Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 5:1 (kon.) | David Servis – Žďár n/S 3:7 (kon.)
Klatovy – Kolín 3:0 (kon.) | Tábor – Nymburk 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 12:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 5:3 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 3:4 (kon.)
Kobra – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 28.02.2018, 18:002. liga skupina Východ • 49. kolo
Partner:
     
    29:15
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnická radost nebere konců, domácí vedou už 5:1! Tentokrát Kubáně překonal ONDŘEJ SLUŠTÍK a brankář Poruby odjíždí střídat. Asistence: Adam Červenka, Michal Vyčesaný.
     
    28:18
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice navyšuje svůj náskok, vede už 4:1! Nejprve Kubáň trochu zaváhal při rozehrávce a o malý okamžik později už mohl lovit puk po střele PATRIKA GOLY, ze své branky. Pro Golu je to druhý gól v zápase. Asistence: Marek Bail, Jakub Mach.
     
    18:08
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět dvoubrankové vedení! Gól zařídila stejná formace jako úvodní branku zápasu. Kofroň tentokrát nahrál PATRIKU GOLOVI a ten svou přesně mířenou střelou překonal Kubáně. Asistence: Adam Kofroň, Daniel Hrubý.
     
    16:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se dostává znovu na dostřel jedné branky, snižuje na 1:2! První střela MARKA KALUŽI z mezikruží ještě skončila vedle. Puk se ale odrazil zpět před branku a to už ten samý hráč nezaváhal a skóroval. Asistence: David Ballner, Jakub Gelnar.
     
    14:41
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice navyšuje své vedení na 2:0! První střelu Krutila ještě Kubáň chytil, ale na dorážku MICHALA VYČESANÉHO už svým betonem nedosáhl. Asistence: Michal Krutil, Martin Tomášek.
     
    05:35
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Po jednoduché akci se dostává Kopřivnice do vedení! Domácí zavezli kotouč do útočného pásma, vypálil DANIEL HRUBÝ a dokázal překonat brankáře Poruba Andrease Kubáně. Asistence: Jiří Pargač.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 6. Hrubý (Pargač), 15. Vyčesaný (Krutil, Tomášek), 19. Gola (Kofroň, Hrubý), 29. Gola (Bail, Mach), 30. Sluštík (Červenka, Vyčesaný) – 17. Kaluža (Ballner, Gelnar)


    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Štěpánek, Heinzl, Marek (A), Krutil, Bail, Fojtík, Merenda – Červenka, Pargač, Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík (C), Mach, Suchý, Bartošák (A), Pěnčík, Kofroň, Gola
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kubáň (30. Zavadil) – Dresler (A), Slavík, Janota, Fišera, Kaluža, Hryciow, Puškár, Adam – Ballner, Haas (A), J. Káňa, Finsterle, Luka, Fojtík, Zachar (C), Jaroš, Nestrašil, Gelnar, Ollender, T. Káňa
    ocianews.com