Montreal – NY Islanders 3:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:2 (po pr.) | St. Louis – Detroit 2:1 (kon.)
Colorado – Calgary 5:2 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 5:6 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 01.03.2018, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 Andreas ATHANASIOU - 2:1
     
    58:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Z levého kruhu vypálil Tyler Bertuzzi pouze do tyčky. Kotouč se pozoruhodně od konstrukce branky odrazil zpátky do úplně stejného místa, kde se nacházel z druhé vlny najetý ANDREAS ATHANASIOU, jenž okamžitě vypálil na rozhozeného Cartera Huttona a konečně jej prostřelil. Dorážka mířila přesně pod břevno, které už podruhé během pár sekund domácí nezachránilo. Asistence: Tyler Bertuzzi.
    54:35 Alex PIETRANGELO - 2:0
     
    54:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou opět potrestáni za špatnou produktivitu! Brayden Schenn zavezl puk do pásma a za brankou se jej chopil Jaden Schwartz. Ten si dobře všiml najetého ALEXE PIETRANGELA, jenž byl na pravém kruhu nekrytý. Adresoval mu tedy přesnou přihrávku a obránce Blues oslavil svůj jubilejní 600. kariérní zápas stylovou ranou o břevno! Asistence: Jaden Schwartz, Brayden Schenn.
    21:12 Scottie UPSHALL - 1:0
     
    21:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani se dostávají do vedení! Obrovský kus práce odvedl Dmitrij Jaškin, který vybojoval puk ve vlastním pásmu a nastartoval Coltona Parayka. Ten se z pozice obránce prohnal po levé straně až před branku, kde nastřelil beton Howarda. Po neúspěšné dorážce Jaškina plácl do kotouče SCOTTIE UPSHALL a procedil jej do sítě! Asistence: Dmitrij Jaškin, Colton Parayko.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 22. Upshall (Jaškin, Parayko), 55. Pietrangelo (Schwartz, B. Schenn) – 59. Athanasiou (Bertuzzi)


    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Dunn, Schmaltz, Gunnarsson – Tarasenko (A), Barbašev, Steen – Sošnikov, B. Schenn, Schwartz – T. Thompson, Sobotka, Berglund – Jaškin, Brodziak, Upshall.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Daley, Ericsson, Ouellet, Kronwall (A), Jensen, DeKeyser – Mantha, Zetterberg (C), Nyquist – Athanasiou, D. Larkin, Bertuzzi – Abdelkader (A), Nielsen, Helm – Booth, Glendening, Frk.

    Diváci: 18 813 (vyprodáno)
    thejrc.org