Zlín – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Warriors Brno 5:2 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 2:3 (po pr.) | Kladno – Slavia 12:4 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 10:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 6:0 (kon.)
Žďár n/S – Letňany 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 02.03.2018, 16:00 • Budvar aréna • Extraliga staršího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    Pardubičtí nakonec bonusový bod vyválčili v prodloužení. Filip Koffer si zapsal rozhodující trefu. Pardubice byly v utkání možná o něco lepším týmem a bonusový bodík berou zaslouženě.

    Děkuji za pozornost, z toho utkání je to vše. (18:02:50)
     
    Konec zápasu.
     
    61:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je dobojováno, Pardubičtí berou bonusový bod za výhru v prodloužení. Matěj Poul poslal chytrou přihrávku na najíždějícího FILIPA KOFFERA, který se u pravé tyče z pohledu Daniela Svobody nezmýlil. Asistence: Matěj Poul.
     
    60:26
    Jako první se ke kotouči dostali domácí, ti ale nic nevymysleli. Puku se následně zmocnil Dominik Chára a zakládá akci zpoza své branky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Trojice hráčů na obou stranách je nastoupena. Prodloužení začne za malý okamžik!
     
    Motor ve třetí třetině vyrovnal, a tak uvidíme prodloužení, které začne zhruba za tři minuty!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:14
    Krcho s Masopustem chtěli vybojovat vhazování v útočném pásmu, už jim na to ale nestačily potřebné síly, a tak kotouč odevzdávají do obranného pásma Pardubických a odcházejí střídat.
     
    58:30
    Domácí fanoušci si museli oddychnout. Martin Kostka dostal přihrávku mezi oba kruhy, kde napálil puk z první. Naštěstí pro Českobudějovické netrefil úplně ideálně.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:41
    Jeden z pardubických obránců napřáhl na modré ke střele. František Schwartz se proti ní obětavě postavil a srazil ji mimo nebezpečí z pohledu domácích. Schwartz se poté ocitl na ledové ploše, a rozhodčí tak raději hru přerušují. Domácí útočník je ale v pořádku a odjíždí střídat.
     
    54:48
    Daniel Svoboda si trochu povyjel ze svého brankoviště, aby ukryl padající kotouč ve své rukavici. Poté ho ještě chtěl rozehrát za svou brankou, když ale viděl přijíždějícího Cháru, raději si to rozmyslel.
     
    53:49
    Michal Silný to nemyslel vůbec zle! Snad z nulového úhlu poslal puk na bližší horní růžek, kam ale nastavil své rameno Nečas včas. Následně puk přidržel na své výstroji. Bude se vhazovat v útočném pásmu domácích.
     
    52:52
    Za českobudějovickou brankou operoval s kotoučem na holi Martin Kostka. Kostka se zkusil vytočit a zasunout puk k bližší tyči, Daniel Svoboda je ale opět pohotový a puk kryje pod svou rukavicí.
     
    51:27
    Slibná akce českobudějovického týmu ničím nekončí. Vojtěchu Krchovi se otevřela cesta k brance, jenže domácí útočník zařízení z dobré pozice netrefil. Vyrovnaný stav tedy stále trvá.
     
    50:46
    Jiří Bucek už by ve velkém úhlu, a přesto zkusil nachytat domácího Svobodu. Domácí brankář ale s tímto úmyslem počítal a puk vykopl betonem mimo brankoviště.
     
    49:38
    Dalo by se říct, že toto byla až strašidelná přesilovka ze strany domácích. Pardubice neměly žádný problém, domácí hokejisty navíc do své třetiny pouštěly jen sporadicky. Hybeš je zpět na ledové ploše.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Masopust (Silný, Michal), 44. Šafář (Silný, Krcho) – 24. Zeman (Rozlílek), 26. Tobiáš (Rohlík), 62. Koffer (Poul)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Baloun) – Pánek, Pavlát, Škola, A. Čížek, Šafář, Hubata – Silný, Michal, Krcho, Řezáč, Kašpar, Petřík, Vaculík, J. Čížek, Schwartz, Melichar, Masopust
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Oliva, Leder, Hybeš, Jelínek, Škorec, Blažej – Poul, Zeman, Rozlílek, Antoníček, Trejbal, Tobiáš, Kostka, Chára, Rohlík, Koffer, Bucek, Rouha

    Rozhodčí: Hucl – Jílek, Šperl
    ocianews.com