Nice – Lille 2:1 (kon.) | Monaco – Bordeaux 2:1 (kon.)
konec
OGC Nice
2:1 (1:0)
Lille OSC
Pátek 02.03.2018, 19:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Konec! Nice nakonec přeci jenom dovedlo dnešní utkání do vítězného konce, což znamená, že bere všechny tři body. Sledovali jsme ale vyrovnaný zápas, avšak štěstí stálo spíše na domácí straně. Lille se bude muset i nadále ohřívat v sestupovém pásmu. (20:54:03)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Ihsan Sacko.
     
    90+3
    Veledůležitý zákrok! Na centrovaný balón si naskoči Ié, proti jehož hlavičce se reflexivním zákrokem blýskl brankář Benítez.
     
    90+2
    Nice si v nastaveném čase počíná zkušeně a s míčem kombinuje na vlastní polovině. Hosté se nemůžou dostat ke kulatému nesmyslu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    K sympatické ráně napřáhl Pépé, který bohužel pro hosty nasměřoval svůj pokus doprostřed. Domácí brankář v poklidu chytá balón.
     
    88
    Balotelli se mohl řítit do vyložené šance, jeho úprk ale zastavil praporek pomezního. Je pískáno ofsajd, hosté okamžitě spěchají na druhou stranu.
     
    87
    Jeden z domácích ještě zachytil míč na hrací ploše, avšak poté se přeci jenom skutálel do zámezí. Lille se nemůže dostat na útočnou polovinu.
     
    86
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Yassine Benzia, přichází Imad Faraj.
     
    84
    Cyprien si musel počkat na podporu svých kolegů, kteří se spíše věnovali defenzivní činnosti. Posléze metr vedle branky vypálil Seri.
     
    83
    V tuto chvíli je na hrací ploše lékařský personál, jenž má v péči Balotelliho. Italský forvard se zničehonic ocitl na na zemi.
     
    82
    Lille se okamžitě pokusilo o rychlé srovnání skóre, jejich útočný výpad byl zmařen na malém vápně. Nice se snaží o rychlý protiútok.
     
    81
    Rázem se nám utkání dostalo do závěrečné desetiminutovky. Domácí se konečně dočkali druhé branky a na tahu je opět hostující celek.
    80. Wylan CYPRIEN - 2:1
     
    80
    Nice právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Na nadýchaný centr z kopačky Souqueta si seběhl zcela osamocený WYLAN CYPRIEN, který bez problémů dopravil míč na místo určení.
     
    80
    Pépe se odvážil k drzému průniku přes trojici protihráčů. V první fázi to nevypadalo vůbec špatné, avšak poté ho důrazně zastavil Dante.
     
    79
    Rychlý kontr z díly domácích hráčů opět putoval na kopačku Balotelliho. Italský forvard ani tentokráte nepropálil výborného Maignana.
     
    78
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Racine Coly, přichází Arnaud Souquet.

    David Suchý

    Branky: 5. Balotelli (Cyprien), 80. Cyprien (Souquet) – 52. Araújo (Pépé)

    Karty:   21. Marlon (NIC), 28. Tameze (NIC), 29. Cyprien (NIC), 73. Coly (NIC) – 35. Mothiba (LIL)


    OGC Nice: Benítez – Burner, Marlon, Dante (C), Coly (78. Souquet) – Cyprien, Seri, Tameze – Saint-Maximin (90+7. Sacko), Balotelli, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – Souquet, Srarfi, Sacko, Makengo, N. Mendy, M. Sarr.

    Lille OSC: Maignan – Edgar Ié, Soumaoro, Alonso Mujica, Ballo-Touré – Amadou (C), Maia – Araújo, Benzia (86. Faraj), Pépé – Mothiba.
    Náhradníci: Jakubech – Ponce, Faraj, Mendes, Dabila, Mendyl, Soumaré.
    ocianews.com