Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 2:0 (kon.) | Poprad – Košice 4:2 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:0 (kon.)
Nitra – Žilina 3:2 (kon.) | Detva – Zvolen 1:6 (kon.)
konec
HK Poprad
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
HC Košice
sk Středa 28.02.2018, 17:05 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 48. kola Tipsport ligy, ktoré prináša aj tradičné východniarske derby medzi HK Poprad a HC Košice. Stretnutie sa na popradskom zimnom štadióne začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti sa v tabuľke nachádzajú zľahka povedané v „území nikoho“. Patrí im už niekoľko kôl 6. priečka, na ktorej majú momentálne 79 bodov a skóre 139:136. Na piaty Trenčín kamzíci strácajú už 15 bodov a rovnako majú pred ôsmou Žilinou až 19-bodový náskok, ktorý je už prakticky nedostihnuteľný. V poslednom kole, ktoré sa odohralo v nedeľu, sa Popradčania predstavili na domácom ľade proti Zvolenu. Po druhej tretine s bryndziarmi prehrávali už jednoznačne 0:4, ale v tretej dvadsaťminútovke sa im takmer podaril obrat. Znížili na 3:4 a mali na dosah aj vyrovnanie, no napokon sa im to nepodarilo a Zvolen spečatil svoju výhru gólom do prázdnej brány na 3:5. V ostatných zápasoch Poprad zdolal Žilinu 3:2 po predĺžení, Banskú Bystricu 6:1, podľahol Nitre vonku 3:2 a poradil si s Liptovským Mikulášom 1:3. Najproduktívnejším hráčom Popradu je stále Patrik Svitana, ktorý má na konte 46 bodov za 19 gólov a 27 asistencií.

    HC Košice
    Košičania dokázali v poslednom kole bodovať naplno aj v zostave bez dvoch olympionikov Ladislava Nagya a Mareka Hovorku. Predstavili sa na ľade Žiliny, kde si fajn zastrieľali a súpera porazili vysoko 3:6. V zápase sa vyznamenal najmä päťbodový Michel Miklík. Aj vďaka výhre v Žiline si oceliari upevnili 4. miesto v tabuľke, na ktorom majú momentálne 97 bodov a skóre 166:121. Košičania stále bojujú o čelo tabuľky, na vedúcu Banskú Bystricu a druhú Nitru strácajú len tri body a jednobodové manko majú na tretí Zvolen. Rovnako majú aj pred piatym Trenčínom trojbodový náskok. Košičania vďaka výhre v Žiline natiahli svoju šnúru výhier, predtým sa im podarilo zvíťaziť v Detve a vo Zvolene zhodne 1:2 a aj doma nad Novými Zámkami po nájazdoch 3:2. Najproduktívnejším hráčom Košíc je Marek Hovorka, ktorý má 39 bodov za 14 gólov a 25 asistencií.

    Vo vzájomných zápasoch v tejto sezóne boli jednoznačne úspešnejší hokejisti Košíc, ktorým sa podarilo zvíťaziť štyrikrát, a to doma 5:2, 3:1 a 6:2 a vonku 0:1. Poprad si pripísal jedno víťazstvo, a to na domácom ľade 4:2.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu ďalšieho východniarskeho derby a prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Ivanov (Kováč) – Brejčák, König, McDowell, Petran, Fabian, Dinda, Davydov, Bdžoch – Štrauch, M. Nagy, Svitana – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Koky, Ježek, Hvila

    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Šedivý, Kessel, Dudáš, Koch, Pulli, Vrábeľ, Matejka – Hričina, Hovorka, L. Nagy – Miklík, Pacan, Kafka – Spilar, Suja, Jenčík – Šoltés, Klíma, Petráš

    Rozhodca: Novák, Lokšík – Krajčík, Kollár.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Pred začiatkom stretnutia sa uskutoční aj milá slávnosť, pri ktorej pod strechu zimného štadióna budú vyvesené vlajky troch popradských hokejových legiend. V prvej etape sa vyvesia vlajky s podobizňami Martina Štolca, Rudolfa Tomašeka a Caného Gemova.
     
    Na ľadovej ploche už máme oba tímy, Popradčanov v bielych a Košičanov v modrých dresoch.
     
    No a nasleduje štátna hymna Slovenskej republiky.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Popradčania rozbiehali prvú útočnú akciu, no jeden z košických hráčov vytečoval puk smerom na vlastnú striedačku.
     
    00:32
    Abdul sa pokúsil vystreliť z pravého kruhu, no na dvakrát sa mu nepodarilo prekvapiť gólmana Lundströma.
     
    01:07
    Pacan spoza bránky šikovne našiel pred bránou Jereho Pulliho, ktorý okamžite vypálil, no jeho delovku dokázal zblokovať Abdul.
     
    01:38
    Pulliho prihrávka z obranného pásma bola pridlhá pre Jenčíka, a tak sa pískalo zakázané uvoľnenie. Hra sa sťahuje pred Lundströma.
     
    02:21
    Spilar prišiel o puk v útočnom pásme. Dopredu vyrazili domáci hráči. Konkrétne Andreas Štrauch sa pokúšal strieľať spomedzi kruhov, no cez protihráča sa nepresadil.
     
    03:02
    Eduard Šedivý získal puk v strednom pásme, vnikol do útočnej tretiny a poslal strelu na bránku. Ivanov si pripísal úspešný zákrok lapačkou.
     
    03:26
    Hovorka vnikol do útočného pásma a posunul puk vyššie medzi kruhy Hričinovi. Jeho strela bola nepresná a následne Dudášovi puk prepadol na modrej čiare.
     
    04:17
    Poprad dal gól!
    Poprad sa dostáva do vedenia v stretnutí! Abdul ideálne vysunul Mateja Paločka do brejku, ktorý bekhendom trafil košického brankára. JINDŘICH ABDUL následne prikorčuľoval ku bráne a z okamžitej dorážky skóroval!
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    04:51
    Štrauch prenikal do útočného pásma a bol faulovaný. Václav Čížek dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    05:18
    Brejčák síce ustrážil útočné pásmo, ale následne sa Hovorkovi pri mantineli podarilo získať puk a dokonca s ním dostal až do útočnej tretiny.
     
    05:46
    Košičania sa naďalej úspešne bránia. Patrik Koch získal puk v obrannom pásme a poslal ho nekompromisne cez všetky čiary.
     
    06:19
    Matúš Paločko vykorčuľoval po ľavom krídle a z kruhu vyskúšal košického gólmana. Jeho strela príklepom skončila v Lundströmovej lapačke.
     
    06:42
    Heizer vybojoval puk v útočnom pásme a prihral ho na modrú čiaru Bucovi, ktorému však prihrávka preskočila cez hokejku.
     
    07:09
    Košičania sa ubránili v prvom oslabení a ihneď sa pokúsili zaútočiť. Z pravého kruhu strieľal Michel Miklík, no iba do Ivanova.
     
    07:23
    Ďalšia presilovka pre Poprad. Patrik Koch dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    08:01
    Popradčania sa pokúšali dostať do pásma, no na prvý pokus im to veľmi nevyšlo, Košičania sa oslobodili.
     
    08:42
    Od modrej čiary šikovne nahadzoval puk König, no nik z domácich hráčov jeho strelu netečoval.
     
    09:22
    McDowell si vymenil puk s Bucom, ktorý to skúsil spoza ľavého kruhu, no jeho zakončenie letelo tesne vedľa.
     
    09:42
    Matej Paločko sa prekľučkoval medzi kruhy a vystrelil. Lundström vyrážal len pred seba, kde sa objavil Dávid Buc, no už sa z dorážky nepresadil!
     
    10:22
    Kafka vybojoval puk v rohu klziska, Pacan hľadal pred bránkou Miklíka, no ten bol až príliš ďaleko. Prihrávku prikryl brankár Ivanov.
     
    11:01
    Hvila získal puk na zadnom mantineli a posunul puk dozadu na Davydova, ktorému však strela od modrej veľmi nevyšla.
     
    11:50
    Domáci si veľmi nerozumeli v strednom pásme a puk už iba odovzdali Košičanom, ktorí zároveň aj striedajú.
     
    12:29
    Bondra bol nešetrne atakovaný v rohu klziska Hričinom, hostia ešte získali puk, no k výdatnejšej príležitosti sa nedostali.
     
    12:54
    Dopredu teda mohli vyraziť domáci. Dávid Bondra to však zahral jednoducho, spoza ľavého kruhu iba nastrelil do lapačky Joakima Lundströma.
     
    13:02
    Poprad vyhral buly v útočnom pásme. Z ľavého kruhu to skúšal Svitana, no Lundström úspešne vyrazil. Od modrej čiary neskôr pálil Brejčák, ale znovu iba do košického gólmana.
     
    13:24
    Brejčák získal puk v strednom pásme, posunul ho Svitanovi na pravé krídlo. Ten to riešil jednoducho, iba nastrelil na Lundströma, ktorý si pripísal úspešný zákrok.
     
    14:50
    Popradčania dokázali narušiť rozohrávku súpera, na malý moment aj získali puk, ale po zlej prihrávke oň prišli.
     
    15:12
    Hričina získal puk pri mantineli a snažil sa nájsť Nagya, no prihral mu nepresne. Odrazený puk od zadného mantinelu prikryl Ivanov.
     
    15:48
    Abdul vybojoval puk v strednom pásme a okamžite otočil hru smerom na bránku. Jeho strelu potom však zblokoval Jenčík.
     
    16:55
    Šoltésa atakoval pri mantineli Nagy, no nedovolený zákrok to nebol. Košičania sa ešte chvíľu udržali v pásme, ale príležitosť si nevytvorili.
     
    17:39
    Ivanov musel riešiť ťažkú situáciu. Pacan z pravého kruhu našiel pri pravej žrdi Petra Kafku, ktorý síce zakončoval z veľkého uhla, no takmer sa mu podarilo vyrovnať.
     
    18:19
    Václav Čížek vypálil od modrej čiary. Alexej Ivanov okamžite vyťahoval svoj betón. Následne Kafka z rohu klziska našiel pred bránkou Pacana, ktorý to skúsil bekhendom, no namieril iba do popradského brankára.
     
    18:55
    Paločko získal puk v pásme a nabil na ľavý kruh Dávidovi Bucovi, ktorý sa oprel do strely, no netrafil priestor bránky.
     
    19:23
    Košice získavajú prvú presilovku v zápase. Dve minúty za držanie si odsedí Marcel Petran.
     
    19:40
    Šedivý nahadzoval puk od modrej, Ivanov strelu vyrazil a okamžite sa domácim podarilo vyhodiť puk.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Od úvodu úvodného dejstva boli aktívnejší domáci hokejisti, ktorým sa aj podarilo skórovať. V 5. minúte sa presadil Abdul a Poprad teda vedie 1:0.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:57.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:23
    Košičania začínajú druhú tretinu v početnej výhode a takmer získali aj ďalšiu. Svitanov zákrok však nebol nedovolený.
     
    20:49
    Pullimu sa nepodarilo zachytiť puk na modrej čiare a hostia museli opäť opustiť útočné pásmo.
     
    21:29
    Marcel Petran okamžite naskočil na ľad, spracoval si prihrávku a vypálil z ľavého kruhu. Jeho delovku Lundström bez problémov vyrazil.
     
    22:27
    Svitana si spracoval prihrávku od McDowella, no následne dobre zapracoval v obrannom pásme Spilar a vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    22:52
    Königovu delovku od modrej čiary šikovne tečoval spred bránkoviska Štrauch a puk trafil bočnú konštrukciu bránky.
     
    23:43
    Poprad získava presilovku. Jere Pulli dostáva dve minúty za seknutie.
     
    23:55
    Ladislav Nagy to vyskúšal individuálnou akciou. Presunul sa z pravej strany medzi kruhy a vystrelil. Puk však smeroval vedľa.
     
    23:28
    Paločko sa snažil dostať puk na Dávida Bondru, ktorý si už nakorčuľoval pred bránku, no prihrávku sa mu nepodarilo spracovať.
     
    24:37
    Miklík vnikol do útočného pásma, no na pravom kruhu sa mu nepodarilo presadiť cez Bdžocha.
     
    25:17
    Paločko posunul puk Kokymu na ľavý kruh, ktorý si tam šikovne nakorčuľoval, no z prvej sa mu nepodarilo trafiť bránku.
     
    26:06
    Matúš Paločko vykorčuľoval po pravom krídle a vystrelil z kruhu. Lundström vyrážal pred seba, Heizer sa už do dorážky nedostal.
     
    26:37
    Na opačnej strane to šikovne skúšal Šimon Petráš, ktorý mal ešte pred bránkou Šoltésa, no zakončoval sám bekhendom. Ivanov ho vychytal.
     
    26:56
    Svitanovi sa pred modrou čiarou ukazoval Štrauch, ale táto spolupráca nevyšla. Dobre reagoval Šedivý, ktorý vypichol puk.
     
    27:19
    Miklík prihrával Kafkovi medzi kruhy. Jeho strelecký pokus zblokoval Bondra a puk vyletel na ochrannú sieť.
     
    27:40
    Kafka sa snažil prekvapiť Ivanova z ostrého uhla strelou k bližšej žrdi, no Ivanov si postrážil aj túto stranu a zachytil puk.
     
    28:24
    Popradčanom nevyšiel prechod do útočného pásma, Koky už napriahoval hokejku, ale už bolo všetko neplatné. Pískal sa ofsajd.
     
    28:48
    Nagy sa v útočnom pásme zbavil Petrana a vošiel do pásma, ale tiež nedovoleným spôsobom. Pískalo sa ďalšie postavenie mimo hry.
     
    29:12
    Svitana potiahol akciu po ľavom krídle, zabrzdil pri mantineli a následne šikovne presunul puk na pravý kruh Marekovi Nagyovi, ktorý vystrelil, ale Lundström sa stihol presunúť a vyrážačkou zastaviť strelu.
     
    29:44
    Koch nahadzoval puk od modrej čiary a bolo to vcelku nebezpečné, pretože nechtiac puk tečoval jeden z domácich hráčov. Ivanov mal aj šťastie.
     
    30:44
    Šoltésovi sa podarilo vypáliť od modrej po prihrávke Kessela, ale jeho delovku Ivanov bezpečne zastavil.
     
    31:08
    Presilovka pre Košice. Dávid Buc dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    31:13
    Vylúčenie ihneď po buly a ideálna možnosť pre Košice vyrovnať! Dávid Bondra dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    31:32
    Kessel nabil Miklíkovi medzi kruhy, jeho delovku Ivanov vyrazil svojím betónom.
     
    31:54
    Košice dali gól!
    Košice využívajú presilovku o dvoch hráčov! Miklík nabil PETTROVI KAFKOVI na ľavý kruh a jeho delovka bola ideálne mierená pod hornú žrď. Košice zároveň ešte hrajú vyše minútovú presilovku o jedného hráča.
    Asistencia: Michel Miklík.
     
    32:36
    Hovorka krížom prihrával Nagyovi, ktorý vypálil z prvej, no zakončenie mu príliš nesadlo a puk letel mimo. Popradčania sa oslobodili.
     
    33:44
    Pacan nahodil puk do útočného pásma. Miklík zachytil puk pri zadnom mantineli a prihral ho Kafkovi, ktorý vypálil spomedzi kruhov, no Ivanov bol úspešný.
     
    35:17
    Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme a od modrej pálil tvrdo James McDowell, no jeho delovka bola tečovaná Paločkom a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    35:39
    Hričina nahodil puk do útočného pásma veľmi jednoducho. Ivanov ho radšej prikryl pod lapačku a oceliari tak získali buly v pásme.
     
    36:09
    Miklík perfektne prenechal puk medzi kruhmi Petrovi Kafkovi, ktorý pálil z prvej, no Ivanov dokázal zachytiť strelu, i keď si nebol celkom istý.
     
    37:07
    Popradčania iba zo stredného pásma jednoducho nahodili puk do pásma a odišli striedať. Striedali aj Košičania.
     
    38:04
    Od modrej čiary tvrdo pálil Martin Bdžoch, ale Lundström puk jednoznačne videl a podobne aj zakročil.
     
    38:43
    Heizer vybojoval puk medzi kruhmi, následne strieľal Buc, ale trafil iba do Lundströma. O dorážku sa pokúšal Paločko, no nepodarilo sa mu.
     
    39:04
    McDowell úplne zle rozohrával z obranného pásma, šikovný Michel Miklík zachytil puk na modrej čiare, vyštartoval na bránku, no Ivanova neprekonal strelou švihom.
     
    39:39
    Abdulovi nevyšla prihrávka z pravého kruhu, dopredu vyrazili hostia a od modrej pálil Čížek, ktorého delovka bola zblokovaná.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry už bola oveľa vyrovnanejšia. Košičanom sa podarilo vyrovnať v presilovke o dvoch hráčov. V priebehu 32. minúty sa presadil Kafka.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:51.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Dávid Buc vnikol do útočného pásma, no iba nahodil na zadný mantinel.
     
    41:02
    Dávid Bondra zrýchlil po pravej strane a natlačil sa až pred bránku, no Lundströma neprekvapil. Následne si tam ešte pri mantineli čosi vysvetľovali Abdul s Dudášom, no zaobišlo sa to bez trestov.
     
    41:26
    Suja sa snažil uniknúť po pravej strane, no cez Brejčáka sa mu to veľmi nepodarilo. K zakončeniu sa teda vôbec nedostal.
     
    42:10
    Šedivý napriahol za ľavým kruhom a tvrdo pálil. Ivanov vyšiel ďalej od bránky a následne zlikvidoval jeho delovku.
     
    42:28
    Dávid Buc sa ocitol v obrovskej príležitosti. Košičania na neho zabudli na modrej čiare, Buc si spracoval prihrávku a šiel sám na bránu. Bekhendovou strelou pomedzi nohy ale Lundströma neprekonal!
     
    43:05
    Domácim nevyšiel pokus o hybridný icing, Dávid Bondra už nestihol ako prvý dokorčuľovať prihrávku.
     
    43:18
    David Pacan sa ocitol osamotený pred brankárom Ivanovom, ale nepodarilo sa mu ho už prekonať.
     
    44:08
    Štrauch sa za bránkou zbavil obrancu Košíc a vrátil sa späť pred bránku, no z otočky už Lundströma veľmi rizikovo neohrozil.
     
    45:14
    Marek Hovorka si nakorčuľoval po ľavom krídle a vyskúšal to z kruhu. Jeho strelecký pokus bol zrazený na ochrannú sieť.
     
    45:44
    Nagy spoločne s Hričinom bojovali o puk pri zadnom mantineli a snažili sa Popradčanom znepríjemniť rozohrávku. Aj sa im to podarilo, no už puk na svoje hokejky nezískali.
     
    46:39
    Brejčák nahodil puk do pásma z červenej čiary. Skúšal to priamo na Lundströma. Švédsky gólman v košických službách nahodenie úspešne zachytil.
     
    47:11
    Košičania vyhrali buly v pásme a od modrej čiary to strelou skúšal Martin Dudáš. Zakončenie obrancu Košíc však Ivanov bezpečne zachytil do lapačky.
     
    47:28
    Abdul sa skúšal trošku bejzbalovo presadiť cez Kessela, no hlavný rozhodca túto hru vysokou hokejkou jednoznačne odpískal.
     
    48:10
    Hovorka sa uvoľnil na ľavom krídle a hľadal prihrávkou Nagya, no hra bola prerušená pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    48:36
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú do vedenia a možno tento gól bude aj víťazný! Zle vyhodený puk od domácich obrancov získal na modrej čiare EDUARD ŠEDIVÝ, ktorý okamžite príklepom vypálil a prestrelil Ivanova!
    Asistencie: David Pacan, Michel Miklík.
     
    48:50
    Poprad však má hneď ideálnu možnosť na vyrovnanie. Blake Kessel dostáva dve minúty za držanie.
     
    49:09
    Štrauch si spracoval prihrávku na modrej čiare, prenikol do pásma a nahodil puk spomedzi kruhov. Hra bola ale prerušená kvôli ofsajdu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 280 divákov.
     
    50:02
    Buc nabil McDowellovi, ktorý si nakorčuľoval na pravý kruh, ale jeho delovka bránku minula. Následne to ešte skúšal McDowell opäť. Puk však zachytil Matejka a oslobodil svoj tím.
     
    50:32
    Matúš Paločko nabil puk na modrú čiaru Königovi, ktorý vypálil príklepom, ale Lundström dobre vyšiel z brány a zlikvidoval jeho strelu.
     
    51:35
    Paločko prenechal puk na pravom kruhu Abdulovi, ktorý okamžite strieľal. Lundström si na zatiaľ jediného strelca popradského gólu dal pozor a zastavil jeho strelu medzi betónmi.
     
    51:41
    Poprad získava ďalšiu presilovku. Martin Dudáš dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    52:13
    König zaviezol puk do pásma, no prihrávka na Brejčáka už úspešná nebola. Popradčania teda pásmo stratili.
     
    52:31
    Stopercentná šanca pre Poprad! Strelu od modrej čiary Lundström vyrazil pred seba, k puku sa dostal Radomír Heizer, položil si košického brankára, no už ho nedokázal prekonať!
     
    53:22
    Paločko už nezachytil Königovu prihrávku a Košičania puk okamžite odstrelili.
     
    54:31
    Pulli si pri zadnom mantineli dal pozor na Hvilu a odzbrojil ho. Košičania potom dostali puk von z pásma, ale iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    54:47
    Poprad dal gól!
    Popradčania vyrovnávajú a môže sa schyľovať aj k predĺženiu! Peter König nahodil puk na Lundströma, ktorý vyrážal iba pred seba, kde bol dôrazný ANDREAS ŠTRAUCH a z dorážky sa presadil!
    Asistencie: Peter König, Patrik Svitana.
     
    55:36
    Miklík poslal po zadnom mantineli puk na Pacana, ale následne si už oceliari nerozumeli a sami sa dostali von z útočného pásma.
     
    56:50
    Abdul získal puk v rohu klziska, následne sa obtočil okolo bránky a bekhendom sa snažil prekvapiť Lundströma. Jeho pokus však košický brankár vystihol.
     
    58:28
    Od modrej čiary príklepom vypálil König. I keď strela v podstate išla vedľa brány, no Lundström ju aj tak pre istotu zachytil.
     
    58:52
    Jenčík vyviezol puk z obranného pásma a iba ho nastrelil od modrej na Ivanova. Popradský brankár si pomohol lapačkou.
     
    59:22
    Poprad dal gól!
    Popradčania strieľajú gól a 38 sekúnd pred koncom tretej tretiny sa ujímajú vedenia! Bondra potiahol prečíslenie po pravom krídle, prenechal puk na kruhu JINDŘICHOVI ABDULOVI, ktorý sa z prvej strely nepresadil, no z následnej dorážky už bol úspešný!
    Asistencia: Dávid Bondra.
     
    59:37
    Košičania to už skúšajú v šestici, no zatiaľ sa im nedarí.
     
    59:49
    Poprad dal gól!
    Tak a Popradčania už definitívne pečatia svoje víťazstvo nad Košicami. Štrauch získal puk v obrannom pásme, o mantinel ho posunul PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý vykorčuľoval dopredu a z kruhu skóroval do prázdnej bránky!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Peter König.
     
    Koniec zápasu.
     
    Prostredná časť hry bola asi najviac atraktívna. Do vedenia najprv šli Košičania po góle Šedivého zo 49. minúty a zdalo sa, že už budú mať zápas vo svojich rukách. Domáci sa však rýchlo nevzdali a napokon skóre otočili vo svoj prospech. Po góloch Štraucha, Abdula a Svitanu Poprad otočil skóre na 4:2 a získal tri body.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný zvyšok večera. (19:32:50)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. Abdul (Paločko ml.), 55. Štrauch (König, Svitana), 60. Abdul (Bondra), 60. Svitana (Štrauch, König) – 32. Kafka (Miklík), 49. Šedivý (Pacan, Miklík)


    HK Poprad: Ivanov (Kováč) – Brejčák, König, McDowell, Petran, Fabian, Dinda, Davydov, Bdžoch – Štrauch, M. Nagy, Svitana – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Koky, Ježek, Hvila
    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Šedivý, Kessel, Dudáš, Koch, Pulli, Vrábeľ, Matejka – Hričina, Hovorka, L. Nagy – Miklík, Pacan, Kafka – Spilar, Suja, Jenčík – Šoltés, Klíma, Petráš

    Rozhodčí: Novák, Lokšík – Krajčík, Kollár

    Diváci: 1 280
    thejrc.org