Liberec – Pardubice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 8:0 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 01.03.2018, 18:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Litvínov dohraje dnešní nepovedené utkání v oslabení, dvě minuty za držení si vykoledoval Havelka.
     
    54:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    A rozdíl ve skóre činí již osm gólů. Ondřej Hrachovský našel před odkrytou částí klece nehlídaného RENÉHO NAJSARA, který trefil síť dříve, než se tam stačil litvínovský brankář přesunout. Asistence: Ondřej Hrachovský.
     
    49:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté sice byli v mezikruží v přesile, přesto ale nezabránili tomu, aby se puku chopil DAVID KOFROŇ. Třinecký útočník si to po získání kotouče namířil k Orctovi a z těsné blízkosti nezaváhal. Bez asistence.
     
    45:36
    Myšák ujel do brejku, Marguš mu ale zakončení ztížil a Loubal si poradil. Následně oba hráči narazili do třineckého gólmana, vyrazili branku z předepsaného postavení a hra je přerušena.
     
    40:53
    Krzak se dle rozhodčího dopustil hákování a čekají jej dvě minuty na trestné.
     
    35:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Opět se potvrdilo, že přesilové hry obou soupeřů jsou dnes mizerné. Oceláři udeřili ve vlastním oslabení a jdou do šestibrankového vedení. Po přihrávce Davida Kofroně zakončil z levé strany MICHAL KVASNICA a také útočník s devětadvacítkou na dresu se zapisuje do kolonky střelců. Asistence: David Kofroň, Ondřej Hrachovský.
     
    34:40
    Najsar se v rohu hřiště dopustil napadení a od rozhodčího dostává dvě minuty.
     
    31:53
    Velkému nebezpečí ovšem čelil také Loubal. Berka se u levé tyče dostal k zakončení, tam ale našel jen připravenou lapačku.
     
    31:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Prudkou ránu od modré čáry vyslal obránce TIMOTEJ MARGUŠ a puk z jeho hole dosvištěl až za brankovou čáru. Asistence: René Najsar, Lukáš Kaukič.
     
    29:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká parádička v podání DANA PRZYBYLY. Domácí útočník se protáhl před branku soupeře, vymíchal Orcta a následně dopravil puk do sítě. Asistence: Michal Kvasnica, Jakub Adámek.
     
    27:15
    Hosté jsou ve vlastním oslabení velmi nebezpeční. Jen o pár sekund později pálil z dobré pozice také Myšák, Loubal ale byl na svém místě a zasáhl.
     
    26:50
    Jícha se dostal do brejku, tváří v tvář Loubalovi ale selhal. Domácí brankář zachytil puk do lapačky a rozehrává.
     
    25:24
    Urbánek si vykoledoval menší trest za sekání, přesilová hra pro Třinec.
     
    24:15
    Litvínovští mohli bleskově snížit. Z prostoru před brankou se do rány z první opřel Havelka, který ale puk do sítě neposlal.
     
    23:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do tříbrankového vedení. Matěj Mach dojel puk za brankou a poslal jej mezi kruhy. Tam si na střelu z první sjel LUKÁŠ KAUKIČ a Orct proti tomuto pokusu zareagoval až v momentě, kdy už se kotouč třepotal v síti. Asistence: Matěj Mach, Jan Kalus.
     
    20:48
    Mach se u vlastní branky dopustil podražení a od rozhodčího fasuje menší trest.
     
    20:01
    Litvínovští vystřídali brankáře, jejich svatyni nyní hájí Orct.
     
    19:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    V závěru třetiny odskakují domácí do dvougólového vedení. JONÁŠ PETEREK se na pravém kruhu vyhnul protihráči, následně vypálil z úhlu a puk prošel mezi betony Kožnara až do sítě. Asistence: Ondřej Hrachovský, Filip Krzak.
     
    18:24
    Následně se před branku Třince natlačil Bartoš, který zakončoval z těsné blízkosti. Loubal podržel svůj tým a nepovolil hostům vstřelit vyrovnávací gól.
     
    15:50
    Tak teď měl Litvínov obrovské štěstí. Po ráně Bartka z vrcholku pravého kruhu puk prošel mezi betony Kožnara a nechybělo mnoho, aby si ho hostující gólman následně srazil do vlastní sítě. Včas ale zareagoval jeden z obránců v černém.
     
    14:34
    Potrestaným hráčem je Peterek, který fasuje dvě minuty za podražení.
     
    13:17
    Následně se sekání dopustil Myšák a Oceláři si zahrají první přesilovou hru.
     
    09:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nakonec u mantinelu puk přece jen vybojovali a na branku jej nahodil Ondřej Hrachovský. Tam si jej našel MICHAL PAPAJ, potáhl ho do strany a zakončil do odkryté části klece. Asistence: Ondřej Hrachovský.
     
    08:09
    Adámkovi na obranné modré čáře přeskočil puk hokejku a do brejku se dostal Bečvář. Prudkou střelu litvínovského hráče vyráží Loubal betonem.
     
    07:39
    Zatím nejnebezpečnější střelu si připsal Kalus, který vypálil z prostoru mezi kruhy. Kožnar ovšem předvedl efektivní zákrok lapačkou a puk zachytil.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 10. Papaj (Hrachovský), 20. Peterek (Hrachovský, Krzak), 24. Kaukič (Mach, Kalus), 30. Przybyla (Kvasnica, J. Adámek), 32. G. Radzienciak (Najsar, Kaukič), 36. Kvasnica (Kofroň, Hrachovský), 50. Kofroň, 55. Najsar (Hrachovský)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek, Bartko – Strakoš, Kaukič, Plitko, Mach, Kofroň, Przybyla, Kvasnica, Peterek, Raška, Kalus, Papaj, Najsar, Molin
    HC Litvínov: Kožnar (21. Orct) – Urbánek, Franc, Havlík, Viedemann, Dvořák, Starý – Berka, Bečvář, Pecka, Myšák, Bartoš, Krsek, Jícha, Havelka

    Rozhodčí: Koziol – Bojda, Mikler
    ocianews.com