Chomutov – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:4 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 4:5 (2:3 po s.n.) | Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.) | Sparta – Zlín 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (2:1, 1:1, 1:0) Stav série: 2:0
AZ Havířov
Středa 28.02.2018, 17:30 • Budvar aréna (kapacita: 6421 diváků) • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítejte při sledování 2. čtvrtfinále WSM ligy mezi českobudějovickým Motorem a havířovským AZetem. Úvodní buly bude vhozeno v Budvar aréně ve středu v 17.30.
     


    ČEZ Motor České Budějovice

    Motor platí v sérii s Havířovem za favorita na postup a je také jeden z aspirantů na účast v baráži. Tomu ale příliš nenasvědčovaly výsledky Českobudějovických v poslední čtvrtině základní části. V ní přišlo hned sedm proher, šest z nich bylo na venkovních hřištích, kde se svěřencům Mariana Jelínka nedaří dlouhodobě. Ohlédneme-li se za venkovními duely Motoru, uvidíme bilanci šestnácti proher a deseti výher. Naopak v domácích duelech je to z pohledu hokejistů z pod Černé věže o něčem jiném. Soupeři si do Budvar arény pro body zkrátka nejezdí, což dokazuje i to, že pouhé Kladno a Prostějov zde dokázali zvítězit.

    Nejproduktivnějším hráčem Motoru v základní části byl Václav Nedorost. Zkušený útočník, který si zahrál i NHL, posbíral 43 bodů za 16 gólů a 27 asistencí. V poslední době se ale v českobudějovickém dresu rozstřílel především Luboš Rob, jenž se s 22 přesnými trefami dělil v tabulce produktivity po základní části o čtvrté místo s karlovarským Jakubem Flekem. Z obránců v českobudějovickém týmu na tom byl nejlépe Zdeněk Kutlák s 11 zásahy a 14 asistencemi. Nejvíce prostoru mezi třemi tyčemi dostával brankář Petr Kváča. Za 32 utkání si připsal úspěšnost zákroků 92,25 % a průměrně 1,75 obdržených gólů na zápas. Právě Petr Kváča začal v play off jako jednička týmu z jihočeské metropole. Záda mu bude ze střídačky krýt David Gába. Kdyby se některému z gólmanů něco přihodilo, do hry bude připraven také Ondřej Bláha.
     


    AZ RESIDOMO Havířov

    Havířov si účast ve vyřazovacích bojích zajistil v předposledním kole v souboji proti Přerovu. Rozhodovalo se o tom, na jakém místě AZet skončí. Na sedmém místě Slezané vydrželi, a do play off jim byl tedy přisouzen českobudějovický Motor. Druhý celek po základní části ale určitě nečeká nic lehkého. Havířovští totiž nevstupují do série proti Českobudějovickým se špatnou formou. Ještě tři kola před koncem drželi vítěznou šňůru, jež čítala sedm výher, poté ale Slezané dvakrát zaváhali. Ve zmíněné vítězné sérii AZet porazil například karlovarskou Energii nebo Jestřábi z Prostějova.

    V kanadském bodování se v tomto celku dařilo v základní části nejlépe Marku Kalusovi a Romanu Rácovi. Oba útočníci získali přes třicet bodů. V obranných řadách byl nejproduktivnější Radek Havel s 16 body. V brance vystřídal Havířov tuto sezónu již sedm (!) brankářů. Výraznou stopu zde zanechal také Ondřej Bláha, nyní již brankář Českých Budějovic. Bláha v havířovském dresu odchytal 27 utkání s 92,54 % úspěšností zákroků.
     


    1. utkání v sérii

    Motor ČB – AZ Havířov 5:0 (1:0, 2:0, 2:0), branky a nahrávky: 16. Nedorost (Dostálek, Vampola), 21. Vampola (Kutlák, Nedorost), 35. Nedorost (Vampola), 44. L. Květoň (Vampola), 59. Vráblík (Mikyska, Kváča). Rozhodčí: Dědek, Obadal – Kotlík, Polák. Vyloučení: 3:7. Využití: 2:0. Diváci: 5704.

    Motor ČB: Kváča – Kutlák, Čáp, F. Novák, Fillman, Vráblík, Kučný – L. Květoň, Vampola, Nedorost – Čermák, Rob, Jonák – Dostálek, J. Mikyska, Heřman – M. Bárta, Galamboš, Nejezchleb.
    AZ Havířov: Růžička – Krisl, Staněk, Luža, Dudek, R. Havel – M. Kalus, Maruna, Sikora – L. Bednář, Rác, Fronk – Kotala, Hudeček, Tomi – Kanko, Pořízek, Gřeš – Matai, Bambula.

    První utkání patřilo jednoznačně Jihočechům. Ti dali zapomenout na nevydařený závěr základní části, výkonem plným elánu zejména v prvních dvou třetinách svého soupeře přehrávali a první formace Květoň-Vampola-Nedorost obstarala čtyři góly domácích. Havířovští toho moc nepředvedli, akorát v poslední třetině se snažili domácí vyprovokovat.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Kutlák (C), Čáp, F. Novák (A), Fillman, Vráblík, Kučný, Kachyňa – L. Květoň, Vampola, Nedorost (A) – Čermák, Rob, Jonák – Dostálek, J. Mikyska, Heřman – M. Bárta, Galamboš, Martin Novák.

    AZ RESIDOMO Havířov: Martin Růžička (Matoušek) – Krisl (C), Chroboček, R. Havel, Matai, Luža, Dudek, Mrowiec – Kotala, Maruna, Tomi – M. Kalus, L. Bednář, Sikora (A) – Kanko, Pořízek, Fronk – Bambula, Cihlář, Gřeš.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kokrment, Malý.
     
    Hezké pozdní odpoledne z Českých Budějovic, kde už se dnes na místních zamrzlých řekách Vltavě a Malši odehrál bezpočet hokejových utkání. To hlavní však bude mít úvodní buly v 17.30 v Budvar aréně a Jihočeši půjdou do druhého čtvrtfinále podpořeni včerejší výhrou. Domácí udělali v sestavě jedinou změnu. Martin Novák nahradil Richarda Nejezchleba. Hosté trošku zatočili se složením obranných i útočných řad. Uvidíme, jestli to přinese kýžený efekt.
     
    Hráči obou celků už krouží po ledové ploše, dorazil už i kvartet sudích, a tak za pár desítek vteřin začneme.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Domácí nalezli na soupeře hned od úvodu, hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    01:38
    První ofenzivní zkušenost mají dnes za sebou už i hokejisté AZetu, ke střele se však zatím nedostali.
     
    01:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Z prvního pokusu na branku jdou hosté do vedení a to je přesně to, co Havířov potřeboval. Do otevřené obrany vyrazil Jakub Dudek, posunul kotouč doleva na RADKA POŘÍZKA, jenž přesnou střelou pod břevno otevírá skóre. Asistence: Jakub Dudek.
     
    02:45
    O vyrovnání se pokusil Kutlák, z dobré pozice ale Růžičkovu klec přestřelil.
     
    03:38
    Elegantní Nedorost šikovně uvolnil Květoně, jenž zakončil bekhendem. Z úhlu ale Růžičku nepokořil.
     
    04:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Radost hostí netrvala dlouho a začínáme od nuly. Gólová akce Motoru začala dobrým důrazem Čermáka v rohu, díky kterému získal kotouč Vít Jonák. Domácí forvard od mantinelu nahodil puk na Růžičku, který jej jen vyrazil před sebe a MILOSLAV ČERMÁK pohotovou dorážkou dokončil akci, kterou sám započal. Asistence: Vít Jonák, Luboš Rob.
     
    05:42
    Oba celky si vyměnily úvodní pozdravy a jsme zvědavi, jaký průběh bude mít utkání v dalších minutách.
     
    06:19
    Na ledě zůstává ležet po tvrdém ataku Kotala domácí útočník Lukáš Květoň. Opakovaný záběr prozradil, že šlo o nevybíravý zákrok, při němž měl havířovský útočník ruce hodně vysoko. Uvidíme, jak situaci sudí rozhodnou.
     
    06:19
    Jakub Kotala (HAV) – 5 minut + osobní trest do konce utkání. Tak havířovský forvard v utkání dohrál, Květoň je zdá se v pořádku. Začíná pětiminutová přesilovka domácích.
     
    06:49
    Jihočeši se zatím nedostali do zakončení, času však mají ještě dostatek.
     
    07:02
    Přesilovka Motoru bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    07:06
    Ránu kapitána Kutláka brankář Slezanů viděl a ukryl v lapačce.
     
    07:58
    V předbrankovém prostoru zahrozil Galamboš, bekhend slovenského centra se mezi tři tyče nevešel.
     
    09:03
    Domácí se nemohou napevno usadit v útočném pásmu, k dispozici mají ještě dvě minuty přesilovky.
     
    10:09
    Párkrát to v hledišti zahučelo, ale Jihočeši si nadále nedokázali vypracovat v dlouhé přesilovce žádnou velkou šanci.
     
    10:54
    Naopak po dalším vyhození už to pro AZet vypadá dobře.
     
    11:29
    V samotném závěru přesilovky zaváhal Filip Novák a Tomáš Greš se řítil sám na Kváču. Nebyl sice v optimální pozici, ale byla to velká příležitost! Kváča útočníka dobře vystál a nedal mu prostor k zakončení.
     
    12:45
    Jako vosy létali po hostujících obráncích Vampola s Nedorostem. Nakonec jejich forčeking přinesl zisk kotouče a následnou ránu Fillmana, kterou Martin Růžička v hostující brance zastavil lapačkou.
     
    13:13
    Zakázané uvolnění AZetu.
     
    13:28
    Bez dlouhého přemýšlení poslal kotouč na branku z levého kruhu Heřman. Jeho pokus po ledě udržel Růžička před Dostálkem a dalšími dorážejícími.
     
    14:36
    Icing také na straně domácích. Směrem dozadu hrají oba týmy hodně zodpovědně, nikdo nechce udělat zbytečnou chybu.
     
    15:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se ujímají poprvé ve druhém čtvrtfinále vedení. Situaci tři na tři vyřešili hosté špatně, nerozebrali si hráče a Michal Bárta pod sebe mazácky uvolnil MARTINA NOVÁKA. Jeho první ránu zablokoval obětavým zákrokem Tomi, následná dorážka do prázdné branky už však byla pro Nováka formalitou, protože brankář Růžička rovněž reagoval na prvotní střelu. Asistence: Michal Bárta.
     
    16:49
    Mohlo to být o dva! Čermák hledal chytře před brankou najíždějícího Roba, jehož teči chyběly centimetry!
     
    17:49
    Domácím dodal vedoucí gól křídla a na ledě nyní vládnou. Havířov by si naopak asi aktuálně přál, aby s jednobrankovým mankem odcházel do kabin.
     
    18:11
    Tak jsem to hostům skoro zakřikl! Sikora vyslal do úniku Bednáře, který tváří v tvář Kváčovi neuspěl!
     
    18:11
    Marek Sikora (HAV) – 2 minuty za nedovolené bránění. Hosté akci dohrávali a příliš důrazný Sikora povalil brankáře Kváču v brankovišti.
     
    18:45
    Domácí potřetí rozvlnili síť, gól však neplatí, protože pár vteřin před tím byla posunuta havířovská branka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství druhého čtvrtfinále je za námi, Motor vede 2:1. Lepší start však měli hosté, kteří z první střely šli do vedení díky Pořízkovi. Zaskočení Jihočeši brzy vyrovnali díky šikovnému Čermákovi. Pak sice Českobudějovičtí nevyužili dlouhou přesilovku, ale do vedení se stejně dostali, když se nadvakrát trefil Martin Novák. Rob pak mohl vedení Motoru navýšit, naopak Bednář mohl vyrovnat, takže stav 2:1 je poměrně zasloužený. Druhá třetina začne v 18:25.
     
    Statistiky po 1. třetině:

    Střely na branku: 11:7
    Střely mimo: 5:1
    Zblokované střely: 5:3
    Vhazování: 13/17 – 4/17
    Vyloučení: 0:1, navíc Kotala (Havířov) 5 min. a do konce utkání
    Využití: 0:0
     
    Domácí jsou zpátky na ledové ploše, stejně jako čtveřice rozhodčích. Až dorazí havířovské Resimodo, zahájíme druhou třetinu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Zbytek přesilovky Motoru vypršel, hraje se pět na pět.
     
    20:37
    Nabídku Kutláka z rohu kluziště přečetl Růžička a nedovolil Nedorostovi zakončit.
     
    22:37
    Jakub Dudek (HAV) – 2 minuty za podražení.
     
    23:40
    Minutový zámek domácích skončil bez výrazného ohrožení Růžičky, hosté se osvobozují.
     
    24:37
    Nepříliš vydařená početní výhoda Motoru je u konce.
     
    24:54
    Další icing. Sledujeme poměrně rozháranou část utkání.
     
    25:40
    Domácí hráli v šesti, a tak si Havířov zahraje první početní výhodu. Trest odpyká Ondřej Kachyňa.
     
    26:33
    Povedený oblouček Filipa Nováka přes všechny čáry znamená úlevu pro domácí stranu.
     
    27:19
    Ofenzivní choutky Slezanů minimálně pro tuto chvíli přerušil hlavní sudí, který zaznamenal přihrávku rukou.
     
    27:40
    Kachyňa přesprintoval kluziště při svých pravděpodobně jediných třech vteřinách v utkání a domácí jsou kompletní.
     
    28:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nedůslednost domácích nechává Havířovu prostor pro vyrovnání. Krisl nahodil kotouč na Kváču, pak si jej znovu dobruslil a před brankou našel mezi soupeři JIŘÍHO FRONKA. Ten si počínal pohotově a zblízka propálil domácího brankáře. Asistence: Jiří Krisl.
     
    28:49
    Slezané mohli dovršit obrat! Opět dostal hodně prostoru před brankou Tomi, jeho ránu ještě Kváča vyrazil, ale na dorážku Fronka už by byl zřejmě krátký. Ke štěstí domácích hokejistů zamířil bývalý českobudějovický forvard jen do boční sítě!
     
    30:00
    Jelínkův tým je pod velkým tlakem a nemůže se dostat ze sevření svého soupeře. Kváča je v ohni střel.
     
    30:27
    Zakázané uvolnění je logickým vyústěním aktuálního dění na ledové ploše.
     
    31:07
    Nejzkušenější domácí hokejisté částečně zklidnili situaci.
     
    31:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A jakmile se srovnaly domácí řady, tak Vlastimil Dostálek na modré čáře šikovně prostrčil kotouč do jízdy rozjetému VÍTU JONÁKOVI, který bekhendovou kličku zakončil gólovým zakončením. Asistence: Vlastimil Dostálek.
     
    32:15
    AZet může skutečně litovat, že z velkého tlaku a řady dobrých šancí nedokázal vytěžit gól, který by jej vrátil do vedení. Naopak bude muset Režnarův celek znovu dotahovat.
     
    32:30
    Třetí gól naopak dodal Jihočechům opět trochu klidu na hokejky. Hostům aktuální situace moc neprospívá, během minuty třikrát vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    34:39
    Havířov přidal na aktivitě a agresivitě, zatím se však nemůže dostat do výraznější převahy.
     
    35:03
    Naopak na druhé straně mohl zakončovat Luboš Rob, ale syn asistenta domácího trenéra vyslal slabou ránu do Růžičkova levého betonu. Hra bude pokračovat po komerční pauze.
     
    35:36
    Další důrazné havířovské dohrání u mantinelu odnesl Roman Vráblík, na něhož si za brankou počíhal kapitán Krisl.
     
    35:36
    Otřesený domácí bek, který v základní části zaskakoval i v extraligové Plzni, odjel po svých na střídačku a snad bude v pořádku.
     
    36:48
    Kalus s Bednářem v obrovské šanci, sami byli před Kváčou, ale ani jeden z nich nedokázal přehodit beton domácího gólmana!
     
    37:11
    Marek Kalus (HAV) – 2 minuty za zdržování hry/vystřelení puku. Po zahozené šanci nabízí hostující forvard možnost Motoru.
     
    37:38
    Po ráně Vampoly od modré dorážel Mikyska do prázdné branky, kterou ale přestřelil. Nebyla to úplně lehká pozice, ale tohle domácí forvard rozhodně mohl dát!
     
    38:48
    V obrovské šanci také Dostálek, zblízka minul branku, i když byl před Růžičkou úplně sám!
     
    39:05
    Jiří Krisl (HAv) – 2 minuty za sekání. Domácí budou hrát šest vteřin pět na tři.
     
    39:20
    Hosté už jsou ve čtyřech a zvládli kritický moment.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také po druhé třetině vede Motor o jednu branku, tentokrát 3:2. Havířov dokázal po změně stran vyrovnat a měl velký tlak, v němž měl řadu šancí dokonce na otočení stavu. Jenže ty nevyužil a Motor trestal, když Jonák zakončil svůj únik gólovou tečkou. Pak mohli hosté opět vyrovnat, stejně tak mohli Jihočeši navýšit své vedení. Nestalo se, a tak opět platí, že stav 3:2 je poměrně spravedlivý. Závěrečná část má svůj začátek naplánovaný na 19:22.
     
    Statistiky po 2. třetině:

    Střely na branku: 18:17
    Střely mimo: 10:7
    Zblokované střely: 8:6
    Vhazování: 23/40 – 17/40
    Vyloučení: 1:4, navíc Kotala (Havířov) 5 min. a do konce utkání.
    Využití: 0:0
     
    Všechno připraveno pro začátek třetí třetiny, pojďme na ní!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:00
    Nedorost s Vampolou doráželi na brankovišti, k dorážce se však nedostali.
     
    41:31
    Hosté už jsou kompletní a budou muset útočit, aby se jim podařilo srovnat s domácími krok.
     
    42:14
    Před branku se tlačil Kalus, ale z mezikruží domácí klec přestřelil.
     
    42:39
    Po chybné českobudějovické rozehrávce protáhl Kváču střelec první branky Pořízek. Lapačka domácího gólmana však stála proti vyrovnání.
     
    43:16
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Teď pohotově nahazoval Kutlák a Heřman stál chvíli na brankovišti neobsazen. Kotouč k němu však z Růžičky nevypadl.
     
    44:41
    Hodně prostoru k zakončení dostal Lukáš Bednář, ale s možností naložil prachbídně střelou daleko pryč.
     
    45:11
    Po přerušení se dostavily první strkanice, kterých jsme dnes zatím mnoho neviděli.
     
    46:29
    Václav Nedorost (CEB) – 2 minuty za hákování. Po komerční přestávce rozehraje AZet přesilovou hru.
     
    47:08
    Havířovští se ke střele nedostali a naopak Jonák skoro frnkl do úniku. Kotouč k němu ale nedošel.
     
    48:09
    V dobré pozici se ocitl Tomi, leč trefil prvního před sebou stojícího obránce.
     
    48:29
    Nedorost je na ledě, Motor kompletní.
     
    49:01
    Po dlouhém přemýšlení, komu poslat přihrávku, zvolil Patrik Luža nechytatelný pas, který končí zakázaným uvolněním.
     
    49:31
    Icing i na druhé straně. Teď je to takový klid před bouří.
     
    51:24
    Vít Jonák (CEB) – 2 minuty za hákování. Poměrně přísné vyloučení domácího forvarda, nicméně Jonák už sedí na trestné lavici. Šance pro hosty na srovnání stavu.
     
    52:07
    Nahození havířovského kapitána od modré čáry bylo zakryto hradbou těl, Kváča si nakonec puk našel a ukryl v náruči.
     
    52:39
    Domácí tým osvobozuje Filip Novák, oba celky střídají.
     
    53:24
    Jelínkův tým nepříjemnou dvouminutovku zvládl a už je kompletní.
     
    53:42
    Kotouč v ochranné síti, po komerční přestávce se bude házet po Kváčově pravici.
     
    54:33
    Na dnešní utkání dorazilo 5803 diváků, což je o 99 více než na včerejší první čtvrtfinále.
     
    55:49
    Dostálek dorážel Čápovu nepřesnou ránu, Růžičku však nepropálil.
     
    56:19
    Hosté se chystají na závěrečný nápor.
     
    57:18
    Heřman mohl pojistit domácí vedení, ale svůj nájezd ze strany nekorunoval brankou.
     
    57:31
    Kváča přikryl kotouč, vhazovat se bude po jeho levici a hosté si zřejmě vezmou time out.
     
    57:31
    Měl jsem pravdu, AZet si bere oddechový čas a uvidíme, jestli zkusí hru v šesti už nyní.
     
    57:31
    Růžička zůstává na střídačce, Havířov jde do rizika v podobě hry bez brankáře!
     
    57:38
    Kanko operoval na brankovišti, ale Kváčova lapačka byla rychlejší a znovu přikryla kotouč.
     
    58:06
    Od modré střílel Krisl, ale českobudějovický muž s maskou měl odkrytý výhled a kotouč stáhl do své moci.
     
    58:15
    Hra je přerušena pro postavení mimo hru, Růžička se vrací do branky.
     
    58:52
    Růžička zpátky na střídačce, AZet opět v šesti.
     
    59:00
    Zakázané uvolnění Motoru, Vampola zbytečně zkoušel trefit odkrytou branku z těžké pozice.
     
    59:00
    ČEZ Motor České Budějovice si vyžádal oddechový čas.
     
    59:13
    Kotouč v rohu, hosté se nemohou dostat ke střele.
     
    59:21
    Až nyní, ale Kváča slabou ránu viděl a raději podržel.
     
    59:41
    Velký závar před Kváčou, domácí drží těsný náskok!
     
    59:50
    Ještě deset vteřin mají hosté na vyrovnání. Chystá se vhazování po pravici Petra Kváči.
     
    59:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! MARTIN HEŘMAN trefuje v poslední vteřině odkrytou branku a upravuje stav na konečných 4:2. Asistence: Petr Vampola.
     
    Konec zápasu.
     
    Druhé čtvrtfinále je u konce. Motor dnes nebyl tak dominantní jako v prvním čtvrtfinále, nicméně druhý bod v sérii Jihočeši získali. Havířovští dnes vedli, pak měli řadu možností získat náskok zpátky, ale nevyužili žádnou. Motor byl efektivnější a vede v sérii 2:0. Českobudějovičtí pojedou s příjemným náskok do dalekého Havířova, kde bude série pokračovat v sobotu a v neděli. Ode mne je to pro tuto chvíli vše, hezký zbytek večera.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku: 26:28
    Střely mimo: 11:9
    Zblokované střely: 9:9
    Vhazování: 35/63 – 28/63
    Vyloučení: 3:4, navíc Kotala (Havířov) 5 min. a do konce utkání
    Využití: 0:0 (20:10:04)

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 5. Čermák (Jonák, Rob), 16. Martin Novák (M. Bárta), 32. Jonák (Dostálek), 60. Heřman (Vampola) – 2. Pořízek (Dudek), 29. Fronk (Krisl)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Čáp, Kutlák (C), F. Novák (A), Fillman, Vráblík, Kučný, Kachyňa – L. Květoň, Vampola, Nedorost (A) – Čermák, Rob, Jonák – Dostálek, J. Mikyska, Heřman – M. Bárta, Galamboš, Martin Novák.
    AZ Havířov: Martin Růžička (Matoušek) – Krisl (C), Chroboček, R. Havel, Matai, Luža, Dudek, Mrowiec – Kotala, Maruna, Tomi – M. Kalus, L. Bednář, Sikora (A) – Kanko, Pořízek, Fronk – Bambula, Cihlář, Gřeš.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kokrment, Malý

    Diváci: 5803
    Motor ČB 4 1 Havířov
    #1 Úterý 27.02.2018 • 17:30
    Motor ČB - Havířov 5:0
    #2 Středa 28.02.2018 • 17:30
    Motor ČB - Havířov 4:2
    #3 Sobota 03.03.2018 • 17:00
    Havířov - Motor ČB 1:4
    #4 Neděle 04.03.2018 • 17:00
    Havířov - Motor ČB 3:1
    #5 Úterý 06.03.2018 • 17:30
    Motor ČB - Havířov 3:0
    ocianews.com