
    01:42
    Martin Nagy vjel do útočné třetiny, aby nahodil puk na Milana Dudáčka. Ten se však vzrušovat nemusel, pokus hostujícího útočníka šel mimo.
     
    02:14
    Do lepší střelecké pozice se dostával Lukáš Gergel, který nakonec pálil zhruba z prostoru mezi oběma kruhy. Dudáček byl proti jeho pokusu ale pozorný.
     
    03:54
    Jiří Bárta dojížděl klouzající puk, ovšem Sláma k němu měl o něco blíže, a proto ho ukryl pod svou rukavici.
     
    05:25
    Do dobré pozice si najel Jan Trummer starší. Chvíli puk podržel a poté střílel na bližší tyč, jenže puk kolem ní jen prosvištěl.
     
    06:03
    Žďár právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku v utkání, a ta jde na stranu hostů! Na brankovišti byl nejpohotovější PETER BENEŠ, jenž došťouchal kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Ondřej Kovářů, Ondřej Stehlík.
     
    07:21
    Již ze středního pásma nahodil puk na hostující branku Jan Kříž. Sláma proti puku včas vyjel a schoval ho do lapačky. Následně puk rozehrává na své spoluhráče.
     
    07:42
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Kříž – 2 min., podražení).
     
    08:21
    Poprvé v přesilové hře se dostávají Žďárští do pásma. Před dojíždějícím Ondřejem Kovářů Milan Dudáček raději přikryl puk.
     
    09:01
    Plamenům zatím početní výhoda vůbec nevychází. Puk z obranné třetiny nyní vyvezl Marek Jakub a formace servismanů na oslabení může jít střídat.
     
    10:26
    Kříž je zpět na ledové ploše. Poté měl Lukáš Gergel dobrou šanci, ovšem zblízka branky jej Milan Dudáček vychytal, a podržel tak svůj tým.
     
    11:32
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Kolda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:08
    Před brankoviště si nebezpečně sjížděl Jiří Bárta, ke kterému se ale nakonec puk neodrazil. Plameny se následně osvobozují.
     
    13:32
    Josef Kolda se vrací na ledovou plochu, domácímu týmu se přesilová hra nevyvedla podle představ.
     
    14:44
    Domácí se dostali z obranné třetiny a vyjeli do rychlého protiútoku. Adam Vylíčil měl puk před Slámovo brankou na bekhendu, jenže se k němu vrátil hostující obránce a případnou střelu mu překazil.
     
    15:43
    Mohlo být vyrovnáno! Po delší době se dostali do vyloženější šance také servismané. Na brankovišti se pokusil se svou dorážkou srovnat stav utkání Jakub Marek, ale Sláma puk drží.
     
    16:50
    Kotouč se dostal mimo hrací plochu. Bude se vhazovat po levici Dudáčka.
     
    17:11
    Vůbec ne špatný pokus od modré čáry vyslal ze své hole Josef Kolda. Některý z hráčů před brankou do střely pravděpodobně ještě sáhl, nicméně puk vypadl těsně mimo tyč.
     
    17:49
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Důležitá branka pro domácí servismany. JIŘÍ BÁRTA po samostatné akcí srovnává stav zápasu! Bez asistence.
     
    18:52
    Martin Gregar hledal přihrávkou před domácí branku některého ze spřízněných hráčů. Žádný z hostů se ale až ke střeleckému pokusu nedostal.
     
    19:29
    Z rohu kluziště se vymanil Roman Šulčík. Domácí kapitán se dostal až ke střele a z levé strany z pohledu brankáře to zkusil k bližší tyči. Sláma se přemístil včas a kotouč uschoval ve své výstroji.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou prvních dvacet minut, po kterých je stav vyrovnaný 1:1. Za domácí tým se prosadil Jiří Bárta, na straně Žďáru to poté byl Peter Beneš.
    Další perioda začne přibližně v 18:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:49
    Jeden z hostujících hráčů zůstal ležet na ledě po souboji za Dudáčkovo brankou. Po chvíli se ale zvedá a bude v pořádku. Sudí vylučovat nebudou.
     
    21:38
    Jiří Bárta se pokusil proháčkovat až do zakončení, nicméně byl puku zbaven. Na druhou stranu tak míří Plameny.
     
    22:02
    Se střelou Jakuba Konečného neměl Dudáček žádné problémy. Přízemní pokus domácí brankář vyráží betonem vysoko do ochranné sítě.
     
    23:06
    Od modré čáry z otočky nahazoval na branku Jakub Marek. Puk ještě ztečoval domácí hráč před brankou, jenže ne mezi tři tyče.
     
    24:02
    Michal Michal nevyvezl puk z obranného pásma. Následně domácí neuspěli ani s další rozehrávkou. Ta tentokrát skončila na zakázaném uvolnění.
     
    24:55
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny jdou opět do vedení! Domácí obrana poněkud zaváhala, čehož využil přesnou trefou MARTIN NAGY. Asistence: Lukáš Gregar, Lukáš Bureš.
     
    25:24
    Servismané se pokoušejí o bleskovou odpověď. Nyní si vytvořili v pásmu menší tlak, na který Plameny reagují vyhozením na zakázané uvolnění. Hra se tedy přestěhuje před Slámu.
     
    26:43
    Od modré čáry nahazoval Michal Michal. Kotouč se dostal až ke Slámovi, který jej zastavuje svými betony.
     
    27:32
    Mohlo být srovnáno! Ferebauer poslal skvělou přihrávku na jednoho ze svých spoluhráčů, který se ocitl před Slámou zcela sám. Žďárský brankář tento minisouboj ale vyhrál, tudíž vedení hostů trvá.
     
    29:08
    Petr Štěpánek při přechodu přes modrou čáru nabral dobrou rychlost, ke střele z úhlu se ale díky bránění domácího beka neprotlačil. Na druhé straně kryje střelu pozorný Sláma.
     
    30:38
    Nepovedená přihrávka servismanů dostává domácí z útočného pásma pryč. Uvidíme, co předvedou na druhé straně hosté.
     
    31:09
    Žďár právě vstřelil branku!
    Na druhé straně jdou hosté do dvoubrankového vedení! Po přihrávce Lukáše Bureše se ke střele dostal PETER BENEŠ, který si před Dudáčkem počínal nejlépe, jak mohl. Asistence: Lukáš Bureš.
     
    32:10
    Dlouhán Lukáš Hort se dostal ke střeleckému pokusu. Z bekhendové strany ale poslal střelu mimo levou tyč z pohledu brankáře.
     
    33:06
    Po křídle jen s kotoučem na holi Jiří Ferebauer, který zkusil ohrozit hostující branku střelou zpoza obránce, avšak netrefil ideálně. Na druhé straně musí Dudáček krýt nebezpečnou střelu zblízka. To se mu povedlo na výbornou. Bude se vhazovat.
     
    34:46
    Před brankou Jiřího Slámy se zjevil Jiří Ferebauer, nicméně byl ve velkém střeleckém úhlu, a proto zkusil poslat přihrávku před brankoviště. Tam nikdo ze servismanů nebyl.
     
    35:33
    Mohlo to být o jedinou branku! Do samostatného úniku se vydal Lukáš Jindra. Párkrát zamíchal s kotoučem, poté ale otřel puk jen o pravou Slámovu tyč!
     
    37:02
    Rozhodčí měl zdviženou pravačku na znamení toho, že bude vylučovat z řad hostů. Po poradě s dalšími dvěma rozhodčími ale trest ruší.
     
    37:25
    Lukáš Sumerauer našlápl ve středním pásmu a dostal se až do zakončení. To nebylo vůbec špatné, Sláma ho ale krotí v lapačce.
     
    37:32
    David Servis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hráči už prohrávají jen o jediný přesný zásah. Hned po vhazování se kotouč dostal na hůl LUKÁŠE SUMERAUER, a ten už byl o něco úspěšnější než před malou chvílí. Asistence: Jiří Bárta.
     
    39:01
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďárští na branku domácích odpovídají velice rychle! Lukáš Gergel bojoval o puk u mantinelu, načež ho skvěle poslal před branku, kam si sjel ONDŘEJ STEHLÍK, jenž tuto slibnou šanci proměňuje bez problémů. Asistence: Lukáš Gergel.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďárští jdou do tříbrankového náskoku, který budou muset dotahovat, pokud pomýšlejí na bodový zisk. LUKÁŠ KRUPKA využil zaváhání jednoho z domácích obránců, čímž se dostal k puku. Následně z první Dudáčka propálil. Bez asistence.
     
    41:48
    Sedlák posunul puk na domácí brankoviště, kde kotouč odpaluje na svého spoluhráče Milan Dudáček.
     
    42:34
    Hostující plameny si nerozuměli při založení útočné akce, kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    43:30
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Bárta – 2 min., držení).
     
    44:13
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Šulčík – 2 min., podražení).
     
    44:13
    David Servis jde do tří! Dvojnásobná přesilová hra bude trvat více než minutu. Pokud tedy nedojde k jejímu proměnění!
     
    45:30
    Martin Pleva si sjel do nebezpečné palebné pozice, jenže trefil jen prvního clonícího hráče. Plameny se následně osvobozují.
     
    46:13
    Roman Šulčík se vrací na ledovou plochu, což znamená, že přesilovka pět na tři z pohledu hostů zůstává neproměněna!
     
    47:27
    Domácí ještě zkusí zaútočit na bodový zisk. Nyní od modré zkusil své štěstí Michal Michal, jenže proti jeho pokusu Sláma včas zaklekl a puk lapil.
     
    48:44
    Jakub Marek posunul puk domácímu kapitánovi Romanu Šulčíkovi. Ten napálil kotouč z první, nicméně mezi tři tyče svůj projektil neposlal.
     
    49:28
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny dávají svůj šestý gól, což pro domácí znamená vcelku velké komplikace s ohledem na bodový zisk. ONDŘEJ KOVÁŘŮ se po přihrávce od Beneše dostal do úniku. Před českobudějovickým brankářem zasekl kotouč a následně jej poslal za brankovou čáru. Asistence: Peter Beneš, Lukáš Hort.
     
    50:40
    Kotouč po rozehrávce servismanů končí až za Slámovo svatyní. Tedy icing.
     
    51:34
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Sedláček – trestné střílení, sekání).
     
    51:34
    Trestné střílení jel Jakub Marek! Sláma proti pokusu domácího útočníka zalehl a betony pokus vytěsnil.
     
    53:10
    Na ledové ploše se toho nyní moc neděje. U puku je spíše Žďár, který se ale nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    54:22
    Po delší době jsme viděli také střelecký pokus. Ten vzešel z hole některého hostujícího hráče. S tímto pokusem neměl Dudáček výraznější problémy, puk v poklidu ukryl ve výstroji.
     
    54:42
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na tříbrankový rozdíl, avšak do konce třetí třetiny zbývá něco málo přes pět minut. U branky hostí se k puku dostal ADAM VYLÍČIL a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Macháček, Lukáš Sumerauer.
     
    56:01
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Sedláček – 2 min., sekání).
     
    56:30
    Nezbývalo mnoho a Adam Vylíčil se mohl radovat z druhé trefy. Pokusil se několikrát dorazit puk za brankovou čáru, Radosta kotouč za brankovou čáru ale nepropouští!
     
    58:00
    Hosté hrají v plném počtu. Hrají se také poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:43
    Žďár právě vstřelil branku!
    Je hotovo! ONDŘEJ STEHLÍK předvedl velmi dobrou samostatnou akci, když přejel celé útočné pásmo a následně položil domácího brankář. Poté pro něj zasunutí puku do branky nebylo problém. Bez asistence.
     
    Konec zápasu. (20:08:51)

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 18. Bárta, 38. Sumerauer (Bárta), 55. Vylíčil (Macháček, Sumerauer) – 7. Beneš (Kovářů, Stehlík), 25. Nagy (Gregar, Bureš), 32. Beneš (Bureš), 40. Stehlík (Gergel), 41. Krupka, 50. Kovářů (Beneš, Hort), 59. Stehlík


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – L. Kříž, J. Kříž, Macháček, Michal, Škopek, Babčuk, Farka – Marek, Šulčík, Trummer st., Sumerauer, Bárta, Vylíčil, Jindra, Ferebauer, Zayml, Svoboda
    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (41. Radosta) – Pleva, Poizl, Peslar, Klodner, Sedláček, Kolda, Hort – Konečný, Štěpánek, Bureš, Beneš, Stehlík, Gregar, Nagy, Krupka, Gergel, Kovářů, Střecha, Dospěl
    ocianews.com