Montreal – NY Islanders 3:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:2 (po pr.) | St. Louis – Detroit 2:1 (kon.)
Colorado – Calgary 5:2 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 5:6 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
Calgary Flames
Čtvrtek 01.03.2018, 03:30 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Duncan SIEMENS - 5:2
     
    59:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    DUNCAN SIEMENS v kruhu obranného pásma ukradl Flames puk a krásným lobem ho poslal do prázdné brány, což znamená, že vstřelil svůj první gól v NHL! Colorado vede v závěru 5:2.
    38:42 Matt NIETO - 4:2
     
    38:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Carl Söderberg na pravém křídle z ostrého úhlu nahodil puk bekhendem na vzdálenější levou tyč, kde si najel na kotouč MATT NIETO a z blízkosti ho poslal nad vyrážečkou Davida Ritticha do sítě! Colorado skórovalo čtyřikrát v řadě! Asistence: Carl Söderberg a Blake Comeau.
    32:41 Tyson BARRIE - 3:2
     
    32:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mikko Rantanen si krásně vyměnil puk s Nathanem MacKinnonem a úžasnou kombinační akci vyšperkoval přihrávkou na TYSONA BARRIEHO, který po jeho diagonálním pasu z pravého kruhu na vzdálenější levé tyči skóroval z úhlu pod horní tyč prázdné brány! Colorado rychle otočilo zápas a vede 3:2! Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
    29:32 Nikita ZADOROV - 2:2
     
    29:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NIKITA ZADOROV na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a na bodu kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, která nad lapačkou Davida Ritticha zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Colorado během minuty a 8 sekund vyrovnalo na 2:2. Úžasné! Asistence: Blake Comeau a Carl Söderberg.
    28:24 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    28:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Kdo jiný by měl využít přesilovou hru, než NATHAN MACKINNON, který v levém kruhu po diagonální přihrávce Tysona Barrieho od modré čáry zamíchal s pukem a střelou zápěstím nad pravým betonem Davida Ritticha zamířil k přední tyči! Avs jsou zpět v zápase a prohrávají o gól. Asistence: Tyson Barrie a Gabriel Landeskog.
    22:41 Michael FROLÍK - 0:2
     
    22:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mikael Backlund na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde ho Matthew Tkachuk krásně sklepl na MICHAELA FROLÍKA a český útočník bekhendem zamířil z blízkosti nad pravým betonem Semjona Varlamova k levé tyči! Calgary vede 2:0! Asistence: Matthew Tkachuk a Mikael Backlund.
    14:19 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    14:19
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND obral před střídačkami o puk Tysona Barrieho a následný samostatný únik v oslabení zakončil na vzdálenější pravé tyči bekhendovou střelou nad lapačku Semjona Varlamova! Calgary vede nad Coloradem 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. MacKinnon (Barrie, Landeskog), 30. Zadorov (Comeau, Söderberg), 33. Barrie (Rantanen, MacKinnon), 39. Nieto (Söderberg, Comeau), 60. Siemens – 15. Backlund, 23. Frolík (Tkachuk, Backlund)


    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Barrie, Zadorov, Nemeth, Girard, Siemens, Warsofsky – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, C. Wilson – Comeau (A), Söderberg, Nieto – Compher, Toninato, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Calgary Flames: Rittich (Gillies) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, Monahan (A), S. Bennett – Brouwer (A), Jankowski, Hathaway – T. Glass, Stajan, Stewart. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Dan O'Halloran. Čároví: Shane Heyer, Greg Devorski

    Diváci: 12107
    thejrc.org